Digikaamera Fujifilm X-S20

Täpsustused:
Videosalvestuse resolutsioon: Jah
Täisresolutsioon: 6240 x 4160
Kauba ID: 9052206
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
1 27572
Lisa korvi
4821 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. maist

000

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Fujifilm X-S20

Avasta ennenägematut maailma
Kompaktne ja kerge Fujifilm X-S20 on Sinu jaoks olemas, siis kui seda vajad, ja kaob kotti, kui ei vaja. Jaga oma lugu ja loomingut maailmaga koos suure mahutavusega aku ja 7-stopilise 5-teljelise keresisese pildistabilisaatoriga (IBIS). Vaatamata suurele sisule kaalub Fujifilm X-S20 vaid 491 g.

Taustvalgustusega 26,1 MP X-Trans CMOS 4 sensor
Fujifilm X-S20 on varustatud tagantvalgustatud X-Trans CMOS 4 sensoriga. 26,1 MP eraldusvõimega X-S20 suudab see tabada Sinu kõige erakordsemad seiklused ja igapäevased hetked ainulaadse filtrimassiiviga, mis vähendab moonutusi ja valevärve, et luua pilt, mis aitab Sul jagada oma tõelist loomingulist nägemust. Tagantvalgustusega disain parandab pildikvaliteeti, minimeerides samal ajal müra.

Filmisimulatsioon
Fujifilm X-S20 19 filmisimulatsioonirežiimi kordavad Fujifilmi poolt üle 85 aasta arendatud klassikaliste fotofilmide analoogset välimust. Reprodutseeri ikoonilisi Fujifilmi klassikalisi värve ja toone või lisa fotodele kunstilist hõngu.

Suur aku kompaktses korpuses
Fujifilm X-S20 ei lõpeta töötamist keset järgmist ettevõtmist; kaamera aku mahutavus on võrreldes X-S10'ga suurenenud enam kui kaks korda: 325-lt 750-le. Kas vajad akut, mis kestab terve päeva? Lülita X-S20 säästurežiimile ja pikend akukestvust 800 kaadrini.

Objektituvastusega autofookus
Fujifilm X-S20 hübriidkaamera X-Processor 5 on varustatud objektituvastusega automaatse teravustamisega, mis on üles ehitatud Deep-Learning AI tehnoloogia abil. Lisaks uskumatule AF jälgimisele ja inimnägude ja silmade tuvastamisele suudab X-S20 nüüd automaatselt tuvastada ja jälgida mitmesuguseid objekte, sealhulgas loomi, linde, autosid, mootorrattaid, jalgrattaid, lennukeid, ronge, putukaid ja droone. See võimaldab fotograafidel keskenduda kompositsioonile ja loovusele, olles kindlad, et X-S20 jälgib fookust täpselt.

Uuendatud AF-algoritm
X-S20 sisaldab täiustatud autofookuse ennustusalgoritmi, mis võimaldab stabiilset teravustamist isegi pidevalt liikuvate objektide tabamisel. Automaatse teravustamise täiustused on kõige märgatavamad tsooni AF ja keerukates madala kontrastsusega olukordades.

7-stopine IBIS
Fujifilm X-S20 võimaldab mugavalt käest pildistada isegi hämarates oludes, sobides suurepäraselt kesköisteks inspiratsioonihoogudeks. 5-teljelise keresisese pildistabilisaatoriga X-S20 pakub kuni 7-stopist stabiliseerimist suurepäraste piltide ja videote jaoks.

Uued režiimid

  • Auto režiim: uus Auto režiim võimaldab kaameral automaatselt ära tunda/määrata stseeni jaoks kõige optimaalsema võtteseade ning sellel on uus automaatne objektituvastuse funktsioon. Kui režiimikettal on valitud AUTO, tuvastab kaamera automaatselt objekti ja jälgib seda, hoides seda fookuses. See välistab vajaduse kohandada objekti tuvastamise sätteid, muutes pildistamise veelgi mugavamaks.
  • Vlogirežiim: sea X-S20 režiimiketas uude Vlog asendisse ja saad videote tegemise ajal puuteekraani abil hõlpsalt kaamera sätteid muuta.
  • Tooteprioriteedi režiim: kas salvestad tootevideot või karbist välja videot? Kui valid tooteprioriteedi režiimi, liigub fookus loomulikult Sinu näolt Sinu ees olevale objektile – see on nagu sisseehitatud assistent.
  • Tausta hägustamise režiim: ärge muretse tehniliste üksikasjade pärast. Vali tausta hägustamise režiim (Defocus), et taust loomulikul viisil esile tuua. Loo kinoefekt vaid sõrmepuudutusega.

Fujifilm XApp tugi

X-S20 töötab uue Fujifilm XApp rakendusega, mis toetab Sind igakülgselt. Selle kaudu saab kaameras olevaid pilte juhtmevabalt nutitelefoni edastada ja kaamerat rakenduse kaudu kaugjuhtida.

6,2K/30p 4:2:2 10-bitine videosalvestus
Fujifilm X-S20 mahutab enda sisse täiustatud videojõudluse, mis võimaldab luua vapustavaid kuni 6,2K 30p 4:2:2 10-bit videoid. Ühenda see 4K 60p video ja FullHD 240p kiire videoga ja Fujifilm X-S20 võimaldab olla Sinul filmidirektor.

Veebikaamera tugi
Fujifilm X-S20't saab kasutada veebikaamerana ja see ei saaks olla lihtsam. Lihtsalt ühenda X-S20 USB-C kaabli kaudu arvutiga ja oledki valmis! Lisaks saad juhtida ka oma võtteseadeid, nagu ava või filmisimulatsioon.

RAW väljund HDMI kaudu
Filmi nagu proff, kombineerides X-S20 ATOMOS HDMI monitor-salvestajaga, et salvestada RAW-videoväljundit 12-bitise Apple ProRes RAW-vormingus eraldusvõimega kuni 6,2K, 29,97 kaadrit sekundis. Koos Blackmagic Design Video Assist 12G-ga saab kaamera RAW-videoväljundit salvestada Blackmagic RAW-vormingus eraldusvõimega kuni 6,2K, 29,97 kaadrit sekundis.

3,5 mm mikrofoni ja kõrvaklapipesad
Ära jäta heli tähelepanuta. X-S20 on varustatud kahe 3,5 mm pesaga, et saaksid salvestada heli välise mikrofoniga ja jälgida seda kõrvaklappide kaudu. Vaatamata oma kompaktsele ja kergele korpusele on Fujifilm X-S20 suurepäraselt täiendatav väliste seadmetega, et saaksid oma loomingu järgmisele tasemele viia.

Fujifilm on üks tuntumaid fotograafiabrände. Selle turu teerajajana alustas Fujifilm filmi tootmist 1934. aastal. Tänapäeval seostatakse seda nime mitte ainult kvaliteetse fototehnikaga, vaid ka tervise, ilu ja graafilise kunsti tooteid.
Jaapanis asutatud ettevõte demonstreerib tõeliselt kõiki selle riigi parimaid väärtusi. Erakordselt kvaliteetsed ja tehnoloogiliselt laitmatud Fujifilmi kaamerad ja muud fototooted on olnud liidrid juba aastaid. Fujifilmi kaamera objektiividega jäädvustatud erakordselt terav pilt köidab nii professionaalseid kui ka amatöörfotograafe. Lai valik erineva fookuskaugusega Fujifilmi objektiive on saadaval erinevate stseenide jäädvustamiseks portreedest maastikuni.
Parima pildistamiskogemuse ja fotograafile vajaliku korvi pakkumiseks projekteerib ja toodab Fujifilm kõike, mida pildistamiseks vaja läheb: kaamerad, nende objektiivid ja filtrid, aga ka kaameraümbrised ja kotid. Erinevates suurustes ning otstarbeks akud ja kaamera laadijad. 

Fujifilm X-S20

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Maailma esimese foto tegemisest 1826. aastal on möödunud 196 aastat. Tänapäeval kasutatakse fotograafiat teaduses, kunstis ja meelelahutuses ning traditsioonilised analoogmeetodid asenduvad kiiresti kaasaegsete digikaameratega. See on teatud tüüpi kaamera, milles pilt tehakse elektroonilise maatriksi (anduri) abil, mis muudab valguse elektrilisteks signaalideks. Võrreldes traditsiooniliste kaameratega on digikaameratel palju olulisi eeliseid. Nendega on lihtsam ja kiirem töötada – tulemust näeme kohe ja kui see ei ole rahuldav, on meil võimalus uuesti pildistada. Need seadmed on väikesed ja kerged, nii et neid saab kõikjal kaasas kanda. Kulud on madalad, sest te ei pea fotofilmi ostma ja ilmutama – lihtsalt ühendage seade arvutiga ja näete ekraanil kogu kaardil olevat materjali. Erinevate suumifunktsioonidega digikaamera sobib väikeste, suurte ja liikuvate objektide, loomade või maastike jäädvustamiseks – nii päeval kui öösel. Paljusid selle kaamera funktsioone (teravustamine, välklamp jne) saab täita automaatselt. Teine oluline funktsioon on ekraan, millelt näete jäädvustatud pilti. Tänapäeva digikaameraid hindavad nii amatöörid kui ka professionaalid nende võimaluste tõttu. Seda seadet on lihtne kasutada ning tulemused on ainulaadsed.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Fujifilm X-S20

Kauba ID: 9052206
Kategooria: Fotoaparaadid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,24 x 0,21 x 0,2 m, 2 kg
Kaubamärk: Fujifilm
Kaamera tüüp: Digitaalkaamerad
Vaade: Fujifilm, digitaalkaamerad fotoaparaadid
Efektiivseid megapiksleid: 26.1 Mpix
Tüüp: Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC
Vooluallikas: Pole täpsustatud
Veekindlus: Ei
Varustus: Fotoaparaat
Videosalvestuse resolutsioon: Jah
Täisresolutsioon: 6240 x 4160
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fujifilm tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Fujifilm X-S20
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki