Digikaamera Fujifilm X-T5

Täpsustused:
Videosalvestuse resolutsioon: -
Täisresolutsioon: 6864 x 5152
Kauba ID: 7786055
1 84033

SJH hind

1 99900
-7%

1 tk on jäänud

Lisa korvi
6954 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 23:59


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Laupäeval, 4. maist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 6. maist

199

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

219

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

249

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

399

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

219

Postkontor

Teisipäeval, 7. maist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

259

Kuller

Teisipäeval, 7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Fujifilm X-T5

Kaasaskantav ja võimas multimeedia peeglita kaamera Fujifilm X-T5 sisaldab äsja väljatöötatud 40 MP APS-C X-TRANS CMOS 5 HR BSI sensorit, mis tagab lihtsalt vapustavad tulemused. Võrreldav originaal X-T1 ja Lightsiga kui selle eelkäija 160 MP failide ja kuni 1/180 000 sekundiga säritatud säriajaga. Elektroonilisest lukust. Lisaks mitmekülgsele pildistamisvõimaluste komplektile on X-T5 ka väga võimekas liikurmasin, mis jäädvustab kuni 6,2 k-ni 4:2:2 10-bitise värvi sisemiselt või 12-bitist PRORE RAW-d ja BLACKMAGIC RAW-d HDMI kaudu.

40 MP APS-C X-TRANS CMOS 5 tundi. BSI andur

Ülimat pildikvaliteeti pakkuval X-T5-l on 40 MP X-TRANS 5h. Kaamerate vähendatud kuvasuhe ei kahjusta pildi jõudlust mingil moel. Selle asemel annab X-T5 täiustatud pilditöötlusalgoritm erakordseid tulemusi ja on täis detaile kogu ISO-vahemiku ulatuses.

Võimsad videovõimalused

Võimsate videovõimalustega dünaamiline kaamera võimaldab videoid salvestada kuni 6,2 k eraldusvõimega 30p, 4:2:2 10-bitise värviga ning 4K HQ režiim suurendab 6,2K kaadrit kõrgema 4K väljundi saavutamiseks. See kõrgem pildi eraldusvõime avab 2x digitaalse suumi, pakkudes teile täiendavat mitmekülgsust ilma märgatava kvaliteedi languseta.

Väline töötlemata rekord

Saadaval on nii F-Log kui ka F-LOG2 salvestused, kuna viimane pakub laiendatud dünaamilist ulatust – 13+ stoppi. Lisaks saab 12-bitise PRORE RAW ja BLACKMAGIC RAW väljastada HDMI kaudu vastavalt Atomose ja Blackmagic seadmetesse.

425-punktiline intelligentse süsteemi hübriid

Erakordse automaatse teravustamise jõudlusega X-T5 kasutab 425 faasituvastuspunkti ja on nüüd tundlik kuni -7 EV, et tagada hämaras jõudlus. Lisaks tähendab süvaõppel põhinev AI adaptiivne algoritm, et see fookussüsteem sobib paremini loomade, sportlaste, lindude, autode, mootorrataste ja liikuvate objektide automaatseks tuvastamiseks ja jälgimiseks.

Pildi stabiliseerimine korpusest

Kaamera kokteil väheneb tänu kehasisese stabiliseerimissüsteemi (IBIS) kvaliteedi parandamisele. Sisseehitatud 5-teljeline sensori nihkega pildistabilisaator aitab vähendada kaamera värisemist kuni 7 sammu võrra. See süsteem töötab enamiku X-seeria objektiividega, sealhulgas stabiliseerimata objektiividega, ning selle eeliseks on aeglasema säriajaga töötamine ja rasketes valgustingimustes pildistamine. Lisaks saab digitaalset pildistabilisaatorit kasutada ka video salvestamise ajal, et veelgi aidata stabiilset filmimist, eriti käest pildistades.

Pixel Shift on mitmetahuline

Kasutades kaamera IBIS-süsteemi sensori täpseks nihutamiseks, salvestab Pixel Shift Multi automaatselt 20 üksikut kaadrit ühe päästiku vajutamisega. Saadud failid kombineeritakse Pixel Shift Combineri tarkvara abil, et neljakordistada kaamera eraldusvõimet, et saada rikkalikult detailne 160 MP fail. Sobib suurepäraselt kommertsrakendusteks või digitaalseks arhiveerimiseks, samuti sobib see ideaalselt iga staatilise objekti jaoks, kus pildikvaliteet on esmatähtis.

Ehitatud kiiruseks

X-T5 annab võimsa pildi, mis tagab, et olete tegevuseks valmis, olenemata sellest, kui kiiresti teie objekt liigub. Suurim elektrooniline säriaeg 1/180 000 s ja maksimaalne mehaaniline säriaeg 1/8000 s peatavad kõik objektid oma jälgedes, samas kui kõigest 35 ms viivitus annab päästiku vajutamisel peaaegu kohese reaktsiooni. Hoidke sõrme all ja X-T5 jäädvustab pilte kiirusega kuni 15 kaadrit sekundis mehaanilise katikuga või 20 kaadrit sekundis elektroonilise katikuga. Igal juhul ei jää ükski oluline hetk vahele.

Filmi simulatsiooni režiimid

Filmi simulatsioonirežiimid võimaldavad teil taastada mitme Fujifilmi filmitüübi, sealhulgas Provia, Velvia, Astia, Classic Chrome, Pro Neg.Std, Pro Neg, välimuse ja tunde. Tere, Classic Neg., Nostalgic Neg., Eterna Cinema, Eterna Bleach Bypass, Acros, Acros + Ye Filter, Acros + R Filter, Acros + G Filter, B&W, B&W + YE Filter, Mustvalge + R Filter, Must ja Valge + G filter ja seepia.

Täiustatud kere disain

Suurel OLED-i elektroonilisel pildiotsijal on terav 3,69-meetrine eraldusvõime, mis tagab terava, selge ja üksikasjaliku vaatamise silmade kõrgusel. Lisaks pakub see EVF 0,8-kordset suurendust hõlpsaks vaatamiseks, mida täiustab veelgi parem parallaksi ja moonutuste summutamine võrreldes eelkäijaga. Samal ajal võimaldab 100 kaadrit sekundis värskendussagedus praktiliselt viivituseta loomist.
Suur 3,0-tolline 1,62 m punktiga LCD-puuteekraan intuitiivseks kasutamiseks ja taasesitamiseks ning kallutatav disain on väga kasulik, töötades kõrge ja madala võttenurga alt.
NP-W235 akuga saate ühe laadimisega salvestada kuni 680 võtet, samuti mehaanilise katikuga 

antis 500 000 toimingut, tagades pikaajalise täpsuse ja töökindluse.
Ühenduvus

Micro-HDMI port videoväljundi jaoks välisele salvestile või monitorile.
USB 3.2 Gen 2 port toetab jagamist, andmeedastust ja aku laadimist kaamerasse.
3,5 mm välise mikrofoni port helisalvestuse paremaks juhtimiseks.
Flash Sync PC sünkroonimisport.
2,5 mm kaugport juhtmega kaugjuhtimispuldidega kasutamiseks.
Sisseehitatud Bluetoothi ​​ja Wi-Fi ühenduvus võimaldab juhtmevabalt pilte mobiilseadmesse jagada või kasutada seadet kaamera kaugjuhtimiseks.

Fujifilm on üks tuntumaid fotograafiabrände. Selle turu teerajajana alustas Fujifilm filmi tootmist 1934. aastal. Tänapäeval seostatakse seda nime mitte ainult kvaliteetse fototehnikaga, vaid ka tervise, ilu ja graafilise kunsti tooteid.
Jaapanis asutatud ettevõte demonstreerib tõeliselt kõiki selle riigi parimaid väärtusi. Erakordselt kvaliteetsed ja tehnoloogiliselt laitmatud Fujifilmi kaamerad ja muud fototooted on olnud liidrid juba aastaid. Fujifilmi kaamera objektiividega jäädvustatud erakordselt terav pilt köidab nii professionaalseid kui ka amatöörfotograafe. Lai valik erineva fookuskaugusega Fujifilmi objektiive on saadaval erinevate stseenide jäädvustamiseks portreedest maastikuni.
Parima pildistamiskogemuse ja fotograafile vajaliku korvi pakkumiseks projekteerib ja toodab Fujifilm kõike, mida pildistamiseks vaja läheb: kaamerad, nende objektiivid ja filtrid, aga ka kaameraümbrised ja kotid. Erinevates suurustes ning otstarbeks akud ja kaamera laadijad. 

Fujifilm X-T5

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Süsteemikaamerad on uusim hübriidkaamerate rühm – sild peeglita ja tavaliste digiseadmete vahel. Esimese masstoodanguna toodetud süsteemkaamera DMC-1 töötas 2006. aastal välja Panasonic. Nende seadmete eeliseks on parem kvaliteet kui digikaameratel ja väiksem suurus kui peegelkaameratel. Peeglist vabanemine muudab süsteemikaamera palju väiksemaks ja kergemaks. Süsteemi ja peegelkaamera funktsioonide võrdlemisel keskenduvad peegelkaamerad läbi peegli, samas kui süsteemikaamera teravustab otse maatriksile, seega on süsteemikaameratel elektrooniline pildiotsija, mis kuvatakse tagumisel LCD-ekraanil. See pildiotsija võimaldab teil enne pildistamist reguleerida sätteid, nagu säritust, heledust ja kontrasti. Peegelkaameratelt on need üle võtnud objektiivide vahetamise, teravustamise ja pildistamiskiiruse. Objektiivide vahetamine võimaldab meil rakendada soovitud efekte ja lisada fotodele heledust. Peeglita seadmeid on lihtne kasutada – reisides kasutad üht objektiivi ja portreed pildistades teist. See seade vibreerib vähem selgema ja professionaalsema pildikvaliteedi saavutamiseks ning vaikne mehhanism sobib suurepäraselt diskreetsete võtete tegemiseks. Kui teile meeldivad kompaktsed seadmed, kuid soovite kõrget tehnilist kvaliteeti, erinevaid integreeritud võtterežiime ja objektiivide vahetamise võimalust, sobib süsteemkaamera teile suurepäraselt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Fujifilm X-T5

Kauba ID: 7786055
Kategooria: Fotoaparaadid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,2 x 0,2 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Fujifilm
Kaamera tüüp: Süsteemi kaamera
Vaade: Fujifilm, süsteemi kaamera fotoaparaadid
Mõõtmed: -
Kaal: - kg
Tüüp: SD/SDHC/SDXC
Vooluallikas: Li-ion
Veekindlus: Ei
Varustus: Aku, Fotoaparaat, Laadija
Videosalvestuse resolutsioon: -
Täisresolutsioon: 6864 x 5152
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fujifilm tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Fujifilm X-T5
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki