Toit närilistele ja küülikutele Megan Basic ME172, 10 kg

3739
374 /kg
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

8. oktoobrist

199

Kuller

8. oktoobrist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

8. oktoobrist

199

Kuller

8. oktoobrist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Toit närilistele ja küülikutele Megan Basic ME172, 10 kg

Kasutamine:  Hoida kuivas, jahedas kohas.

Koostis:nisu, graanulid, jaanileivapuu, oder, teravilja- ja maisihelbed, päevalilleseemned, pressitud herned, kuivatatud porgandid, kõrvitsaseemned, valmistatud riis.

Megan Basic toit närilistele ja küülikutele on kõrge kvaliteediga toit, mis on spetsiaalselt välja töötatud närilistele ja küülikutele. See tagab täisväärtusliku ja tasakaalustatud toitumise, mis on vajalik teie lemmiklooma heaoluks ja hüvanguks.

See kott mahutab 10 kg toitu, mis tagab pikaajalise ja säästliku kasutamise. Megani toit on välja töötatud koostöös veterinaararstide ja loomade toitumisspetsialistidega, et pakkuda teie lemmikloomale optimaalseid toitaineid.

Megan Basic toit närilistele ja küülikutele sisaldab palju valguallikaid, vitamiine ja mineraalaineid, mis on vajalikud loomade tervislikuks kasvuks ja arenguks. Koostisained on hoolikalt valitud, et tagada õige toitainete tasakaal.

Kõik Megani toidus kasutatavad koostisosad on tervislikud ja pärinevad sertifitseeritud allikatest. See ei sisalda kunstlikke värv-, maitse- ega säilitusaineid, mistõttu on see teie lemmiklooma jaoks tervislik ja ohutu valik.

Hoolitsege oma närilise või küüliku tervise ja heaolu eest närilistele ja küülikutele mõeldud Megani põhitoiduga. Tellige kohe ja andke oma lemmikloomale parimat toitu!

Üldine tooteinfo: Toit närilistele ja küülikutele Megan Basic ME172, 10 kg

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Toit närilistele ja küülikutele Megan Basic ME172, 10 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki