Nature's Protection Superior Care väikestele tõugudele täiskasvanud valge karvkattega koertele koos putukatega, 1,5 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 1.5 kg
Kauba ID: 9683082

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Nature's Protection Superior Care väikestele tõugudele täiskasvanud valge karvkattega koertele koos putukatega, 1,5 kg

Kasutamine: Parimate tulemuste saavutamiseks soovitame oma koerale anda ainult Superior Care White Dogs toitu, kuna muud toidud võivad põhjustada karva pruunistumist ja te ei pruugi soovitud tulemusi näha.
Uuringud näitavad, et positiivse tulemuse saamiseks tuleb teie koera Superior Care White Dogs'i toita vähemalt 4 nädalat, sõltuvalt probleemi tõsidusest. See periood ei pruugi olla piisav koerale, kellel on palju pruune värvimuutusi – peate ootama, kuni karv on loomuliku kasvuga välja vahetunud..
Toitu võib serveerida kuivalt või valada peale sooja vett/puljongit. Päevane toidunorm sõltub koera vanusest, tervislikust seisundist, aktiivsusest ja aastaajast. Koerale tuleb tagada pidev ja piiramatu juurdepääs värskele joogiveele.

Koostis:putukad 35% (kuivatatud ja peeneks jahvatatud), kuivatatud kartulipüree, herned, linnurasv, peedipüree, lõheõli (1%), dünaamiliselt mikroniseeritud kliinoptiloliit (1%), linaseemned, frukto-oligosahhariidid (FOS), kanepiõli (0,5%), yucca ekstrakt, roheline tee (0,05%), kuivatatud astelpaju (luteiini allikas) (0,02%).

Lisandid/1 kg: toidulisandid: A-vitamiin (3a672a) – 18000 RÜ, D3-vitamiin (3a671) – 1500 IU, E-vitamiin (3a700) – 530 mg, foolhape (3a316) – 1 mg, biotiin (3a880) – 0 ,1 mg, raud(II)sulfaatmonohüdraat (3b103) - 50 mg, veevaba kaltsiumjodaat (3b202) - 1,5 mg, vask(II)sulfaatpentahüdraat (3b405) - 5 mg, mangaansulfaatmonohüdraat (3b503) - 20 mg tsink sulfaatmonohüdraat (3b605) - 115 mg, naatriumseleniit (3b801) - 0,1 mg.

*Lisavitamiine ei soovitata: D2.

Tehnoloogilised lisandid: rosmariini ekstrakt, tokoferooli ekstraktid taimeõlidest (1b306(i)).

Analüütilised koostisosad: toorproteiin - 25%, toorõlid ja -rasvad - 15%, toortuhk - 6%, toorkiud - 4%, kaltsium - 1,2%, fosfor - 0,9%, kaalium - 0,65%, naatrium - 0,25%, Omega -3 rasvhapet - 0,97%, oomega-6 rasvhappeid - 2,85%.

  • Alates 10 elukuust.

  • Ainulaadne koostis noortele ja täiskasvanud koertele, aitab vältida nn „roosteplekke“, mis tekivad heledakarvaliste koerte silmade, käppade ja koonu ümber.

  • Toit on loodud pisarate ja sülje õige, selge koostise säilitamiseks, mis hoiab ära valge/heleda karvkatte pigmenteerumist.

  • Teraviljavaba koostis – sobib tundliku seedesüsteemiga koertele. Koostisosad on valitud nii, et need ei koormaks seedetrakti.

  • Peamine valguallikas on putukad, suurepärane kvaliteetse valgu ja toitainete allikas. Enamik putukaid sisaldab lauriinhappeid, millel on antimikroobsed omadused.

  • Koostist on täiendatud Omega-3 ja Omega-6 rasvhapetega, mis aitavad säilitada karva intensiivset tooni ja naha tervislikku seisundit.

  • Monoküllastumata ja polüküllastumata rasvhapped toetavad koera heaolu ja annavad teie koerale energiat.

  • Koostis on rikastatud Microzeogeniga, mis aitab eemaldada kehast toksiine ning suurendab vitamiinide ja toitainete omastamist.

  • Toit sisaldab ainult kõrgeima kvaliteediga koostisosi.

Üldine tooteinfo: Nature's Protection Superior Care väikestele tõugudele täiskasvanud valge karvkattega koertele koos putukatega, 1,5 kg

Kauba ID: 9683082
Kategooria: Koerte kuivtoit ja krõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,1 x 0,3 m, 1,5 kg
Looma vanus: Alates 10 kuust
Suurus: Kuivtoit väikestele koeratõugudele
Vaade: Nature's Protection, kuivtoit väikestele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad
Erivajadus: Erihooldust vajavale karvale, Valge karvaga koertele
Kaubamärk: Nature's Protection
Paki kaal: 1.5 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nature's Protection tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nature's Protection Superior Care väikestele tõugudele täiskasvanud valge karvkattega koertele koos putukatega, 1,5 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki