Purina Felix konserv kassidele veise-, kana-, lõhe- ja tuunikalaga, 44x85 g

Täpsustused:
Kogus: 3.74 kg
Kauba ID: 9864052

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Purina Felix konserv kassidele veise-, kana-, lõhe- ja tuunikalaga, 44x85 g

Kasutamine: Toitumissoovitused: Felix on täisväärtuslik toit kassidele. Täiskasvanud kass (kaaluga 4 kg) peaks saama kuni 4 kotti päevas (jagatuna 2 korraks). Täiskasvanud kastreeritud kassid - kuni 3 pakki. Rasedad kassid: andke nii palju toitu, kui nad suudavad süüa. Serveerige toatemperatuuril. Avatud kotti hoida jahedas ja kuivas kohas.

Koostis:Veiselihaga: liha ja loomsed saadused* (14%, millest veiseliha 4%), taimsed valguekstraktid, kala ja kalatooted, mineraalid, suhkur.
Kanaga: liha ja loomsed saadused* (14%, sh kana 8%), taimsed valguekstraktid, kala ja kalatooted, mineraalid, suhkur.
Lõhega: liha ja loomsed saadused** (12%), taimsed valguekstraktid, kala ja kalatooted (lõhe 4%), mineraalid, suhkur.
Tuunikalaga: liha ja loomsed saadused** (12%), taimsed valguekstraktid, kala ja kalatooted (tuunikala 4%), mineraalid, suhkur

Felix Fantastic õrnade tarretisetükkidega täistoit veenab mitmel viisil: see näeb välja nagu oleks värskelt valmistatud, võlub oma lõhnaga ja annab unustamatu maitseelamuse. Nii valmib uuendusliku retsepti järgi ainulaadne kassitoit. Mahlased lihatükid pole mitte ainult atraktiivsed lõhna ja välimuse poolest, vaid annavad teie kassile ka imelise maitseelamuse. Felix sisaldab kõiki koostisosi, mis tagavad teie kassi tervise, elujõu ja pikaealisuse.

Felix Fantastic, maitseb nii hästi kui välja näeb.

Liha ja kala maitse

11 x kanaga

11 x veiselihaga

11 x tuunikalaga

11 x lõhega

Purina

Alates selle loomisest on Purina olnud toitumisalaste uuenduste teerajaja, et pakkuda lemmikutele täisväärtuslikku ja pikemat elu. Purina, mida me täna tunneme, on tekkinud kolme väljakujunenud lemmikloomahooldusettevõtte ühinemisel: Purina ®, Spillers ® ja Friskies ®. Igal neist on oma rikkalik teadussaavutuste pärand ja see mängib olulist osa Purina rollis lemmikloomatoitluse valdkonnas. Purina arendusmeeskond on pühendunud uuenduste avastamisele, mis pakuvad maksimaalset toiteväärtust ning parandavad lemmikloomade ja nende armastajate elu. Purina teadus- ja arendusvõrgustikku kuulub enam kui 500 teadlast ning bränd teeb koostööd väga erinevate professionaalidega (veterinaararstid, toitumisspetsialistid, loomade käitumisspetsialistid, mikrobioloogid, toitumisbiokeemikud ja immunoloogid). Nendel põhjustel on Purina toit teie lemmikule valitud vastavalt tema vajadustele.

Purina Felix konserv kassidele veise-, kana-, lõhe- ja tuunikalaga, 44x85 g Purina

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Purina Felix konserv kassidele veise-, kana-, lõhe- ja tuunikalaga, 44x85 g

Kauba ID: 9864052
Kategooria: Kassikonservid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,39 x 0,15 x 0,16 m, 3,74 kg
Kaubamärk: Purina
Kogus: 3.74 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Purina tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Purina Felix konserv kassidele veise-, kana-, lõhe- ja tuunikalaga, 44x85 g
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki