Digikaamera Canon EOS R8 + RF 600mm f/11 IS STM

Täpsustused:
Videosalvestuse resolutsioon: Pole täpsustatud
Kauba ID: 10094297
2 19400
Lisa korvi
8291 / kuus
Sinu linn

Postkontor

1. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

1. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

1. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

1. oktoobrist

259

Kuller

1. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

1. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

1. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

1. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

1. oktoobrist

259

Kuller

1. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Canon EOS R8 + RF 600mm f/11 IS STM

Canon EOS R8 + RF 600mm f/ 11 IS STM

Lülituge täiskaadrilistele fotodele ja videotele ning täitke oma loomingulised ambitsioonid.

Laske oma loovus valla täiskaadri varustusega. Nautige paremat bokeh-efekti, laiemaid vaatenurki ja muljetavaldavat pildikvaliteeti ka pimedas.

Täiskaadri eelis laieneb ka videole, nii et saate nautida muljetavaldavaid kinotulemusi.

Intelligentne autofookus

Fotode või videote jäädvustamisel jäävad kaadris liikuvad objektid alati teravaks.

Täiskaaderanduri eelised >

Naudi laiemat dünaamilist ulatust, vähendatud digitaalseid moonutusi ja üliteravaid detaile – kaamera EOS R8 täiskaadri eelist

Pildistage väiksema teravussügavusega

strong>

Ideaalne rabavate portreede tegemiseks. Suurem andur tagab väiksema teravussügavuse ja suurema dünaamilise ulatuse. Muutke oma objekt silmapaistvaks, luues pehme, uduse tausta ja kauni bokeh-efekti. Jäädvustage eredas valguses ja tumedates varjudes rohkem detaile.

Jäädvustage pilte laiema vaatenurgaga

Vaadake maastikku teise nurga alt ja looge kaasahaarav lähivõte dokumentaalfotod.

AVASTA OMA FILMITEGEVUSE TALENT

6K-anduri andmete uuesti proovivõtu abil toodab EOS R8 kvaliteetset 4K-videot kuni 60p kaadrisagedusega. 1 Kui olete algaja videograaf, siis see kaamera meeldib teile, mis teeb sellest lihtne ja loominguline kasutada erinevaid kaadrisagedusi ja eraldusvõimet. Mida rohkem filmitegemise kogemusi omandate, hindate ka selle täiustatud funktsioone.

Professionaalne värvide sorteerimine

Kasutage EOS R8 madala kontrastsusega Canoni logi 3 värviprofiili, et pakkuda teile rohkem värviklassi valikuid. Tänu oma laiale dünaamilisele ulatusele säilitab see materjal eredate eredate ja tumedate varjude detailid.

Aegluubis nüansid

Andke oma liigutustele tundeid ja emotsioone pildistades kuni 180p Full HD-s. 2 Salvestise tavakiirusel vaatamisel kuvatakse objektid ja nende liikumise varjatud üksikasjad ilmub märkimisväärselt kaunilt.

Professionaalsed videosalvestusfunktsioonid

Vale värvi indikaator

Seadistage täiuslik säritus . Kuuevärvilised ülekatted näitavad heleduse jaotust stseenis.

Fookuse tipp

Vaadake, kuidas käsitsi teravustamise abil täiuslikku teravust seadistada. Fookustatud alad on määratletud eristatava (ja kohandatava) värviga.

Triibulised markerid

Triibulised ülekatted muudavad õige särituse hindamise kiireks ja lihtsaks

>

Digitaalne suum

Muutke pilti isegi fikseeritud fookuskaugusega kuni 10k objektiividega videote tegemisel. digitaalne suum.

24,2-megapiksline täiskaadersensor

Täiuslikult tasakaalustatud suhe jäädvustatud detailide, kiiruse ja hämaras jõudluse vahel fotode või videote tegemisel.

LIHTNE ÜHENDADA

WiFi® ja Bluetooth® võimaldavad EOS R8-l luua ühenduse nutiseadmete, traadita võrkude ja sülearvutitega. Jagage fotosid ja videoid jälgijate ja sõpradega ning juhtige kaamerat eemalt.

Komplekt:

  • EOS R8 korpus
  • Rihm ER-EOS R8
  • Kaamera ümbris RF-5
  • Akulaadija LC-E17E
  • Aku LP-E17
  • Aku kate
  • Pistiku kate
  • Toitejuhe
  • Kasutusjuhend

Canon RF 600mm F11 IS STM >

Jõua maailma kaugele selle 600 mm ülisuumiga täiskaader teleobjektiiviga &ndash ; see on kerge, võimas ja ideaalne kaugel asuvate objektide muljetavaldavate detailide jäädvustamiseks.

Lähedasteks kohtumisteks

See ülisuumiga teleobjektiiv üllatab teid tõeliselt – see kompaktne ja kerge tööriist suumib sisse ja sellel on võimas 5-astmeline pildistabilisaator, et saavutada tulemusi, mis varem tundusid võimatud.

TOOTE POSITSIOON

Canon RF 600mm F11 IS STM reaalajas

Vaadake videot, et saada lisateavet selle võimsa teleobjektiivi kohta.

Ülikompaktne ülisuum-teleobjektiiv

Reegleid rikkuv ülimalt - suumiga teleobjektiiv, see on kompaktne ja kerge, mistõttu on see ideaalne metsloomade, reiside, safari ja muude seikluste jäädvustamiseks.

Suurepärane reisiobjektiiv

Kerge, kuid võimas suum on väga kasulik, kui reisimine.

Suurepärane objektiiv metsloomade jaoks

Saage oma lemmikloomadele lähemale kõikjal, kus viibite.

Suurepärane märuliobjektiiv

Täitke raami tegemiseks teie valitud spordihetk pilt on muljetavaldavam.

Jõuake hõlpsalt kaugemate objektideni

Suumige igapäevasesse sisse ja täitke kaader kodus või liikvel olles aialoomadega ning teie fotod on täis muljetavaldavaid üksikasjad.

Teravad pildid ja värinavaba

Tänu 5-astmelisele optilisele pildistabilisaatorile saate selle teleobjektiiviga nüüd luua üliteravaid fotosid ja videoid isegi ilma statiivita.

Ennenägematu suurus ja kaal

Tänu raadiosageduslikule korpusele, F11 avale ja difraktsioonivõimelistele optilistele elementidele vajub see objektiiv hoiustamise ajaks kokku 199,5 mm pikkuseks ja kaalub vaid 930 g.

Sujuv ja vaikne teravustamine

SMT-mootor tagab sujuva ja vaikse automaatse teravustamise, objektiivi juhtrõngas aga parameetrite intuitiivset juhtimist. Tänu labadeta F11 avale saavutatakse meeldiv bokeh-efekt.

Super telefoto võimsus kõigile

Uskumatult konkurentsivõimeline hind tähendab seda ülisuumiga teleobjektiivi koos võimsa stabiliseerimise ja autofookusega võib leida tee kõigi entusiastide kätesse.

Canon on aidanud inimestel jutustada juba 80 aastat olles juhtiv ettevõte digitaalkaamerate, peegelkaamerate, tindiprinterite ja professionaalsete printerite valdkonnas.
Alates klanitud ja hõlpsasti kaasaskantavatest kiirkaameratest ja kergete, fikseeritud objektiividega kompaktkaamerat, DSLR-kaamerate ja tipptasemel fotokaamerateni, leiab igaüks tee loovuse juurde Canoni kaameravaliku abil.
Loodud vastama teie kirele fotograafia vastu, tänu jätkuvatele turu juhtivatele investeeringutele teadus- ja arendustegevusse on Canoni uutel kaameratel uusim video taasesituse innovatsioon.
Vlogeri ajastu algas 2008. aastal, kui Canon EOS 5D Mark II tutvustas esmakordselt oma DSLR-kaamera videovõimalusi. See sillutas teed video blogidele ehk vlogidele. Sellise sisu jäädvustamiseks on enne Canon EOS 5D Mark II vaja väga kallist videokaamerat, muutes videotööstuse sisuliselt üleöö. Tänapäeval on Canon PowerShot G7 X-seeria kõige populaarseim vlogimiskaamera Euroopas. Selle taskusse mahtuva kaameraga saate luua 4K videoid, mille kompaktses korpuses on 20,1 MP sensor ja kokkupandav puutetundlik ekraan, muutes selle tõeliselt loominguliseks kaaslaseks. 

Canon EOS R8 + RF 600mm f/11 IS STM

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Maailma esimese foto tegemisest 1826. aastal on möödunud 196 aastat. Tänapäeval kasutatakse fotograafiat teaduses, kunstis ja meelelahutuses ning traditsioonilised analoogmeetodid asenduvad kiiresti kaasaegsete digikaameratega. See on teatud tüüpi kaamera, milles pilt tehakse elektroonilise maatriksi (anduri) abil, mis muudab valguse elektrilisteks signaalideks. Võrreldes traditsiooniliste kaameratega on digikaameratel palju olulisi eeliseid. Nendega on lihtsam ja kiirem töötada – tulemust näeme kohe ja kui see ei ole rahuldav, on meil võimalus uuesti pildistada. Need seadmed on väikesed ja kerged, nii et neid saab kõikjal kaasas kanda. Kulud on madalad, sest te ei pea fotofilmi ostma ja ilmutama – lihtsalt ühendage seade arvutiga ja näete ekraanil kogu kaardil olevat materjali. Erinevate suumifunktsioonidega digikaamera sobib väikeste, suurte ja liikuvate objektide, loomade või maastike jäädvustamiseks – nii päeval kui öösel. Paljusid selle kaamera funktsioone (teravustamine, välklamp jne) saab täita automaatselt. Teine oluline funktsioon on ekraan, millelt näete jäädvustatud pilti. Tänapäeva digikaameraid hindavad nii amatöörid kui ka professionaalid nende võimaluste tõttu. Seda seadet on lihtne kasutada ning tulemused on ainulaadsed.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Canon EOS R8 + RF 600mm f/11 IS STM

Kauba ID: 10094297
Kategooria: Fotoaparaadid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,1 x 0,15 m, 1 kg
Kaubamärk: Canon
Kaamera tüüp: Digitaalkaamerad
Vaade: Canon, digitaalkaamerad fotoaparaadid
Vooluallikas: akud
Veekindlus: Ei
Varustus: Fotoaparaat
Videosalvestuse resolutsioon: Pole täpsustatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Canon tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Canon EOS R8 + RF 600mm f/11 IS STM
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki