Digikaamera Sony Alpha 1 Body (ILCE-1/B)

Täpsustused:
Videosalvestuse resolutsioon: 8k
Täisresolutsioon: 8640 x 5760
Kauba ID: 2010762
6 88400
Lisa korvi
26014 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Sony Alpha 1 Body (ILCE-1/B)

Sony A1 Body | (ILCE-1/B) | (α1) | (Alpha 1)


SEE ÜKS JA AINUS
„Sony“ uuenduslik tehnoloogia, mis pakub enneolematut kombinatsiooni eraldusvõimest ja kiirusest ning intuitiivsest kasutamisest, vaidlustab jätkuvalt tavapäraste pildistamisseadmete piirangud. α1 pakub video juurutamise uusi aspekte ja tõhusat töövoogu, andes kasutajale uue loomingulise vabaduse.
α missioon
α missioon - on anda arendajatele võimalus oma unistusi ellu viia. α1 on nende unistuste seni tugevaim väljendus.
50 MP kiirusel 30 kaadrit sekundis.
„Sony“ uusim tehnoloogia pakub enneolematut kiirust ja eraldusvõimet uute loominguliste võimaluste ja töövoogude jaoks.

Vaikne, mittevibreeriv lukk4
Vaikne5 elektrooniline lukk pakub rohkem võimalusi spordistseenide ja objektide pildistamiseks, kui müra ei ole lubatud. Vibratsioonivaba töö aitab kaasa kõrgele pildikvaliteedile.

Moonutustevastane lukk
Elektroonilise luku4 abil vähendab andurite kiire skaneerimine liikumatu pildi moonutusi6. BIONZ XRTM protsessori ja suure puhvriga on moonutus ~ 1,5 k. vähem kui α 9 II korral.
[1] Tavaline elektrooniline lukk [2] Lukk moonutuste eest

Mitte vilkuvad elektroonilised ja mehaanilised lukud
Veel üks uuendus7: virvendusvabad elektroonilised ja mehaanilised lukud. Elektroonilise luku paljud eelised ei põhjusta virvendust luminofoor- ega kunstvalguses.
Fikseerib ilma virvenduseta [1] OFF [2] ON

Täiskaadriline 50,1 MP Exmor RS™“ CMOS sensor koos mäluga
Selle 50,1 MP täiskaadrilise taustvalgustusega pildisensori kihiline struktuur aitab kaasa suurele eraldusvõimele ja kiirusele. Eraldi piksli- ja kontuurkihid ning täiustatud A / D -muundur kiiremaks töötlemiseks.

Uus disain ja pilditöötlusprotsessor BIONZ XR
Uuel täiustatud BIONZ XR protsessoril on 8 k. suurem töötlemisvõimsus8. Tulemuseks on erakordne pildikvaliteet ja parem kaameraliidese reaktsioon.
Täiustatud välgufunktsioonid mitmekülgsemaks väljenduseks

Välgu sünkroonimine elektroonilise lukuga
Esmakordselt saab α -kaamera sünkroonida elektroonilise luku välklambiga 9 tänu kiirele skaneerimisele kihilisest CMOS -sensorist. Kõik elektroonilise luku eelised jäävad välguga pildistamisel alles.

2-käiguline lukk välgu sünkroonimiseks kuni 1/400 sek.
Maailma esimene10 kahekiiruseline lukusüsteem võimaldab välku sünkroonida kuni 1/400 sekundit, muutes dünaamilise tegevuse jäädvustamise lihtsaks ja avades ukse uutele loomingulistele võimalustele.
Uimastav detail
Hingemattev resolutsioon ja pildikvaliteet
Uuel 50,1 MP „Exmor RS“ CMOS sensoril on kõrge eraldusvõime ja tundlikkus, madal müratase ja dünaamiline ulatus kuni 15 sammu11. Uus pilditöötlusprotsessor tagab veelgi parema värvitäpsuse kui eelmised mudelid.

Lai ISO100 ~ 32000 tundlikkuse vahemik
Vaatamata suurele anduripikslite arvule võimaldab tundlik disain koos taustavalgustuse, „gapless on-chip“ kiibiga läätse ja peegeldusvastase suletud klaasiga laiendada standardset ISO vahemikku IZO100 ~ 32000 kuni ISO50 ~ 10240012.

Universaalne pildistamisfunktsioon „Pixel Shift“
Arvutiprogramm võib kombineerida kuni 16 pilti koos täpse sisemise pildistabilisaatoriga, et luua kuni 199 miljoni piksliga, muljetavaldava eraldusvõimega, värviga ja atmosfääriga fotosid.13
[1] Tavarežiim [2] 16 pilti „Pixel Shift Multi Shooting“

„Creative Look“ erinevate piltide väljendamiseks
„Creative Look“ funktsioon pakub 10 eelseadistust, mida saab muuta või redigeerida, et luua pilt, mis aitab arendajatel oma fotode või filmide meeleolu kaameras endas väljendada.

5-teljeline optiline pildistabilisaator 5,5 sammu eeliseks
Täpne stabiliseerimine, güroskoobisensorid ja uued pildistabilisaatori algoritmid pakuvad 5,5 sammu14 säriaega, mis parandab kõrge eraldusvõimega piltide kvaliteeti.
[1] Horisontaalne kalle [2] Vertikaalne kalle [3] Teisendamine
Võrratu autofookus

„Real-time Eye AF“ linnusilma automaatse teravustamise jaoks 15
Kõrgetasemelise objekti tuvastamise tehnoloogia võimaldab nüüd „Sony“ „Real-Time Eye AF“ funktsioonil linnusilmi täpselt jälgida ja fokuseerida isegi siis, kui lind äkitselt õhku tõuseb või muudab kadreerimist. See uuenduslik funktsioon saab hõlpsasti üle paljudest linnu pildistamisega seotud väljakutsetest16.

Täiustatud „Real-time Eye AF“ loomadele15
See funktsioon, eriti kasside ja koerte jaoks, sisaldab täiustatud objektide tuvastamise tehnoloogiat loomade silmade usaldusväärseks jälgimiseks ja fokuseerimiseks16. See toimib isegi siis, kui looma koon on pööratud.

Silmade tuvastamine AF reaalajas
Kombineerides tipptasemel DI-tehnoloogiat täiustatud kiirete hübriidsete teravustamise algoritmidega, jälgib α1 funktsioon „Real-time Eye AF“ ja fokuseerib inimsilma ligikaudu 30% täpsemalt kui α 9 II.

„Real-time Tracking“ funktsioon17
Valige objekt, vajutage päästik pooleldi alla ja kaamera järgneb ning teravustab automaatselt. Lülitage näo / silmade automaatse teravustamise prioriteet sisse, kui soovite, et kaamera jälgiks DI -ga märkamatult inimese, looma või linnu silmi.

Lai, kiire ja täpne AF-jälgimine
α1-l on fokaaltasandi faasi tuvastamise AF, mis on tundlik, kiire ja täpne. 50,1 MP sensor ja BIONZ XR protsessor pakuvad 759 faasi tuvastamise punkti18, mis katavad umbes 92% pildist.
Uued võimalused filmitegemiseks
Uue põlvkonna salvestus 8K19 30 p formaadis
α1 uus pildisensor ja BIONZ XR protsessor võimaldavad salvestada realistlikke 8K (7680 × 4320) 30p pilte. Neli korda suurem 4K eraldusvõime koos „Real time Tracking“ ja „Real-Time Eye AF“ funktsiooniga. 8K kvaliteediga kaadrid sobivad suurepäraselt ka paindlikuks 4K redigeerimiseks.
4K filme filmitakse kiirusega 120 kaadrit sekundis. sparta20
α1 toetab 4K filmide sisemist salvestamist suure kiirusega kuni 120 kaadrit sekundis ja võimaldab sujuvat, väljendusrikast, kuni 5 korda aeglustatud vaadet21. 10-bitine 4: 2: 2 „Chroma subsampling“ võtmise kodeerimistehnoloogiat saab kasutada koos „Long-GOP“ või „Intra“ (All-I) 22 kujutise tihendamisega erakordse pildikvaliteedi saavutamiseks, samas kui uus pildisensor ja BIONZ XR protsessor vähendavad kujutise moonutusi.

4K täispikslitega skaneerimisega, ilma kvantimiseta ja 5,8K üleproovimisega
„Super 35“ režiimis, umbes 2,3 k. QFHD 4K kvaliteedi jaoks vajalikud andmed saadakse täiskaadrilise skaneerimisega ilma kvantimiseta, nii et pildid on ilusad ja detailirikkad.
(A) 2,3 korda rohkem teavet

10-bitine 4: 2: 2 „Chroma subsampling“ tehnoloogia
10-bitine sügavus, 4: 2: 2 „Chroma subsampling“, suure jõudlusega MPEG-H HEVC / H.265 koodek, kaadrite kodeerimine ja paljud muud funktsioonid võimaldavad materjali mitmekülgset redigeerimist ja erinevaid vorminguid.

„Real-time Eye AF“ ja „Real-time Tracking“ filmid
BIONZ XR protsessoril on palju paremad tuvastamisomadused ja inimsilma täpne jälgimine laiemas pea pöörlemisnurkades. Kehtib ka salvestamisel 8K ja 4K 120p vormingus.

„S-Log“ ühildub professionaalsete filmikaameratega
Saadaval on „S-Log2„ ja „S-Log3“ funktsioonid. „S-Log3“ tagab sujuva 10-bitise gradatsiooni ja dünaamilise 15+ sammu ulatuse. Toetatud on „S-Gamut“, „S-Gamut3“ ja „S-Gamut3.Cine“ värvigamma.

Toetab 10-bitist 4: 2: 223HLG (Hybrid Log-Gamma)
Suure dünaamilise ulatusega HLG -filme, millel on lai BT.2020 värvigamma, saab vaadata HDR (HLG) telerist. 10-bitised HLG-kirjed reprodutseerivad peeneid gradatsioone ja detaile.
[1] Mitmekülgsus, kohandades pilte vastavalt soovile (nõuab värvikorrektsiooni) [2] Kiire kvaliteetne pilt (värvikorrektsiooni pole vaja)

16-bitine RAW-väljund
α1 abil saab 16-bitist RAW-d väljastada HDMI kaudu välisele salvestajale, parandades kaadrite mitmekülgsust. RAW-väljundit HDMI kaudu saab kasutada 4K -vormingus salvestamiseks sisemisele kaardile.

Digitaalne heliliides kvaliteetse heli jaoks
Digitaalne heliliides tagab erakordse helikvaliteedi ühilduvate heliseadmetega, mis on ühendatud „Multi Interface Shoe“ kaudu. Selge digitaalne heli edastatakse otse kaamerasse.

Soojuse hajumise disain pikkade filmide jaoks
Uus soojuseralduse disain kaitseb kaamerat ülekuumenemise eest sarivõtte ajal, hoides samal ajal keha suurust. Pidev 8K / 30p või 4K / 60p kujutiste salvestamine kuni 30 minutit24.
Kinemaatiline vaadekoos „S-Cinetone‘ga“
α1-l on sama „S-Cinetone“ värvimaatriks nagu FX9, FX6 ja teistel „Cinema Line“ kinokaameratel, mida kasutatakse kaunite värvide ja nahatoonide loomiseks. Vastuseks kasvavale vajadusele väljendusrikkama sügavuse järele suudab „S-Cinetone“ toota tervislikke nahavärve, mis on vajalikud loomulike keskmiste toonide jaoks, samuti pehmeid värve ja hämmastavaid aktsente.
Pildistabilisaator „Active mode“ režiimis25
Uue 5-teljelise optilise pildistabilisaatori ja uue „Active Mode“ režiimi jaoks pildistamiseks on käsitsi pildistamine eriti tõhus. BIONZ XR protsessori reaalajas pilditöötlus pakub optimaalset kompenseerimist filmimiseks kõigis vormingutes, sealhulgas 4K 26. Kõik see saavutatakse, säilitades samas α-süsteemi kompaktne suurus ja liikuvus.
Juhtimine, usaldusväärsus

Suure jõudlusega elektrooniline pildiotsija
9,44 miljoni punktiga (umbes) OLED -pildiotsija α1 on praegu turul kõrgeima eraldusvõimega27. Selle uhkuseks on 0,90 k. suurendus28 koos 41 ° vaateväljaga (FOV), mis tagab selge ja laia vaate ning ajakohastatud disain koos 25 mm kõrguse okulaariga29. 240 kaadrit sekundis värskendussagedus koos UXGA FOV-ga - on veel üks uuendus27 selge ja kiire pildistamise jaoks.

Panoraamvõtted elektroonilise lukuga30
Elektroonilise luku kasutamine madalatel kiirustel võib vähendada ekraani reageerimist, muutes kiirete objektide jälgimise keeruliseks. Ekraani reageerimise täiustamiseks ja panoraamvõtete salvestamiseks lülitage sisse [Low Frame Rate Limit] funktsioon.

Muutke sujuvalt täiskaader- ja APS-C-vorminguid
M- ja S-suurusega piltidel31 on täiskaader- ja APS-C-režiimides sama palju piksleid ja teravustamisala, nii saate sama stseeni pildistamise ajal sujuvalt muuta täiskaader [M: 21MP] ja APS-C [M: 21MP] vorminguid.
[1] Täiskaader [2] APS-C

Erinevad seaded fotodele ja filmidele
Seadete alamhulk muutub nüüd vastavalt valitud režiimile. See on ideaalne, kui soovite fotode ja filmide jaoks kasutada erinevat ava, säriaega ja muid seadeid32.

Uus menüü struktuur
Teine soovitav funktsioon professionaalsetele fotograafidele ja videograafidele: täiustatud menüü struktuur koos lihtsama navigeerimisega ja puutetundlik menüü intuitiivsemaks juhtimiseks.

Kohandatud funktsioonide määramine
Kaamera esi- ja tagaküljel olevale 17 kohandatud klahvile ja valijale saab määrata 164 funktsiooni. Fotodele, filmidele ja vaadetele saab määrata üksikuid funktsioonikomplekte.

Puutemenüü juhtimine
Lihtne navigeerimine ja jälgimise juhtimine, kasutades puutega põhi- ja funktsioonimenüüd koos menüükaartidega ekraani vasakul küljel ja nendega seotud parameetrirühmade ja parameetritega ekraani paremas servas.

Väga usaldusväärne mehaaniline lukk
Minimaalne luku vibratsioon võimaldab pidevat pildistamist kiirusel 10 kaadrit sekundis. Uus lukustuselement koos täiustatud protsessori, piduri ja amortisaatoritega sobib enam kui 500 000 tsükli jaoks33.

Kaks A-tüüpi „CFexpress“ meediatoe pesa
Kahekordne meediapesa toetab UHS-I ja UHS-II SDXC / SDHC kaarte ja uusi A-tüüpi „CFexpress“ kaarte, mille tulemuseks on veelgi suurem kogumaht ning lugemis- / kirjutamiskiirus.

Võimas Z-seeria aku pikemaks pildistamiseks
Ühe laadimisega saate teha kuni 530 fotot. Komponendid ja toiteahelad on loodud ka energiakasutuse optimeerimiseks. Suurendage võimsust kahe Z-patareiga VG-C4EM hoidikus.

Vastupidavam tolmule ja niiskusele34
Tihendatud kõik korpuse vahed ja aku kaas. Meediapesadel on topelt libistatav kate ja lukk, mis kaitseb vee eest. Kaitseb ka objektiivi lukunuppu ja kinnituspatja.

Vastupidav magneesiumsulamist raam
Kerge ja jäik magneesiumisulam suurendab kere ülemise, esi- ja tagakaane ning siseraami vastupidavust. 6 objektiivi kinnitust tagavad veelgi suurema tugevuse ja vastupidavuse.
Professionaalne töövoog

Ülikiire7 integreeritud Wi-Fi toetab 2x2 MIMO
Integreeritud traadita kohtvõrk võimaldab ühendada 2,4 GHz ja 5 GHz36 sagedusribadega, viimane toetab 2 x 2 MIMO -d (IEEE 802.11a / b / g / n / ac). Topelt antennid tagavad usaldusväärse ühenduse.

„SuperSpeed“ USB 10Gbps (USB 3.2) Type-C® pesa
USB Type-C®-pesa, mis toetab kiiret USB 3.2 „SuperSpeed“ ​​USB 10Gbps andmeedastust, võimaldab kiiret andmeedastust PC-kaugjuhtimispuldiga (paaris), mis tagab suurte failide sujuva käsitsemise.

1000BASE-T Ethernet kiireks suhtlemiseks
Integreeritud pistik juhtmega 1000BASE-T võimaldab kiiret ühendust, stabiilset andmeedastust gigabiti kiirusel. FTPS on toetatud, seega tagab SSL- või TLS -krüptimine suurema turvalisuse.
Universaalne FTP-ühendus
FTP-fotode ja -videote üleslaadimine ning kaamera kaugjuhtimine on võimalik traadita kohtvõrgu, kiire traadiga kohtvõrgu või USB-ühendusega nutitelefoni kaudu. Saate määrata ülekantavate failide tüübid.

Fotode ja filmifailide edastamine FTP -ga
Fotosid ja filme saab üle kanda FTP serverisse traadita kohtvõrgu, kiire traadiga kohtvõrgu või juhtmega nutitelefoni kaudu. Traadita andmeside on umbes 3,5 k. kiirem kui α 9 II.

Universaalsed funktsioonid kaugjuhtimisega (lingitud)
„Imaging Edge Desktop“ kaugjuhtimispuldi rakendust37 saab kasutada kaugpildistamiseks „PC Remote“ (ühendatud), LAN või traadiga USB -ühenduse kaudu. Võimalik on ka kaugjuhtimine mobiilseadmest.

Kadudeta tihendatud „Lossless compressed RAW“
α1 -l pole mitte ainult tihendatud ja tihendamata RAW -vorming, vaid ka tõhus kadudeta pakkimine.

Uus „Light“ JPEG-faili suurus
„Light“ JPEG -suuruse seadistusega on saadud failid väiksemad kui standardseade, nii et uudistest ja spordifotograafidest, kes hoolivad ajast, saab materjali kiiremini edastada.
aa
10-bitine HEIF sujuvamaks gradatsiooniks
HEIF-vorming tagab sujuva 10-bitise gradatsiooni, muutes taeva ja portreeobjektid realistlikumaks. Täiustatud pakkimisvalikud vähendavad faili suurust, mis parandab töö efektiivsust.
Valik kasulikke tugiprogramme

„Imaging Edge Mobile“
„Imaging Edge Mobile'i“ abil saate nüüd RAW -faile üle kanda ja neid kadudeta kokku suruda. Samuti võimaldab see kaugjuhtida puutejälgimise ja puutefookuse jälgimise ja teravustamise funktsioone, muutes automaatteravustamise mugavaks.
Lisateave „Imaging Edge Mobile“ kohta

Transfer & Tagging add-on
„Transfer & Tagging“ lisa (versioon 1.3 või uuem) suudab videofailidele lisatud häälmemod automaatselt teisendada tekstipäisteks või teisaldada failid mobiilseadmest FTP -serverisse.
Lisateave „Transfer & Tagging“ kohta

„Remote Camera Tool“ seade kaugjuhtimiseks
Muutke kaamera seadeid eemalt ja juhtige seda LAN -kaabliga ühendatud arvutist. Mitmed α1 täiustused: kiirem ülekanne, puutetundlik reageerimine, topeltpesa ja HEIF -tugi ning palju muud.
Lisateave „Remote Camera Tool“ kohta

 

Sukelduge Sony insenerivõimesse, millel on enam kui 60-aastane kogemus maailmas juhtivate, professionaalsete toodete ja lahendustega.
Sony on üks maailma suurimaid kõrvaklappide, helisüsteemide, telerite, kaamerate ja mänguarvutite tootjaid. Kõigis neis valdkondades on tootja tooted hinnatud oma klassi parimateks.
Sony üritab nutitelefonide tootmisel rakendada oma parimaid juba teistes valdkondades välja töötatud tehnoloogiaid ning mis seal salata, neis on ka läbikukkumisi. Vahepeal oli Sony nutitelefonide klassist väljas, kuid peagi tuli tootja tagasi tõeliselt vapustava nutiseadmega - tippklassi Sony Xperia, mis üllatas paljusid.

Kiitust väärivad mitte ainult ebatavaline, hämmastava kvaliteediga telefoni ekraan, vaid ka tagumised kaamerad, helisüsteem ja paljud muud professionaalselt salvestatavad seaded. Tänaseni on Sony Xperia, vastav ka kõige nõudlikuma kasutaja ootustele.

Samuti on Sonyl äärmiselt lai valik kaameraid ja objektiive erakordse detailsuse ning kiire ja vaikse autofookusega, andes fotodele suurepärase detaili ja teravuse. Tõstke esile mustade toonide sügavus ja taastage realistlikud värvid ning jäädvustage see, mis varem oli võimatu.

Sony Alpha 1 Body (ILCE-1/B)

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Peegelkaamerad on tehnoloogiliselt arenenud seadmed, mida saab liigitada filmi- või digitaalseks. Inglise keeles nimetatakse peegelkaameraid ühe objektiiviga peegelkaameraks (SLR) ja digikaameraid digitaalseteks üheobjektiivilisteks peegelkaamerateks (DSLR). Esimese DSLR-kaamera leiutas 1975. aastal Stak Sasson Kodakist ja 1988. aastal andis Nikon välja esimese kaamera QV-1000C. Peegelkaamerad said laialt levinud 1970. aastatel ja on tehniliselt keerukamad kui lihtsad digikaamerad. Digitaalse peegelkaamera süsteemi töö seisneb kaamera sees peeglite süsteemis, mille kaudu kiirgav valgus tekitab kujutise. Peeglid toodavad palju kvaliteetsemaid fotosid ning pilt on detailne ja elav. Seda tüüpi seadmed erinevad kõigi sätete muutmise võimaluse poolest. Nende peamine omadus on võimalus objektiive sisse või välja suumimiseks vahetada. DSLR-objektiiv on suurema läbimõõduga ja kogub rohkem valgust. See võimaldab pilti optiliselt 6, 8 või isegi 12 korda suurendada. Need kaamerad taasesitavad pilte kiiresti ja kvaliteetselt, luues kõrge eraldusvõimega pilte erinevates vormingutes ja andes teile täieliku kontrolli pildistamisprotsessi üle. Need annavad võimaluse nautida pildistamisprotsessi ennast ja jäädvustada vapustavaid pilte, seega on need populaarsed nii amatööride kui ka professionaalide seas.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Sony Alpha 1 Body (ILCE-1/B)

Kauba ID: 2010762
Kategooria: Fotoaparaadid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,22 x 0,16 x 0,07 m, 0,6 kg
Kaubamärk: Sony
Kaamera tüüp: Peegelkaamerad
Vaade: Sony, peegelkaamerad fotoaparaadid
Efektiivseid megapiksleid: 50 Mpix
Ekraani diagonaal: 3 "
Mõõtmed: 128.9 x 96.9 x 69.7
Kaal: 0.737 kg
Failitüübid: HEIF, JPEG, RAW
Fookus: Auto, Manual
Ühenduvus: 1x USB 2.0, 3.5 mm jack, Bluetooth, HDMI, USB - C, WiFi
Tüüp: SD / SDHC / SDXC
Vooluallikas: Li-ion
Veekindlus: Ei
Varustus: Fotoaparaat
Värv: Must värv
Videosalvestuse resolutsioon: 8k
Täisresolutsioon: 8640 x 5760
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sony tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sony Alpha 1 Body (ILCE-1/B)
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki