Digikaamera Panasonic Lumix G DC-G9L + Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm / F2.8-4.0 ASPH. / Galia O.I.S. H-ES12060

Täpsustused:
Videosalvestuse resolutsioon: 4k
Kauba ID: 7786000
1 75900
Lisa korvi
6647 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Panasonic Lumix G DC-G9L + Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm / F2.8-4.0 ASPH. / Galia O.I.S. H-ES12060

Panasonic Lumix G DC-G9

ARMASTA LOODUST

LUMIX G9 kaamera aitab metsloomafotograafil Joakim Odelbergil Madagaskari kiiresti liikuvate elanikega sammu pidada ja annab hingematvaid tulemusi. Proovige pildistamisvõimalusi.

Kaamera, mis võimaldab teil sammu pidada.

Loodusfotograaf Joakim Odelberg on asunud jäädvustama Madagaskari rikkalikku elusloodust ning selle hingematvat ilu pildistades püüab ta juhtida tähelepanu mõne looma ohustatud liikidele. Sellel reisil kasutab ta kaamerat LUMIX G9, mis aitab jälgida kiiresti liikuvaid objekte ning reageerida kõikidele spontaansetele võimalustele ja väljakutsetele. Ükskõik, mida või kus pildistate, see kaamera ei vea teid alt.

Looduslik maailm. Kogu tema ülevus.

Täiustatud tehnoloogiaga LUMIX G9 jäädvustab erakordse kvaliteediga fotosid. See kaamera kasutab nende eriliste hetkede jäädvustamiseks 20,3-megapikslist digitaalset Live MOS sensorit ilma madalpääsfiltrita.

Keskenduge sellele, mis on oluline... ja ärge muretsege, et see liigub liiga kiiresti

Miski ei peata teid, kui lülitate sarivõtterežiimi sisse ja kasutate uut DFD automaatse teravustamise tehnoloogiat. Täiustatud jälgimine 20 kaadriga. / sek. ja jäädvustab pildi 0,04 sekundiga, kasutades pidevat AFC režiimi. ja järgib seda pidevalt. Kasutage hetkega avanevaid võimalusi maksimaalselt ja kaovad sama kiiresti!

* Kui kasutate 1-ala automaatteravustamist tagumises asendis koos H-ES12060 (CIPA), LVF120 kaadrit sekundis. seadistus.

Ideaalselt töötav kaamera.

Kui statiivi seadistamiseks pole aega ja saate pildistada ainult käest, tagab kahe pildistabilisaatori (I.S.) tehnoloogia (5-teljeline 6,5 F-stop kompensatsioon) täiusliku pildikvaliteedi. Pildistage spontaanselt ja olenemata sellest, mida te vaatate. Tänu kompaktsele objektiivile saate pildistada kaugelt isegi teleobjektiiviga, ilma enne iga võtte jäädvustamist hoolika ettevalmistuseta.

* 5-teljeline Dual I.S. 2" stabilisaator töötab ühilduvate objektiividega. Vaja on objektiivi püsivara värskendust.
** Vastavalt CIPA standardile [kallutamise/kallutamise suund: fookuskaugus f = 140 mm (35 mm filmi ekvivalent f = 280 mm), kui kasutate H-FS14140.]

6K FOTOD – ärge jätke olulist võtet maha

Loodust pildistades ei tea kunagi, mis sind järgmisel hetkel ees ootab. Funktsiooniga 6K PHOTO saate jäädvustada ootamatuid võtteid 30 kaadriga. / sek. sarivõtte ja seejärel valige parim kuni 18-megapiksline JPEG.

Kõrglahutusega režiim. Kui suurus loeb.

Kui soovite jäädvustada suuremat fotot, näiteks kunstiprindi jaoks, võimaldab kaamera kõrge eraldusvõimega režiim jäädvustada kuni 80 MP suuruseid RAW + JPEG-pilte. Väga detailsete ja sügavate piltide jäädvustamiseks peab objekt ideaalse tulemuse saavutamiseks vähemalt hetkeks paigal püsima.

Vaata ja pildista.

Suur 0,83-kordne OLED Live pildiotsija (120 kaadrit sekundis) annab teile kontrolli pildistatava üle ja hõlpsasti kohandamise keerukaid seadeid, näiteks vastu päikest pildistades. Kolme suumirežiimi vahel vahetades võite olla kindel, et objekt on täiuslikus fookuses.

Kaamera, mida saab usaldada.

Usaldusväärsus on rasketes ja rasketes keskkondades pildistamisel ülioluline, seega on külma-, pritsme- ja tolmukindel LUMIX G9 parim valik keerulistes oludes. Kasutage USB-laadimise, kahe SD-kaardi pesa, kiire UHS-II / V90 kaardiga ühilduvuse, juhtkangi, oleku LCD-ekraani ja suure ergonoomilise käepidemega funktsionaalsest kaamerast maksimumi.

* Veepiiskamiskindlus – täiendav kaitsetase kaamerale, pakkudes kaitset väikese koguse niiskuse, vee või tolmu eest. Veekindlus ei garanteeri kahjustuste vältimist kaamera otsesel kokkupuutel veega.

Panasonic on Jaapani elektroonikaettevõte. Alustades elektripirnide pistikupesade tootmisest, on Panasonic tänapäevaks üks suurimaid elektroonikaettevõtteid maailmas.
Panasonic mitte ainult ei valmista koduseid elektriseadmeid, vaid pakub ka äri- ja tööstuslikke lahendusi. See kaubamärk on kõige paremini tuntud kui kliimaseadmete, külmikute, pesumasinate ja erinevate valgustussüsteemide tootja. Panasonic toodab ka mobiiltelefone, arvuteid ja audiovisuaalseid seadmeid. Globaalne ja kõikehõlmav kaubamärk pakub kõike vajalikku igaka eluetapiks.
Ettevõte pühendab suure osa oma ressurssidest innovatsioonile ja teadusuuringutele tagades seeläbi, et turule pakutavad tooted ei vasta mitte ainult kaasaegse inimelu vajadustele vaid on ka parimad, mida turg praegu pakkuda saab. Panasonic on tuntud oma täpsusele tähelepanu pööramise ja pideva tipptaseme poole püüdlemise tõttu.
"Enda elu parandades parandame maailma, ”usub Panasonic.

Panasonic Lumix G DC-G9L + Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm / F2.8-4.0 ASPH. / Galia O.I.S. H-ES12060

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Süsteemikaamerad on uusim hübriidkaamerate rühm – sild peeglita ja tavaliste digiseadmete vahel. Esimese masstoodanguna toodetud süsteemkaamera DMC-1 töötas 2006. aastal välja Panasonic. Nende seadmete eeliseks on parem kvaliteet kui digikaameratel ja väiksem suurus kui peegelkaameratel. Peeglist vabanemine muudab süsteemikaamera palju väiksemaks ja kergemaks. Süsteemi ja peegelkaamera funktsioonide võrdlemisel keskenduvad peegelkaamerad läbi peegli, samas kui süsteemikaamera teravustab otse maatriksile, seega on süsteemikaameratel elektrooniline pildiotsija, mis kuvatakse tagumisel LCD-ekraanil. See pildiotsija võimaldab teil enne pildistamist reguleerida sätteid, nagu säritust, heledust ja kontrasti. Peegelkaameratelt on need üle võtnud objektiivide vahetamise, teravustamise ja pildistamiskiiruse. Objektiivide vahetamine võimaldab meil rakendada soovitud efekte ja lisada fotodele heledust. Peeglita seadmeid on lihtne kasutada – reisides kasutad üht objektiivi ja portreed pildistades teist. See seade vibreerib vähem selgema ja professionaalsema pildikvaliteedi saavutamiseks ning vaikne mehhanism sobib suurepäraselt diskreetsete võtete tegemiseks. Kui teile meeldivad kompaktsed seadmed, kuid soovite kõrget tehnilist kvaliteeti, erinevaid integreeritud võtterežiime ja objektiivide vahetamise võimalust, sobib süsteemkaamera teile suurepäraselt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Panasonic Lumix G DC-G9L + Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm / F2.8-4.0 ASPH. / Galia O.I.S. H-ES12060

Kauba ID: 7786000
Kategooria: Fotoaparaadid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,2 x 0,2 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Panasonic
Kaamera tüüp: Süsteemi kaamera
Vaade: Panasonic, süsteemi kaamera fotoaparaadid
Mõõtmed: 137 x 97 x 92 mm
Kaal: 0.658 kg
Tüüp: SD/SDHC/SDXC
Vooluallikas: Li-ion
Veekindlus: Ei
Varustus: Aku, Fotoaparaat, Laadija, Objektiiv
Videosalvestuse resolutsioon: 4k
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Panasonic tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Panasonic Lumix G DC-G9L + Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-60mm / F2.8-4.0 ASPH. / Galia O.I.S. H-ES12060
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki