Wiejska Zagroda kassi kuivtoit koos lambaliha ja krilliga, 5 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 5 kg
Kauba ID: 9421541
7250
1450 /kg
Lisa korvi
757 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

30. maist

000

Postkontor

31. maist

199

Kuller

31. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

31. maist

199

Kuller

31. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Wiejska Zagroda kassi kuivtoit koos lambaliha ja krilliga, 5 kg

Kasutamine: vt pakendilt

Koostis: 
kuivatatud kana (36%), värske lambaliha (26%), kuivatatud kartulihelbed, herned, hüdrolüüsitud linnuliha proteiin (5%), kuivatatud antarktika krill (4%), kanarasv (4%), hüdrolüüsitud kanamaks (1,5%), peedi viljaliha, värske lõheõli (1%), kuivatatud sigur (looduslik FOS ja inuliini allikas), kuivatatud õllepärm, mineraalid, kuivatatud brokkoli, kuivatatud tomatid, kuivatatud spinat, glükoosamiin, kondroitiin, kuivatatud jõhvikad, kuivatatud mustikad, köögiviljaekstraktid (rosmariin, viinapuu, kurkum, tsitrusviljad, nelk, Yucca Schidigera), antioksüdandid.
Analüüs:
Toorproteiin 44%, toorrasv 15%, toortuhk 8%, toorkiud 2%, niiskus 6%, kaltsium 1,4%, fosfor 1%, ainevahetuse energia 3948 kcal/kg.
Vitamiinid ja mineraalid:
A-vitamiin 30 000 mg/kg, D3-vitamiin 1300 mg/kg, E-vitamiin 100 mg/kg, raud 100 mg/kg, vask 7 mg/kg, tsink 100 mg/kg, mangaan 7,5 mg/kg, jood 1,5 mg/kg, seleen 0,15 mg/kg.
Aminohapped:
Tauriin 2500 mg/kg, koliinkloriid 2500 mg/kg, L-karnitiin
 
 

Täisväärtuslik kuivtoit igas vanuses kassidele.
Lihapõhine toit koos rasva ja lõheõliga. Sisaldab 22,5% puuvilju, köögivilju ja lisaaineid. Suur kogus liha, seega loomne valk, tagab teie kassi ideaalse kuju ja hoiab teda heas seisukorras. Teraviljavaba retsept on bioloogiliselt sobiv kassidele. See ei koorma seedesüsteemi ega põhjusta organismis elektrolüütide tasakaaluhäireid.
Peamised koostisosad on kana- ja lambaliha. Oluliseks lisandiks - arktiline krill, mis tõstab toidu maitset ja annab liigeseid tugevdavaid glükoosamiine ja kondroitiine ning koos lõheõliga küllastumata rasvhappeid. See parandab nägemist, ajutegevust ja kassi karva välimust. Toidus on vähem rasva ja rohkem valku.
Toit sisaldab piisavas koguses tauriini, mis on vajalik kassi õigeks arenguks ja terviseks. Seda aminohapet tuleb elujõulisuse tagamiseks saada toidust.

Valmistatud Poolas, kasutades kohalike tarnijate kõrgeima kvaliteediga koostisosi. Human Grade kvaliteediga komponendid sobivad ka inimtoiduks.
Toit on valmistatud ainult lihast, köögiviljadest, puuviljadest ja ürtidest, mida tarnivad kohalikud usaldusväärsed tarnijad. See tagab nende kõrge kvaliteedi ja värskuse.
Toit ei sisalda säilitusaineid, värvaineid ja maitsetugevdajaid.

Üldine tooteinfo: Wiejska Zagroda kassi kuivtoit koos lambaliha ja krilliga, 5 kg

Kauba ID: 9421541
Kategooria: Kassi kuivtoit ja kassikrõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 1 x 0,5 m, 5 kg
Erivajadus: Kõigile kassidele
Vaade: Wiejska Zagroda, kõigile kassidele kassi kuivtoit ja kassikrõbinad
Looma vanus: alates 1 aastast
Kaubamärk: Wiejska Zagroda
Paki kaal: 5 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Wiejska Zagroda tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Wiejska Zagroda kassi kuivtoit koos lambaliha ja krilliga, 5 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki