Mattel Barbie FRP01 Supermarket ja nukk, mitmevärviline

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Nukutarvikud
Kauba ID: 5361962

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Mattel Barbie FRP01 Supermarket ja nukk, mitmevärviline

Selles supermarketi näidendis Komplekt on täiuslikud koostisosad, et teha palju nalja, kui lähete koos Barbiega supermarketisse. Aksessuaarid on varustatud liikuvate funktsioonidega (nagu rullid ostukärul ja töötav konveierilint kassas) ning on moodsa disainiga realistlikuks lõbusaks ja fantaasiarikkaks mängumaailmaks. Barbie, võtke julgelt ühendust iganädalase poeabi saamiseks – korv tõesti. Jaemüügiriiul kutsub meie poodi sirvima ning liikumise panevad mängu nii toiduga kasutamiseks sobiv toodete konteiner kui ka kaal. Kui korv on täis, saate 3 lihtsat kaupa kassalindile tõsta, poekoti konksu külge riputada, seejärel hooba taha nihutada ja kõik oma ostud ümbrisesse paigutada. Lasteaias võib olla palju, palju suurepäraseid toite ja supermarketite stseene, eriti koos 20 toiduvarustusega, mis on ette nähtud sisseseadmiseks ja osturetkeks. Sisestusavad tagavad, et saate kogu päeva mängides hõlpsasti fookuspunkti asetada. Barbie on valmis igaks seikluseks ning kannab sportlikku lillemustriga kleiti ja valgeid trenažööre. Lapsed avastavad, et see mängukomplekt haarab lõbusalt nii supermarketi kui ka maailma, kuna see on varustatud suure Barbie-ga, kõik on võimalik. Komplektis on Barbie-nukk koos moe ja kingadega, Kassieri alus kassaaparaadiga, töötav konveierilint, Displei tahvel, ostukäru, poekott ja toidutarvikud. Nukk võib seista. Pange tähele: see ese pole üksi. Värvi- ja disainierinevused võivad muutuda.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Mattel Barbie FRP01 Supermarket ja nukk, mitmevärviline

Kauba ID: 5361962
Kategooria: Mänguasjad tüdrukutele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,07 x 0,4 x 0,3 m, 1 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutifunktsioon: Ei
Kaubamärk: Barbie
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Nukutarvikud
Vaade: Barbie, nukutarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Barbie tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Mattel Barbie FRP01 Supermarket ja nukk, mitmevärviline
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki