Digikaamera Panasonic Lumix G GH5 II (DC-GH5M2M) + Panasonic LUMIX G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 Asph. Power O.I.S (H-FS12060) (Black)

Täpsustused:
Videosalvestuse resolutsioon: -
Kauba ID: 4995627
1 49900
Lisa korvi
5665 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. maist

000

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Panasonic Lumix G GH5 II (DC-GH5M2M) + Panasonic LUMIX G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 Asph. Power O.I.S (H-FS12060) (Black)

Panasonic Lumix G GH5 II (DC-GH5M2) (Black)


Vabastage oma loovus. Otsekohe.
Hübriidne peegelkaamera, millel on otseülekande võimalus ja C4K 60p / 50p 10-bitine videosalvestus.
Funktsioonid
Ideaalne video loomise tööriist
Hübriidkaamera LUMIX GH5M2 vastab kõikide arendajate vajadustele. Alates voogedastusest ja pildistamisest kuni tihendamata V-log L-ni, millel on 12 dünaamilise ulatuse taset täiustatud redigeerimiseks. C4K / 4K 60p / 50p 4: 2: 0 10-bitise ja C4K / 4K 30p / 25p / 24p 4: 2: 2 10-bitise ALL-Intra 400 Mbps salvestusega; piiramatu salvestamine on võimalik mis tahes seadistustega.
* Toetatakse samaaegset 10-bitist salvestamist sisemällu ja HDMI otseväljundit.
* Eeldusel, et kaamerat kasutatakse keskkonnas, kus jõudlus on garanteeritud. Salvestusaeg sõltub aku mahust ja SD-mälukaardist. Salvestamise saab peatada kasutades C4K / 4K 60p / 50p 10-bitist ja anamorfset režiimi lülitatakse automaatselt kaamera kaitsmiseks.
Eelinstallitud V-Log L
LUMIX GH5M2 kasutab laia 12-tasemelist dünaamilist ulatust koos eelinstallitud V-Log L-ga ning värviüleminekuteks saab kasutada sama LUT-d, mis V-Log-i puhul.
Rohkem V-Logi / V-Gamuti ja LUT-i kohta:
https://pro-av.panasonic.net/en/cinema_camera_varicam_eva/support/lut/index.html
USB-toide / laadimine
Seda funktsiooni on lihtne kasutada pikkade stuudiopiltide tegemiseks ja muuks – see funktsioon annab teie kaamerale toite. Kui kasutatakse koos eraldi müüdava akulaadijaga DMW-BTC15 (ühildub USB Power Delivery standardiga), saab seda vooluga laadida. *
*Kaameral peab töötamiseks olema sisseehitatud aku.
Traadita ringhääling (RTMP / RTMPS protokoll)
Nautige juhtmevaba otseülekannet väljas ja siseruumides LUMIX Sync programmiga (Android / iOS). Voogesitage reaalajas sündmusi kõikjal ja igal ajal kvaliteediga, mida suudab pakkuda ainult digitaalne ühe objektiiviga peegelkaamera.
・ Põhimõtteliselt on otseülekanne RTMP / RTMPS-i platvormidele võimalik (ühilduvus kõigi platvormidega ei ole garanteeritud.) Kui platvormiteenus muutub, võib juhtuda, et otseülekanne ei ole võimalik. Lisateabe saamiseks vaadake platvormi kasutustingimusi.
・ Android ja Google Play on ettevõtte Google Inc. kaubamärgid või registreeritud kaubamärgid.
・ IOS on Cisco kaubamärk või registreeritud kaubamärk Ameerika Ühendriikides ja teistes riikides ning seda kasutatakse litsentsi alusel.
Täiustatud 20,3 MP MOS-andur AR-kattega
AR (peegeldusvastane) kate summutab tõhusalt välku ja aitab jäädvustada valguse peegeldusi sellisel kujul, nagu need on, isegi keerukates pildistamiskeskkondades, mille ümber on tugevad valgusallikad (nt taustvalgustus). See tagab ilusa ja kvaliteetse pildi nii filmides kui ka fotodel.
Autofookus DI-tehnoloogiaga
Ülikiire ja ülitäpne AF, mitmekihiline õppetehnoloogia, mis tunneb ära inimese näo, silmad, pea, keha ja loomad.
6,5 tase Dual I.S. 2" (pildistabilisaator)
5-teljeline „Dual I.S. 2” (pildistabilisaator) ühendab kere I.S. ja objektiivi O.I.S. ning saavutab 6,5-astmelise reguleerimise.*
*Vastavalt CIPA standardile [kalde / kallaku suund: teravustamiskaugus f = 140 mm (kaamera 35mm ekvivalent f = 280 mm), kui kasutate H-FS14140.]

Panasonic on Jaapani elektroonikaettevõte. Alustades elektripirnide pistikupesade tootmisest, on Panasonic tänapäevaks üks suurimaid elektroonikaettevõtteid maailmas.
Panasonic mitte ainult ei valmista koduseid elektriseadmeid, vaid pakub ka äri- ja tööstuslikke lahendusi. See kaubamärk on kõige paremini tuntud kui kliimaseadmete, külmikute, pesumasinate ja erinevate valgustussüsteemide tootja. Panasonic toodab ka mobiiltelefone, arvuteid ja audiovisuaalseid seadmeid. Globaalne ja kõikehõlmav kaubamärk pakub kõike vajalikku igaka eluetapiks.
Ettevõte pühendab suure osa oma ressurssidest innovatsioonile ja teadusuuringutele tagades seeläbi, et turule pakutavad tooted ei vasta mitte ainult kaasaegse inimelu vajadustele vaid on ka parimad, mida turg praegu pakkuda saab. Panasonic on tuntud oma täpsusele tähelepanu pööramise ja pideva tipptaseme poole püüdlemise tõttu.
"Enda elu parandades parandame maailma, ”usub Panasonic.

Panasonic Lumix G GH5 II (DC-GH5M2M) + Panasonic LUMIX G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 Asph. Power O.I.S (H-FS12060) (Black)

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Süsteemikaamerad on uusim hübriidkaamerate rühm – sild peeglita ja tavaliste digiseadmete vahel. Esimese masstoodanguna toodetud süsteemkaamera DMC-1 töötas 2006. aastal välja Panasonic. Nende seadmete eeliseks on parem kvaliteet kui digikaameratel ja väiksem suurus kui peegelkaameratel. Peeglist vabanemine muudab süsteemikaamera palju väiksemaks ja kergemaks. Süsteemi ja peegelkaamera funktsioonide võrdlemisel keskenduvad peegelkaamerad läbi peegli, samas kui süsteemikaamera teravustab otse maatriksile, seega on süsteemikaameratel elektrooniline pildiotsija, mis kuvatakse tagumisel LCD-ekraanil. See pildiotsija võimaldab teil enne pildistamist reguleerida sätteid, nagu säritust, heledust ja kontrasti. Peegelkaameratelt on need üle võtnud objektiivide vahetamise, teravustamise ja pildistamiskiiruse. Objektiivide vahetamine võimaldab meil rakendada soovitud efekte ja lisada fotodele heledust. Peeglita seadmeid on lihtne kasutada – reisides kasutad üht objektiivi ja portreed pildistades teist. See seade vibreerib vähem selgema ja professionaalsema pildikvaliteedi saavutamiseks ning vaikne mehhanism sobib suurepäraselt diskreetsete võtete tegemiseks. Kui teile meeldivad kompaktsed seadmed, kuid soovite kõrget tehnilist kvaliteeti, erinevaid integreeritud võtterežiime ja objektiivide vahetamise võimalust, sobib süsteemkaamera teile suurepäraselt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Panasonic Lumix G GH5 II (DC-GH5M2M) + Panasonic LUMIX G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 Asph. Power O.I.S (H-FS12060) (Black)

Kauba ID: 4995627
Kategooria: Fotoaparaadid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,22 x 0,16 x 0,07 m, 0,6 kg
Kaubamärk: Panasonic
Kaamera tüüp: Süsteemi kaamera
Vaade: Panasonic, süsteemi kaamera fotoaparaadid
Mõõtmed: 139 x 98 x 87
Kaal: 0.727 kg
Tüüp: SD / SDHC / SDXC
Vooluallikas: 1 x lithium batteries
Veekindlus: Ei
Varustus: Fotoaparaat
Videosalvestuse resolutsioon: -
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Panasonic tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Panasonic Lumix G GH5 II (DC-GH5M2M) + Panasonic LUMIX G Vario 12-60mm f/3.5-5.6 Asph. Power O.I.S (H-FS12060) (Black)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki