Digikaamera Sony ZV-1F, must

Täpsustused:
Videosalvestuse resolutsioon: 4k
Kauba ID: 10099842
58600
Lisa korvi
2214 / kuus
Sinu linn

Postkontor

4. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

4. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

4. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

4. oktoobrist

259

Kuller

4. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

4. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

4. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

4. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

4. oktoobrist

259

Kuller

4. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Sony ZV-1F, must

Spetsiaalselt videologijatele ja veebisisu loojatele loodud Sony ZV-1F videoblogikaamera on taskuformaadis kaamera, millel on suur 1-tolline sensor ja 20 mm ekvivalentne lainurkobjektiiv. võimaldab teha grupi-selfie, millel on laiaulatuslik vaade taustamaastikule ja saada kõik kaadrisse, isegi käeulatuses. Objektiiv jäädvustab laiema vaatevälja kui inimsilm, võimaldades teha pilkupüüdva sügavusega pilte. Nii sise- kui ka välitingimustes väike ja kerge kaamera on mõeldud väljavõtmiseks, et saaksite hõlpsalt jäädvustada igapäevaelu ja haarata sisu liikvel olles. Sellel on väljapööratav 3,0-tolline puuteekraan ja suunatav 3-kapsel mikrofon, mis sobib suurepäraselt esiküljega salvestamiseks, sobib ZV-1F ka neile, kes hindavad kaamera ainulaadset tooteesitluse seadet, taustade fookuse funktsiooni, reaalajas silma teravustamise (autofookus), näoprioriteediga säritust (automaatne säri) ja uut puuteekraaniga liides, mis muudab selle kasutamise lihtsamaks.

Kiire ja intelligentne autofookus

Pakkudes 425 kontrastituvastusega automaatse teravustamise punkti, mis katavad jäädvustatud pildi laia ala, tagab ZV-1F suure täpsuse teravustamine, et kaadrid jääksid teravaks. Eye AF režiimis tuvastab kaamera automaatselt inimeste näod ja silmad, tagades, et objekt jääb objektiivi ees fookusesse. Ja fookuse ümberlülitamine teisele fookuspunktile on sama lihtne kui ekraani puudutamine. Samuti pole vaja muretseda valgustuse pärast, kuna näoprioriteediga automaatsäri muudab teie või teie objekti näo automaatselt heledamaks.

Lihtne Bokeh ühe nupuvajutusega

Vaid ühe nupuvajutusega bokeh-lüliti abil saate ZV-1F-ga ilusad fookuseta taustad nagu professionaal. Kaamera suur 1-tolline pildisensor ja laia f/2 avaga objektiiv võimaldavad tõelist optilist bokeh-efekti. Valige defookus, et põhiobjekt paistaks defokuseeritud tausta bokehi taustal välja, või valige selge, et hoida kogu pilt fookuses.

Muljetavaldavad värvid, mis sobivad teie stiiliga.

Jäädvustage kauneid pilte, mis sobivad teie isikliku stiiliga. Valige üks kümnest saadaolevast loomingulise stiili eelseadistuse hulgast, ilma et peaksite muretsema keeruka redigeerimise pärast kontrast, esiletõstmised, varjud, küllastus, teravus ja selgus.

Ilusad nahatoonid kõigile

Vaadake pildistamisel alati parim välja ilma erisäteteta jäädvustab nahatoone, tagades terve ja loomuliku välimuse. Seal on ka režiim Soft Skin Effect, mis reguleerib naha siledust.

Püsiv kaadrid kõndimise ajal

Vaatajatele ümbritseva maailma näitamine. kaasahaarav sisu, kuid raputav kaadrid võivad häirida. Aktiivse režiimi pildistabilisaator aitab minimeerida käest pildistamisel tekkivat hägusust, et võtted oleksid stabiilsemad.

Aegluubis ja kiirus

Jäädvustage liigutavaid hetki aegluubis või suurendage dramaatiliste stseenide jaoks energiat ilma igasuguse toimetamine. ZV-1F-ga saate lihtsalt reguleerida filmimise kiirust, vajutades nuppu Aeglane ja Kiire. Jäädvustage sujuvat videot kiirusega kuni 5x aeglasemalt või kasutage hüperlapse pildistamist, et muuta video kuni 60 korda kiiremaks ja muuta oma nägemus ellu.

Tooteesitluse seaded

Paigutage oma tooted keskmesse laval ühe puudutusega. Aktiveerige lihtsalt toote esitlemise seade ja hoidke toodet lihtsalt raami keskel. Kaamera teravustab sellele automaatselt ilma täiendavate žestideta, võimaldades teie vaatajatel keskenduda olulisele.

Parimate stseenide valimine

ZV-1F võimaldab teil edastada vajalikud stseenid , säästes aega ja salvestusruumi. Lisades pildistamise või video taasesitamise ajal võttemärgi, saate välja lõigata 15-, 30- või 60-sekundilise klipi, mis saadetakse otse oma nutitelefoni. Kaadrijäljed võimaldavad teil hõlpsasti leida stseene, mida soovite kasutada, vähendades hiljem kaadrite otsimiseks kuluvat aega.

Lihtne vertikaalne video

Võtke vertikaalseid videoid sotsiaalmeedia jaoks, nagu teete seda oma nutitelefonis. ZV-1F annab teile ka võimaluse pöörata horisontaalset videot kaamera sees ilma täiendavat redigeerimist vajamata. Veelgi enam, vertikaalsed videod märgistatakse automaatselt, et saaksite need otse oma nutitelefoni üle kanda, võimaldades teil oma sisu kiiresti maailmale edastada.

Selge helisalvestus

Sise- või välistingimustes, ZV-1F on loodud teie häält selgelt jäädvustama, olenemata sellest, kus te pildistate. Sisseehitatud 3-kapsliga suundmikrofon kogub heli kaamera esiosast, pakkudes teile kvaliteetset heli, nii et saate salvestamise ajal heli pärast muretsemise asemel oma energiat loovusesse panna. Lisaks suudab kaamera õues pildistades ja tuulega võideldes teie häält selgelt salvestada tänu kaasasolevale tuuleklaasile, mis vähendab oluliselt tuulemüra.

Lihtne nutitelefoni ühenduvus

Teisaldage kõik oma salvestatud pilte ja videoid oma nutitelefoni Wi-Fi kaudu rakenduse Imaging Edge Mobile Plus kaudu. Rakendus muudab teie telefoni ka kaugpildistamiseks kaugjuhtimispuldiks.

Intuitiivsed juhtnupud

Esmakordsed kaamerakasutajad saavad hõlpsalt otse pildistamise juurde hüpata. Juhtikoonid kuvatakse ekraanil ja neid saab lihtsalt puudutusega reguleerida, nii et pole vaja keerukaid seadeid uurida.

Lihtne voogesitus

Muutke ZV-1F kõrgetasemeliseks kvaliteetse veebikaameraga, ühendades lihtsalt ühilduva seadme USB kaudu. 1-tolline pildisensor ja Creative Look režiim tagavad erksa visuaali, samas kui 3-kapsliga suunamikrofon annab teile suurepärase heli.

Nõrk valgusjõudlus

ZV-1F võimaldab jäädvustada selgelt vähese müraga videot isegi hämaras režiimis pildistades saate nüüd pildistada maksimaalselt hägustatud taustaga, mis võimaldab põhiobjekti selgemalt jäädvustada ja annab oma videotele lisaefekti. .

Astmeliselt juhitav astmeline suum

Lihtsalt LCD-paneeli puudutusega saate hõlpsalt soovitud vaatesse suumida. Saate valida 1x, 1,5x, 2x ja 4x, et muuta kiiresti vaatenurka, et jäädvustada oma parimad küljed.

Salvestuslamp

Jätke hüvasti, kui toimingust kogemata vahele jääb, kui vajutate salvestamist, süttib salvestuslamp Ekraanile ilmub punane ja punane raam, mis annab teile kohe teada, et jäädvustate seda, mis on oluline.

Iseavaja loendur

Tantsuvideotest tegevuskaadriteni – ZV- 1F võimaldab teil ilma paanikata pildistamist alustada, kui olete valmis. Ekraani keskele ilmub suur iseavaja loendur, nii et näete selgelt, millal on aeg alustada.

Pikk aku tööiga

ZV-1F-ga saate pildistamist nautida liikvel olles, muretsemata aku tühjenemise pärast. Kaameral on laetav aku, mida saab laadida kaamera USB-C pordi kaudu, mis annab teile palju võimalusi pildistamise ajal sisselülitamiseks.

Valikuline pildistamiskäepide

Ühildub valikuline GP-VPT2BT pildistamiskäepide, see seade võimaldab teil teha stabiilsemaid võtteid ja toimib ka statiivina. Käepide on hõlpsasti pöörlev, et suumihoob ja salvestusnupp oleksid mõlemal küljel, nii et te ei pea klahvinuppudeni jõudmiseks ümber kaamera korpuse venitama.

Valikulised välised mikrofonid

Tõstke oma helikvaliteeti veelgi, ühendades välised mikrofonid. See mikrofon, mis ühildub videologija mikrofoniga ECM-G1, jäädvustab heli otse kaamera esiosast ja minimeerib mujalt tuleva soovimatu müra. Saate oma häält salvestada ka kaugelt, kasutades valikulist juhtmeta mikrofoni ECM-W2BT.

Sukelduge Sony insenerivõimesse, millel on enam kui 60-aastane kogemus maailmas juhtivate, professionaalsete toodete ja lahendustega.
Sony on üks maailma suurimaid kõrvaklappide, helisüsteemide, telerite, kaamerate ja mänguarvutite tootjaid. Kõigis neis valdkondades on tootja tooted hinnatud oma klassi parimateks.
Sony üritab nutitelefonide tootmisel rakendada oma parimaid juba teistes valdkondades välja töötatud tehnoloogiaid ning mis seal salata, neis on ka läbikukkumisi. Vahepeal oli Sony nutitelefonide klassist väljas, kuid peagi tuli tootja tagasi tõeliselt vapustava nutiseadmega - tippklassi Sony Xperia, mis üllatas paljusid.

Kiitust väärivad mitte ainult ebatavaline, hämmastava kvaliteediga telefoni ekraan, vaid ka tagumised kaamerad, helisüsteem ja paljud muud professionaalselt salvestatavad seaded. Tänaseni on Sony Xperia, vastav ka kõige nõudlikuma kasutaja ootustele.

Samuti on Sonyl äärmiselt lai valik kaameraid ja objektiive erakordse detailsuse ning kiire ja vaikse autofookusega, andes fotodele suurepärase detaili ja teravuse. Tõstke esile mustade toonide sügavus ja taastage realistlikud värvid ning jäädvustage see, mis varem oli võimatu.

Sony ZV-1F, must

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Sony ZV-1F, must

Kauba ID: 10099842
Kategooria: Fotoaparaadid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,05 x 0,06 x 0,11 m, 0,23 kg
Kaubamärk: Sony
Kaamera tüüp: Kompaktkaamerad
Vaade: Sony, kompaktkaamerad fotoaparaadid
Tüüp: Micro SD, SD
Vooluallikas: Laetav aku
Veekindlus: Ei
Varustus: Fotoaparaat
Videosalvestuse resolutsioon: 4k
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sony tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sony ZV-1F, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki