Pea kujundamiseks meigikammimise komplekt koos tarvikutega

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Nukud
Kauba ID: 6833237
1339
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

25. juulist

199

Omniva pakiautomaat

25. juulist

219

DPD pakiautomaat

25. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

25. juulist

259

Kuller

25. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

25. juulist

199

Omniva pakiautomaat

25. juulist

219

DPD pakiautomaat

25. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

25. juulist

259

Kuller

25. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Pea kujundamiseks meigikammimise komplekt koos tarvikutega

JUUKSE TREENINGU PEA + TARVIKUD

  • OPTION TO COMB - komplekti kuuluvad kamm, värvilised klambrid ja värvilised, klambriga kinnitatavad salgud. Sellise komplektiga saate luua palju huvitavaid ja läbimõeldud soenguid – näiteks punutisi, kukleid, kukleid. See pole mitte ainult loominguline, kujutlusvõimet arendav meelelahutus, vaid ka ideaalne käeliste oskuste treenimine. 
  • VÄRVIMISVALIK - komplekti kuulub varjude ja huulepulkade palett, tänu millele suudab väike stilist välja võluda mitte ainult suurepärase soengu, vaid ka täiusliku meigi. Maalimine mitte ainult ei stimuleeri kujutlusvõimet ja loovust, vaid arendab ka esteetikatunnet. 
  • PALJU LÕBUSAID VÕIMALUSI - vormimispeaga mängimine arendab suurepäraselt loovust ja kujutlusvõimet - see on peaaegu piiramatu manööverdamisruum suurepäraseks meelelahutuseks teie ilustuudios. Iga väikest stilisti ja juuksurit rõõmustab võimalus katsetada teotahtelise modelliga, kes ei kurda kammimise ajal lohisemise üle. 
  • VÄRVILINE KAELAKEE  - kaelas on ilus värviline kaelakee, nii et sellega on veelgi huvitavam mängida - saab luua kaelakee toonides meigi, katta kergelt lahtiste juustega või vastupidi - teha nukk kakuke ja paljastada kaela koos kaelakeega.
  • SPETSIFIKATSIOON - vanus 3+; sertifikaadid: CE, EN 71; mõõdud (pikkus/laius/kõrgus): 9,5/18,5/20cm; komplekti kaal: 380g. 

SPETSIFIKATSIOON

  • vanus: 3+
  • sertifikaadid: CE, EN 71
  • mõõdud (pikkus/laius/kõrgus): 9,5/18,5/20cm
  • komplekti kaal: 380g
  • kaal koos pakendiga: 450g

KAASA ARVATUD

  • kirst varjude ja huulepulgaga
  • kamm
  • 8 värvilist juukseklambrit
  • 4 eemaldatavat värvilist kiudu
  • kaelakee

LOOMELÕBUS

  • Lapsed armastavad muutuda täiskasvanuteks – juuksuri või kosmeetiku mängimine on unistuste täitumine, kuid sageli pole modelle, kes tahaksid harjutada. Kammimis- ja värvimispeaga pole see enam probleem! Väike stilist saab tundide kaupa oma oskusi harjutada.

TÄIENDAVAD TARVIKUD

  • Komplektis on roosa kamm, värvilised klambrid ja klambrid, tänu millele saad laste soengupeale luua ka kõige viimistletud soengud. Täiuslikud hobusesabad, kuklid, punutised – lastele kujundatava rinnakorviga pole see enam probleem! Lalal on pikad juuksed, millest saab luua palju suurepäraseid stiile!

KINGIIDEE

  • Suurepärane kingitus, mis meeldib igale väikesele stilistile. Kammimis- ja värvimispea paneb iga neiu tundma end eksklusiivse stiilis salongi omanikuna, kuhu staarid tulevad teda suurepärasteks väljasõitudeks ette valmistama. Loomulikult pole ühtegi professionaalset stiilistuudiot ilma juuksuri ja kosmeetikuta! Laste stiilis büst on ideaalne soengukoolitus kõige pisematele – modell on ülimalt kannatlik ja sellel saab harjutada ka kõige keerukamaid soenguid. Laste stiilipea on ka võimalus harjutada täiuslikku meiki, nii peent kui ka õhtust.

TUNTUD JA HINNATUD KRUZZELI BRÄND

  • Meie KRUZZEL kaubamärki on juba usaldanud tuhanded kasutajad üle maailma. Seetõttu ärge oodake oma ostuga viimase hetkeni ja OSTA TÄNA!

 

Head For Styling Makeup Comb + Aksessuaarid Toote kõrgus 20 cm

 

 

 

 

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Nukud

Kas teie väike laps on jõudnud sellisesse vanusesse, kus ta tahab üha rohkem nukkudega mängida? Suurepärane, meil on suur valik nukke! Siit leiad nii temaatilisi nukke (kuulsuste nukud, multifilmitegelastel (nt FROZEN) põhinevad nukud) kui ka nukke, mis on sorteeritud vastavalt nende funktsioonile (beebinukud, mis vajavad hoolitsemist, või nukud, millele saab teha igasuguseid soenguid). Et valida oma lapsele kõige imelisemat mänguasja, pöörake tähelepanu tema huvidele. Võib-olla soengukujundusnukk või ehk soovite oma Barbie-kollektsiooni täiendada? Või äkki nutikas nukk koos efektidega? Teie laps ei pea pettuma, sest valikus on palju erinevaid nukke.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Pea kujundamiseks meigikammimise komplekt koos tarvikutega

Kauba ID: 6833237
Kategooria: Mänguasjad tüdrukutele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,27 x 0,115 x 0,255 m, 0,395 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Litsents (tegelaskujud): Barbie
Tootja: Kruzzel
Nutifunktsioon: Ei
Kaubamärk: Kruzel
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Nukud
Vaade: Kruzel, nukud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Kruzel tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (2)

Pea kujundamiseks meigikammimise komplekt koos tarvikutega
5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Indra B.
02.11.2023

Lapselaps ja tema sõbrad olid õnnelikud

Karolina B.
10.05.2023

Tüdrukud jäid rahule

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki