Hill's Science Plan Canine Mature Adult väikeste ja miniatuursete tõugude täiskasvanud koertele kanaga, 1,5 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 1.5 kg
Kauba ID: 10218687

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Hill's Science Plan Canine Mature Adult väikeste ja miniatuursete tõugude täiskasvanud koertele kanaga, 1,5 kg

Kasutamine: Andke iga päev vastavalt teie lemmiklooma kehakaalule ja füüsilisele aktiivsusele. Järgige pakendil olevat toitumistabelit, kuid arvestage ka oma koera individuaalsete vajadustega.

Ühelt toidult teisele üleminekul on soovitatav seda teha järk-järgult, et looma organism jõuaks uue toitumisega kohaneda. Lisage järk-järgult uus toit vanale, suurendades uue toidu kogust ja vähendades iga päev vana toidu kogust, kuni olete selle täielikult asendanud. Keskmiselt kulub uuele toidule ülemineku protsess 5-7 päeva.

Toidu säilitamiseks on soovitatav panna toit spetsiaalsesse kaanega anumasse.
 

Koostis:Dehüdreeritud kana- ja kalkuniproteiin, nisu, õlleriis, pruun riis, mais, loomne rasv, oder, kaer, kuivatatud peedi viljaliha, taimeõli, linaseemned, mineraalid, kuivatatud tomatijääk, kuivatatud tsitruse viljaliha, kuivatatud spinat.

Lisandid (kg): raud - 71,7 mg, jood - 1,1 mg, vask - 7,1 mg, mangaan - 7,4 mg, tsink - 148 mg, seleen - 0,2 mg; looduslike antioksüdantidega.

Toitained: valk - 17,8%, rasv - 14,5%, toorkiud - 2,3%, oomega-6 rasvhapped - 3,6%, roheline tuhk - 5,2%, kaltsium - 0,80%, fosfor - 0,59%, naatrium - 0,25%, kaalium - 0,76%, magneesium - 0,10%; 1 kg: vitamiin A – 10904MO, vitamiin D3 – 758MO, vitamiin E – 690 mg, vitamiin C – 105 mg, beetakaroteen – 1,5 mg.

Energiaväärtus: 3684 kcal/kg.

Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small&Mini kuivkoeratoit kanaga – vastab küpsete väikeste ja miniatuursete tõugude koerte erivajadustele, aidates neil väärikalt vananeda. Spetsiaalselt väikeste graanulitena koos toitainete sünergilise seguga, et pakkuda energiat ja elujõudu. Regulaarne toidutarbimine aitab vältida täiskasvanutele iseloomulikke haigusi tekitada võivate ainete liigset tarbimist ning aitab hoida normaalset aktiivsustaset.

Täissööt täiskasvanud koertele alates 7 eluaastast ja kaaluga kuni 10 kg, tagades tervisliku seedimise ja säilitades liikuvuse.

Eelised:

  • Sisaldab tasakaalustatud mineraalide segu, et toetada südame, neerude ja põie tervist täiskasvanud väikeste ja mini tõugu koertel.

  • Mugavas vormis väikeste graanulite kujul.

  • Sisaldab spetsiaalset vitamiinide segu väikeste ja mini tõugu koertele hea tervise säilitamiseks.

  • Glükoosamiin ja kondroitiinsulfaat liigeste tervise jaoks.

  • Toitev segu oomega-6 rasvhapetest ja E-vitamiinist terve naha ja luksusliku karvkatte jaoks.

  • Kergesti seeditavad koostisosad ja kiudained, mis ei koorma küpse väikese tõu koera kõhtu ja soodustavad tervislikku seedimist.

Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Small&Mini kuivtoitu soovitatakse õige energiataseme, heaolu ja elutähtsate organite säilitamiseks täiskasvanud väike- ja kääbustõugu 7-aastastele ja vanematele koertele. Tiinuse või imetamise ajal soovitatakse väikeseid ja kääbustõugu koeri sööta Hill's Science Plan Puppy Small&Mini kutsikatoiduga.

See oli 1939. aastal, kui noor pime mees Morris Frank koos oma koera Buddyga mööda riiki reisis. Buddy kannatas neerupuudulikkuse all ja härra Frank palus dr. Mark Morris seeniorilt abi.
Dr Morris uskus, et suudab leida Buddy probleemidele toitumisalase lahenduse. Koos oma naise Louise Morrisega hakkasid nad oma köögis looma uut lemmiklooma toitu.
Märgates nõudlust sellise lemmikloomatoidu järele, sõlmis Dr. Morris 1983. aastal lepingu Burton Hill'ga "Hill Packing Company" Kansase osariigis, et säilitada toitu uue nimetuse "Canine" all ning saada luba oma lemmikloomatoidu segude valmistamiseks.
Sellisest retseptidieedist sai esimene veterinaararsti valmistatud toit maailmas koerte haiguste raviks.
"Hills" on Ameerika lemmikloomatoiduettevõte, mis toodab koera- ja kassitoitu. Ettevõte on Colgate-Palmolive'i tütarettevõte.
Hill's on üks esimesi suuremaid lemmikloomatoidu tootjaid, kes läheb 2025. aastal suurema pakendi osana üle täielikult taaskasutatavatele kuivtoidupakenditele. Colgate-Palmolive'i keskkonnastrateegiad.

Hill's Science Plan Canine Mature Adult väikeste ja miniatuursete tõugude täiskasvanud koertele kanaga, 1,5 kg

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Hill's Science Plan Canine Mature Adult väikeste ja miniatuursete tõugude täiskasvanud koertele kanaga, 1,5 kg

Kauba ID: 10218687
Kategooria: Koerte kuivtoit ja krõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,13 x 0,26 x 0,29 m, 1,5 kg
Looma vanus: Alates 7 aastat
Suurus: Kuivtoit väikestele koeratõugudele
Vaade: Hill's, kuivtoit väikestele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad
Erivajadus: Muu, Nõrk immuunsüsteem, Täiskasvanutele
Kaubamärk: Hill's
Paki kaal: 1.5 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hill's tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Hill's Science Plan Canine Mature Adult väikeste ja miniatuursete tõugude täiskasvanud koertele kanaga, 1,5 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki