Digikaamera Canon EOS 2000D + 18-55mm IS + 75-300mm Kit

Täpsustused:
Videosalvestuse resolutsioon: Pole täpsustatud
Täisresolutsioon: Nenurodyta
Stabiilne süsteem: Pole täpsustatud
Kauba ID: 4998797
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
81900
Lisa korvi
3095 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Omniva pakiautomaat

14. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

14. maist

199

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

14. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

14. maist

199

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Canon EOS 2000D + 18-55mm IS + 75-300mm Kit

Canon EOS 2000D kere
+ Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II stabilisaatoriga standardsuum
+ Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III objektiiv

Canon EOS 2000D
Lihtne, intuitiivne peegelkaamera ilusa taustahäguga mälestuste loomiseks ja jagamiseks – täiuslik kaamera algajale.

Jäädvusta oma lugusid peegelkaameraga
Tänu Canon EOS 2000D 24,1-megapikslisele APS-C CMOS sensorile lood hõlpsasti isegi nõrga valgusega keskkondades detailseid peegelkaamera kvaliteediga fotosid ja kunstilisi FullHD videoid. WiFi, NFC ja Canon Camera Connect ühenduste abil saad oma loomingut ka mugavalt jagada.

Suurepärased fotod, kunstilised videod
Canon EOS 2000D sensoril on kuni 19 korda suurem katvus kui paljudel nutitelefonidel ning see võimaldab jäädvustada ilusa taustahäguga fotosid isegi kehvades valgustingimustes.

Lihtne loomingulisus
Creative Auto loomingulise automaatrežiimimiga saad fotosid viimistleda ainulaadsete loominguliste filtritega. Lihtsalt haara kaamera ja pildista ning Scene Intelligent Auto nutikas stseenirežiim loob omapärased fotod.

EOS 2000D toob argipäeva sära
Muuda spontaansed hetked vingeteks videoteks FullHD režiimis või kasuta videokollaaži režiimi Video Snapshot, et oma päeva tipphetki jäädvustada.

Jäädvustage enesekindlalt
Jäädvusta hetke just nii, nagu seda näed, kasutades täpset automaatteravustamist, 3 kaadrit/sekundis sarivõtet ja DIGIC 4+ pildiprotsessorit. Tänu optilisele pildiotsijale on kadreerimine imelihtne ning tulemust saad vaadata 3-tolliselt LCD-ekraanilt.

Lihtne jagamine, eemalt pildistamine
Edasta oma looming kiirelt nutiseadmesse, et seda hõlpsalt sotsiaalmeedias jagada või pilveteenusesse varundada. WiFi, NFC ja Canon Camera Connect rakenduse abil saad oma nutiseadet kaugjuhtimispuldina kasutada.

Avasta digipeegli võimsus
Canoni rakendus Photo Companion (saab alla laadida Androidi ja iOS-i jaoks) annab lihtsaid juhiseid peegelkaameraga pildistamiseks.

Canon on aidanud inimestel jutustada juba 80 aastat olles juhtiv ettevõte digitaalkaamerate, peegelkaamerate, tindiprinterite ja professionaalsete printerite valdkonnas.
Alates klanitud ja hõlpsasti kaasaskantavatest kiirkaameratest ja kergete, fikseeritud objektiividega kompaktkaamerat, DSLR-kaamerate ja tipptasemel fotokaamerateni, leiab igaüks tee loovuse juurde Canoni kaameravaliku abil.
Loodud vastama teie kirele fotograafia vastu, tänu jätkuvatele turu juhtivatele investeeringutele teadus- ja arendustegevusse on Canoni uutel kaameratel uusim video taasesituse innovatsioon.
Vlogeri ajastu algas 2008. aastal, kui Canon EOS 5D Mark II tutvustas esmakordselt oma DSLR-kaamera videovõimalusi. See sillutas teed video blogidele ehk vlogidele. Sellise sisu jäädvustamiseks on enne Canon EOS 5D Mark II vaja väga kallist videokaamerat, muutes videotööstuse sisuliselt üleöö. Tänapäeval on Canon PowerShot G7 X-seeria kõige populaarseim vlogimiskaamera Euroopas. Selle taskusse mahtuva kaameraga saate luua 4K videoid, mille kompaktses korpuses on 20,1 MP sensor ja kokkupandav puutetundlik ekraan, muutes selle tõeliselt loominguliseks kaaslaseks. 

Canon EOS 2000D + 18-55mm IS + 75-300mm Kit

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Maailma esimese foto tegemisest 1826. aastal on möödunud 196 aastat. Tänapäeval kasutatakse fotograafiat teaduses, kunstis ja meelelahutuses ning traditsioonilised analoogmeetodid asenduvad kiiresti kaasaegsete digikaameratega. See on teatud tüüpi kaamera, milles pilt tehakse elektroonilise maatriksi (anduri) abil, mis muudab valguse elektrilisteks signaalideks. Võrreldes traditsiooniliste kaameratega on digikaameratel palju olulisi eeliseid. Nendega on lihtsam ja kiirem töötada – tulemust näeme kohe ja kui see ei ole rahuldav, on meil võimalus uuesti pildistada. Need seadmed on väikesed ja kerged, nii et neid saab kõikjal kaasas kanda. Kulud on madalad, sest te ei pea fotofilmi ostma ja ilmutama – lihtsalt ühendage seade arvutiga ja näete ekraanil kogu kaardil olevat materjali. Erinevate suumifunktsioonidega digikaamera sobib väikeste, suurte ja liikuvate objektide, loomade või maastike jäädvustamiseks – nii päeval kui öösel. Paljusid selle kaamera funktsioone (teravustamine, välklamp jne) saab täita automaatselt. Teine oluline funktsioon on ekraan, millelt näete jäädvustatud pilti. Tänapäeva digikaameraid hindavad nii amatöörid kui ka professionaalid nende võimaluste tõttu. Seda seadet on lihtne kasutada ning tulemused on ainulaadsed.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Canon EOS 2000D + 18-55mm IS + 75-300mm Kit

Kauba ID: 4998797
Kategooria: Fotoaparaadid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,236 x 0,172 x 0,264 m, 0,605 kg
Kaubamärk: Canon
Kaamera tüüp: Digitaalkaamerad
Vaade: Canon, digitaalkaamerad fotoaparaadid
Efektiivseid megapiksleid: Nenurodyta Mpix
Optiline zoom: -
Ekraani diagonaal: Nenurodyta "
Pildiotsija: CMOS
Mõõtmed: -
Kaal: 0.475 kg
Fookuskaugus: Nenurodyta mm
Fookus: 2.4
USB: Jah
Ühenduvus: Jah
Tüüp: Pole täpsustatud
Vooluallikas: akud
Veekindlus: Ei
Varustus: Laadija
Videosalvestuse resolutsioon: Pole täpsustatud
Täisresolutsioon: Nenurodyta
Stabiilne süsteem: Pole täpsustatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Canon tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Canon EOS 2000D + 18-55mm IS + 75-300mm Kit
4

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(0)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Deniss S.
06.02.2023

Kõik tuli, aga nad panid selle nii, et kõik rippus!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki