Lauamäng Lost Cities, ENG

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 10 a.
Tüüp: Strateegilised lauamängud
Kauba ID: 7912080
2849
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Postkontor

14. maist

199

Omniva pakiautomaat

14. maist

219

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Postkontor

14. maist

199

Omniva pakiautomaat

14. maist

219

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lauamäng Lost Cities, ENG

Kaks avastajat lähevad uurimisreisidele maailma kaugematesse nurkadesse. Kaartide mängimise ajal koostatakse ekspeditsiooni marsruudid ja maadeavastajad koguvad punkte. Julgemad seiklejad panustavad oma õnnele ja kolme ekspeditsioonivooru järel kõige rohkem punkte kogunud maadeavastaja võidab! See uus väljaanne sisaldab kuuendat ekspeditsioonikaartide komplekti ja kahepoolset mängulauda: Ühel pool - klassikaline viie ekspeditsiooni mäng. Teisel pool pakutakse kuue ekspeditsiooniga uut varianti.

MÄNGULAUD

Uus kahepoolne mängulaud näitab marsruute, mida mängijad kogu mängu jooksul ekspeditsioonide moodustamiseks läbivad. Marsruudid viivad maailma kaugetesse ja salapärastesse nurkadesse: Himaalaja mäed, Kesk-Ameerika vihmamets, Egiptuse kõrb, salapärane vulkaan ja merepõhi. Mängige viiest ekspeditsioonist koosnevat standardmängu ühel küljel või pöörake laud ümber ja mängige kuue ekspeditsiooniga täiendavat mänguvarianti!

KAARDID

See väljaanne sisaldab kuut erksa, rikkaliku ja värvilise kujundusega kaardipakki. Kasutage sissejuhatava mängu mängimiseks siniseid, kollaseid, oranže, valgeid ja rohelisi plaate. Fännid, kes soovivad pikemat elamust, saavad lisada kuuenda purpursete kaartide paki!

MÄNGU ​​ATRIBUUDID

Kaarditaktika on selles kahe mängija strateegiamängus võidu võti! Olge valmis riske võtma ja oma õnne proovile panema!

Mängijate arv 2

Kestus 30 min

Vanus 10+

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Strateegia lauamängud

Lauamängud hõlmavad väga erinevaid žanre, kuid üks populaarsemaid ja püsivamaid on strateegiamängud. Need mängud võimaldavad mängijatel juhtida tsivilisatsiooni, armeed või isegi meeskonda ning panevad nad mõtlema ettepoole ja vastaseid üle kavaldama. Strateegiamängud on sageli sõjalise iseloomuga, kuid see ei ole alati nii ja see žanr on aja jooksul oluliselt mitmekesistunud. Paljud neist mängudest on saanud nii fännidelt kui ka kriitikutelt tunnustust ja kiitust ning mõned mängud on konkurentidest selgelt paremad kui parimad strateegilised lauamängud. Strateegia lauamängudes mängivad iseseisvad otsustamisoskused sageli olulist rolli tulemuse määramisel. Peaaegu kõik strateegiamängud nõuavad sisemist "otsustusvõimet" või strateegilist mõtlemist ja tavaliselt kõrgetasemelist olukorrateadlikkust.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Lauamäng Lost Cities, ENG

Kauba ID: 7912080
Kategooria: Lauamängud ja mõistatused perele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nėra
Mängu keel: Inglise keel
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Kosmos
Soovitatav vanus alates: 10 a.
Tüüp: Strateegilised lauamängud
Vaade: Kosmos, strateegilised lauamängud lauamängud ja mõistatused perele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Kosmos tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lauamäng Lost Cities, ENG
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki