Lauamäng Reisime mööda Leedut

Täpsustused:
Tüüp: Arendavad lauamängud, Reisimängud
Kauba ID: 6541277
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
939
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. maist

000

Omniva pakiautomaat

7. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

7. maist

199

DPD pakiautomaat

7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

7. maist

259

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

7. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

7. maist

199

DPD pakiautomaat

7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

7. maist

259

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lauamäng Reisime mööda Leedut

Lauamängu "Reis ümber Leedu" reeglid

Ettevalmistus

Kõik kaardid segatakse hästi ja pakk asetatakse lauale näoga ülespoole. Pakist peate võtma nii palju kaarte, kui on mängijaid, ja lisaks veel ühe. Asetage kaardid ülespoole mänguvälja kõrvale. Iga mängija valib märgi ja panustab mänguväljal olevale numbrile 0.

Mängu käik

Iga mängija ülesanne on saada esimesena 15 punkti. Atraktsiooni külastamise eest antakse punkte. Mängu alustab mängija, kes on hiljuti reisinud. Pärast liikumisõiguse saamist vaatab mängija mänguväljaku kõrval lebavaid kaarte ja valib koha, kuhu ta reisib. Sellesse kohta minekuks on vaja kombinatsiooni, mis on näidatud kaardi all paremas nurgas koos mängutäringuga. Mängija saab täringut veeretada kolm korda, s.t. pärast kõigi viie täringu esmakordset viskamist on tal õigus vajaminevate numbritega täringud kõrvale jätta ja ülejäänud kaks korda visata.

Tähelepanu! Täringud, millel on number 6, paneb mängija kõrvale.

Rohkem viskeid selles etapis teha ei saa. Kui täring on sattunud mängija soovitud kombinatsiooni, liigutab ta oma žetooni kaardi paremas nurgas näidatud ruutude arvu võrra edasi. Pärast seda võtab mängija kaardi endale ja paneb selle asemele pakist uue kaardi. kui mängija poolt nõutud kombinatsioon välja ei kukkunud, läheb käik päripäeva järgmisele mängijale.

Komplekti kuulub: mänguväljak, illustreeritud küsimustekaardid - 40 tk, mängutornid - 4 tk, mängutäringud - 5 tk, reeglid.

Arendavad lauamängud

Lauamängud on lõbus vaba aja veetmise viis, mis annab sulle palju häid emotsioone ja võimaluse veeta kvaliteetaega koos pere ja sõpradega. Tänapäeva lauamängude turul on eriti populaarsed õppemängud. Huvitavad mängud, mis treenivad kujutlusvõimet ja mõtlemisoskust, tagavad mõnusa aja veetmise kodus koos pere või sõpradega. See mängurühm arendab keskendumisvõimet, keeleoskust ja õpetab erinevaid oskusi. Neil on ka eriti ilus disain, mis muudab nende mängimise palju lõbusamaks. Kõige populaarsemate õppemängude hulka kuuluvad erineva raskusastmega IQ-mängud, harivad mõistatused, geograafia lauamängud ja palju muud. Väga populaarsed on ka lastele mõeldud harivad lauamängud. Need on suurepärane võimalus aidata lapsel arendada keele- ja loogikaoskusi, õppida mitmesuguseid teemasid ja uurida ohutult ümbritsevat maailma. Harivad lauamängud on parim treening ajule, suurepärane viis vaba aja veetmiseks ja suurepärane kingitus oma lähedastele. Testi oma nutikust ja koge iga päev õppimise rõõmu just sulle sobiva mänguga.

Üldine tooteinfo: Lauamäng Reisime mööda Leedut

Kauba ID: 6541277
Kategooria: Lauamängud ja mõistatused perele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,29 x 0,29 x 0,04 m, 0,3 kg
Patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Mängu keel: Leedu keel
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Dream Makers
Tüüp: Arendavad lauamängud, Reisimängud
Vaade: Dream Makers, arendavad lauamängud lauamängud ja mõistatused perele, Dream Makers, reisimängud lauamängud ja mõistatused perele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Dream Makers tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Lauamäng Reisime mööda Leedut
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki