Digikaamera Nikon Z 30 with Z 16-50mm and Z 50-250mm DX Lens

Täpsustused:
Videosalvestuse resolutsioon: Full HD
Kauba ID: 8790111
1 22700
Lisa korvi
4637 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. maist

000

Postkontor

20. maist

199

Omniva pakiautomaat

20. maist

219

DPD pakiautomaat

20. maist

249

Smartpost pakiautomaat

20. maist

259

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

20. maist

199

Omniva pakiautomaat

20. maist

219

DPD pakiautomaat

20. maist

249

Smartpost pakiautomaat

20. maist

259

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Nikon Z 30 with Z 16-50mm and Z 50-250mm DX Lens

Olge märkamatu 4K-s
Alates 4K UHD (30p) videost kuni aegluubis filmideni ja sujuvate aegluubis Full HD (120p) filmideni kasutab Z 30 oma suure sensori kogu laiust, et pakkuda (ligikaudu) 100% vaatevälja. Enda ja oma objekti kadreerimine on lihtne.

Pole põhjust peatuda
Saate salvestada kuni 125 minutit pidevat videot⁵, nii et teil on piisavalt ruumi pikkade kaadrite või pidevaks pildistamiseks. "Wi-Fi ja Bluetooth-ühenduvus ning Nikoni SnapBridge'i rakendus võimaldavad sisu üles laadida kõikjalt.

Selge, terav heli
Jäädvustage suurepärast heli, kasutades tundlikku sisseehitatud stereomikrofoni või välist mikrofoni. Helimenüü annab võimaluse salvestada oma häält või ümbritsevaid helisid, näiteks muusikat ja linnatänavaid. Samuti on olemas tuulemüra vähendamise funktsioon.

Suurendage kvaliteeti, mis erutab
Kodus, stuudios või teel. "Z 30 pildistamisvõime võimaldab teil eelsalvestada või voogesitada kõige teravamat videot, mida olete kunagi loonud, ja hoida oma fotovooge kaasahaaravana rikkalikult detailirohkete fotode abil. See on teie võimalus pääseda ligi sisule, mis hüppab otse kaamerast välja.

Rohkem valgust, rohkem vau!
Tänu kaamera eriti laiale Z-kinnitusele suudab selle suur DX-formaadis 20,9 MP CMOS-sensor jäädvustada palju rohkem valgust kui nutitelefon. Video ja fotod - saad rikkalikke detaile, mida telefon ei suuda pakkuda. Sees või väljas - päeval või öösel.

Inspireeritud öö

Madalas valguses tehtud videod ja fotod näevad välja puhtad ja professionaalsed.Video puhul saate pildistada kuni ISO 25 600 ja fotode puhul ISO 51 200 (laiendatav). Jätkake öösel pildistamist sama kiire ja täpse AF-iga, millele toetute päeval.


Intuitiivne loominguline juhtimine
Hoidke see madalal. Keerake ümber. Võta laialt."Z 30" 3-tolline muutuva nurga all olev puuteekraan, segadusteta ekraanid ja läbimõeldud juhtimisseadmed muudavad iga kaadri jäädvustamise lihtsaks.Kui salvestate videot ja teete fotosid, võimaldab kaamera salvestada eraldi seaded video ja fotode jaoks, mille vahel saate vajaduse korral vahetada. Ei ole vaja iga kord peatuda ja seadistusi ümber seadistada.


Mugav ja stabiilne
Võtke Z 30 kätte ja teie käsi lihtsalt mahub.Nii väikese kaamera puhul on see insenertehniline saavutus, sest sügav käepide võimaldab teil stabiilselt käes pildistada, isegi käeulatuses. Lisaks aitab Nikon e-VR hoida videot kenasti ja kindlalt.

Tehakse vlogi oma pihuarvutis

Kui pöörate muutuva nurgaga monitori ettepoole, lülitub kaamera koheselt eneseportree režiimi ja vabastab ekraani, et saada vaba vaade.
Mugavasti paigutatud salvestusnupu abil saate teha hetkeseansse või filme.

Valmis tegutsemiseks
Ükskõik millise pildistamisnurga alt kaamerakere ülaosas asuv salvestusnupp on alati täpselt seal, kus soovite. Selge punane raam ümber ekraani kinnitab, et olete videorežiimis.Punane tuli esiosas kinnitab, et te salvestate.

Kohandatavad juhtimisseadmed
Saate palju võimalusi juhtnuppude kohandamiseks ja seadete kohandamiseks.Saate määrata oma lemmikmenüüpunktid koheselt ligipääsetavasse i-Menüüsse ja salvestada sageli kasutatavad seaded, kasutades kaamera Fn-nuppe või režiimiketta asendeid U1/U2/U3.

Julgete minna sinna
Väljakutsuv valgustus. Kiire tegevus.Vaikne keskkond.Videod või fotod, Z 30 on varustatud täiustatud automaatfunktsioonidega, mis muudavad loomingulisuse lihtsaks, ning vaikse pildistamisrežiimiga, et saaksite pildistada vaikuses. Alates ideedest, mida te teate, kuidas rakendada, kuni nendeni, mida te pole veel isegi proovinud, saate soovitud tulemusi ilma higistamata.

Kindel fookustamine
Pildistate tegevust või ennast liikumises? Pildi AF-režiim kasutab täistööajaga AF-i, et vältida teravustamist. Kaamera jääb objektile lukustatuks - olenemata sellest, mida see teeb või kui tihti te kompositsiooni muudate.

Hoidke silm peal

Silmade ja loomade tuvastamise AF-režiimid, mis on saadaval fotode ja filmide jaoks, jäädvustavad kiiresti inimeste, kasside ja koerte silmi.
Kaamera püsib teravalt fookuses subjekti silmadele, isegi kui nad pöörduvad ära ja vaatavad uuesti tagasi.


Täiuslik ekspositsioon
Pildistage enesekindlalt igas valgustussituatsioonis, ilma et peaksite õppima keerulisi seadistusi. Automaatrežiimis pildistades saate kiiresti ja hõlpsasti reguleerida kaamera valgustuskompensatsiooni, et tagada, et teie objekt või nägu oleks alati hästi valgustatud.


Spektaaklilised kaadrid
Kiire pidev pildistamine 11 kaadri sekundis koos täieliku AF/AE-ga võimaldab teil jäädvustada fotosid, mis panevad teie söötu silma paistma. Linna tänavatelt kuni skatepargini: jäädvustad ideaalsed fotod tegevuses.


Looge nagu proff
"Z 30 ühildub paljude kvaliteetsete vahetatavate objektiividega ja kõigi tarvikutega, mida vajate sisu loomiseks, mida teie ja teie jälgijad armastavad. Tooge oma ideed päevavalgele ja täiustage oma varustust, kui arendate oma oskusi.

Leidke objektiivid, mida soovite armastada
Olenemata sellest, kas teete saateid kitsast ruumist või filmite videoid õues, on olemas Nikon objektiiv, millega pildistada.Saate kasutada kõiki NIKKOR Z-objektiive või lisada lisavarustusena saadaval oleva Nikon Mount Adapter FTZ II ja kasutada Nikoni DSLR-i F-kinnitusobjektiive.


Kohandage oma seadistust hõlpsasti
Kas teil on lemmikmikrofon? "Z 30" ühildub populaarsete kolmandate tootjate videomudelitega

Nikon Corporation on rahvusvaheline ettevõte, mis asub Jaapanis Tokyos. See toodab kaameraid, binokleid, mikroskoope ja mõõteriistu. Ajaloolise Apollo 15 missiooni salvestamiseks kasutati Nikoni kaameraid. 1971. aastal toetas Nikon paljusid teisi kosmoseuuringute missioone ja satelliite. Nikon on aastaid keskendunud kosmosele. Tänapäeva tootmine sõltub täpsetest mõõtmistest, mis on Nikoni eriteadmisvaldkond. Nikoni mõõdikud aitavad parandada toodete kvaliteeti, töökindlust ja ohutust, alates elektroonilistest komponentidest kuni autode ja lennukiteni välja. Meditsiiniuuringute toetamine hõlmab nii tervishoidu kui bioloogiat ning regeneratiivmeditsiini ja uuenduslike ravimite arendamist. Teadlased kasutavad Nikoni seadmeid elusate iPS-rakkude analüüsimiseks ühiskonna hüvanguks. Tehes koostööd ülikoolide ja ettevõtetega, tõstab Nikon meditsiiniuuringute profiili. See töötab pidevalt selle nimel, et parandada inimeste elukvaliteeti üle kogu maailma ning tänu uusima tehnoloogia kasutuselevõtule pakuvad peegelkaamerad laia valikut kvaliteetseid kunstilisi kaadreid, mida suudavad saavutada nii professionaalid kui ka amatöörid. Lisaks on tänapäevaste peegelkaamerate kasutamine uskumatult lihtne. Peegelkaamera on modulaarse disainiga, mis võimaldab valida esmalt kaamera keha ning seejärel seda järk-järgult laiendada ja täiendada lisatarvikutega. Peegelkaamera ostmine annab fotograafidele palju valikuvõimalusi. Saate vahetada objektiive, välklampe, pulte ja muud varustust.

Nikon Z 30 with Z 16-50mm and Z 50-250mm DX Lens

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Maailma esimese foto tegemisest 1826. aastal on möödunud 196 aastat. Tänapäeval kasutatakse fotograafiat teaduses, kunstis ja meelelahutuses ning traditsioonilised analoogmeetodid asenduvad kiiresti kaasaegsete digikaameratega. See on teatud tüüpi kaamera, milles pilt tehakse elektroonilise maatriksi (anduri) abil, mis muudab valguse elektrilisteks signaalideks. Võrreldes traditsiooniliste kaameratega on digikaameratel palju olulisi eeliseid. Nendega on lihtsam ja kiirem töötada – tulemust näeme kohe ja kui see ei ole rahuldav, on meil võimalus uuesti pildistada. Need seadmed on väikesed ja kerged, nii et neid saab kõikjal kaasas kanda. Kulud on madalad, sest te ei pea fotofilmi ostma ja ilmutama – lihtsalt ühendage seade arvutiga ja näete ekraanil kogu kaardil olevat materjali. Erinevate suumifunktsioonidega digikaamera sobib väikeste, suurte ja liikuvate objektide, loomade või maastike jäädvustamiseks – nii päeval kui öösel. Paljusid selle kaamera funktsioone (teravustamine, välklamp jne) saab täita automaatselt. Teine oluline funktsioon on ekraan, millelt näete jäädvustatud pilti. Tänapäeva digikaameraid hindavad nii amatöörid kui ka professionaalid nende võimaluste tõttu. Seda seadet on lihtne kasutada ning tulemused on ainulaadsed.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Nikon Z 30 with Z 16-50mm and Z 50-250mm DX Lens

Kauba ID: 8790111
Kategooria: Fotoaparaadid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,2 x 0,2 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Nikon
Kaamera tüüp: Digitaalkaamerad
Vaade: Nikon, digitaalkaamerad fotoaparaadid
Vooluallikas: Pole täpsustatud
Veekindlus: Ei
Varustus: Fotoaparaat, Objektiiv
Videosalvestuse resolutsioon: Full HD
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nikon tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nikon Z 30 with Z 16-50mm and Z 50-250mm DX Lens
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki