Acana suurt tõugu täiskasvanud koertele, 11,4 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 11.4 kg
Kauba ID: 9279956
7890
692 /kg
Lisa korvi
824 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

23. maist

000

Postkontor

24. maist

199

Omniva pakiautomaat

24. maist

219

DPD pakiautomaat

24. maist

249

Smartpost pakiautomaat

24. maist

259

Kuller

24. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

24. maist

199

Omniva pakiautomaat

24. maist

219

DPD pakiautomaat

24. maist

249

Smartpost pakiautomaat

24. maist

259

Kuller

24. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Acana suurt tõugu täiskasvanud koertele, 11,4 kg

Kasutamine: Iga koer on ainulaadne ja individuaalne, nii et ka nende söötmisvajadused varieeruvad olenevalt tõust, keskkonnast, vanusest ja aktiivsusest. Sellepärast soovitame kasutada neid toitumisjuhiseid lähtepunktina ja jälgida oma koera kaalu ning kohandada seda vastavalt oma koera vajadusele. Soovitatav on toita kaks korda päevas ja jätta loomale alati värske puhas joogivesi. Koerale uue toidu andmisele kulub aega, et koera seedesüsteem kohaneks Acana rikkalike toitainetega. 5-7 päeva jooksul segage väike portsjon Acana toitu tavalise toiduga, suurendades kogust järk-järgult iga päev. 7. päeval võib anda täielikult Acana toitu.

Koostis:värske kondita kana (13%), veetustatud kana (12%), veetustatud kalkun (11%), punased läätsed, rohelised herned (8%), oad, värske kana rups (maks, süda, neer) (4%), veetustatud heeringas (4%), värsked munad (4%), värske kondita lest (4%), heeringaõli (2%), kanarasv (3%), lutsern, rohelised läätsed, kollased herned, hernekiud, värske kana kõhr ( 2%), kuivatatud pruunvetikas, värske kõrvits, värske lõhnav kõrvits, värske pastinaak, värske lehtkapsas, värske spinat, värske sinepiroheline, värske kaalikas, värske porgand, värske punane õun, värske bartlett-pirn, külmkuivatatud kanamaks, külmkuivatatud kalkunimaks, värsked jõhvikad, värsked mustikad, sigurijuur, kurkum, majoraan , takjajuur, lavendel, kibuvitsajuur, kibuvits. Energiasisaldus 3375 kcal / kg Koostise analüüs toorproteiin 31%, toorrasv 15%, toortuhk 7%, toorkiud 6%, kaltsium 1,4%, fosfor 1,1%, Omega-6 rasvhapped 2,4%, Omega-3 rasvhapped 1,2 %, DHA/EPA 0,4%/0,4%, glükoosamiin 1500mg/kg, kondroitiin 900mg/kg.

Acana on bioloogiliselt sobiv toit koertele ja kassidele, kus on palju värsket, erinevat tüüpi liha, kogu saaklooma (whole prey) kontseptsioon, madal glükeemiline indeks ja kvaliteetsed piirkondlikud koostisosad. Nelja tootega sari - Classics, Heritage, Singles ja Regionals.

Nii nagu tema metsikud nõod, on ka teie suurt tõugu koer lihasööja, kellel on bioloogiline vajadus värske ja mitmekesise liharikka toidu järele.

Acana Adult Large Breed sisaldab WholePrey kontseptsiooni järgides puuris kasvatamata kanu, lesta ja pesastatud mune, mis on mõeldud loomulikuks toitumiseks, ilma sünteetiliste lisanditeta.

Kuna liigne kaal võib kahjustada luid ja liigeseid, ei sisalda Acana kiireid süsivesikuid nagu tapiokk või kartul, vaid sisaldab kõrgeima kvaliteediga lihavalke, mis toetavad lahja lihasmassi.

Meie auhinnatud Biologically Appropriate (bioloogiliselt sobiv) filosoofia on lihtne: liha kvaliteet, värskus ja mitmekesisus, dieet, mida koerad söövad loomulikult, vähendades süsivesikute ja sünteetiliste koostisosade hulka, mis pole teie koera toidule loomulikud.

Rohkelt liha (60%)

Teie koer on bioloogiliselt kohanenud liharikka toiduga. Seetõttu sisaldab Acana Adult Large Breed 60% liha, sealhulgas vabapidamisel kana, lesta ja pesastatud muna.

Suures koguses värsket liha (1/3)

Värskel lihal on suurepärased toiteomadused. Seetõttu on 1/3 Acana linnulihast, kalast ja munadest värsked ning suurepärase kvaliteedi ja maitsega. Teine osa - 2/3 lihast on kuivatatud.

Erinevad lihad (3)

Looduses jahivad koerad mitmesuguseid loomi. Seetõttu sisaldab Acana mitmesugust liha: puurivaba kana, mune ja kala, WholePrey kontseptsiooni proportsioonides, kasutades liha, elundeid ja kõhre, korrates looduslikku toitumist ja vähendades vajadust sünteetiliste lisandite järele, mille pika loetelu leidub traditsioonilises koeratoidus.

Kõrge lihavalgu sisaldus (31%)

Täiesti vaba hernestest või kartulivalgukontsentraatidest, mida tänapäeval sageli kasutatakse koeratoidus. Acana sisaldab palju loomsetest koostisosadest pärit kvaliteetset valku, mis aitab säilitada lihasmassi ja toidab kassi vastavalt tema vajadustele.

Madala süsivesikute sisaldusega (30%)

Teie koera loomulik toit sisaldab väga vähe süsivesikuid, mis on peamine rasvumise ja diabeedi põhjus. Seetõttu on Acana toidus vähe süsivesikuid ja seetõttu on kiired süsivesikud (nagu mais ja riis) asendatud madala glükeemilise indeksiga puu- ja köögiviljadega.

Tsink | meie ainus lisand

Acana kordab looduslikku dieeti, kus liha, elundid ja kõhred pakuvad loomulikult teie koera vajaduste rahuldamiseks kontsentreeritud toitaineid. Seetõttu on peaaegu kõik Acana toitained looduslikud.

Tootja: Champion Petfoods, Kanada.

Acana kaubamärgi nimi on inspireeritud selle kodulinnast Kanada Alberta põllumajandusest ja kultuurist. Aja jooksul on see nimi muutunud kvaliteedi sünonüümiks kogu maailmas. Tänapäeval toodetakse Acana lemmikloomatoitu maailmatasemel köökides Edmontonis, Albertas ja Auburnis, Kentucky ja eksporditakse kogu maailmas.
Alates ettevõtte asutamise algusest on Acana loonud kõrgeima kvaliteediga lemmikloomatoitu maailma parimatest koostisosadest. See toit on valmistatud värskest esmaklassilisest lihast, mis on tasakaalustatud tervislike puu- ja köögiviljadega, et teie lemmikloom saaks elada täisväärtuslikku ja tervet elu õnneliku pereliikmena.
Iga Acana toode SISALDAB: vähemalt 50% kõrgeima kvaliteediga liha koostisosi; köögiviljade, puuviljade, taimede ja toitainetega tasakaalustatud retseptid; kõik tooted, millele on lisatud vitamiine ja mineraalaineid, looduslikke säilitusaineid ja probiootikume; lai valik maitseid rahuldab ka kõige nõudlikuma lemmiklooma vajadused.
Ükski Acana toode ei sisalda: lisatud kunstlikke maitse-, värv- ega säilitusaineid; lisatud soja, maisi, tapioki või nisu koostisosi.

Acana suurt tõugu täiskasvanud koertele, 11,4 kg

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Acana suurt tõugu täiskasvanud koertele, 11,4 kg

Kauba ID: 9279956
Kategooria: Koerte kuivtoit ja krõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,15 x 0,55 m, 13 kg
Looma vanus: 1 kuni 7 aastat
Suurus: Kuivtoit suurtele koeratõugudele
Vaade: Acana, kuivtoit suurtele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad
Erivajadus: Muu
Kaubamärk: Acana
Paki kaal: 11.4 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Acana tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Acana suurt tõugu täiskasvanud koertele, 11,4 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki