Objektiiv Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR

Täpsustused:
Fookuskaugus: 24 - 200 mm
Kauba ID: 2299443
83300

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
3148 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Kolmapäeval, 8. maist

000

Postkontor

Neljapäeval, 9. maist

199

Omniva pakiautomaat

Neljapäeval, 9. maist

219

DPD pakiautomaat

Neljapäeval, 9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Neljapäeval, 9. maist

259

Kuller

Neljapäeval, 9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Neljapäeval, 9. maist

199

Omniva pakiautomaat

Neljapäeval, 9. maist

219

DPD pakiautomaat

Neljapäeval, 9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Neljapäeval, 9. maist

259

Kuller

Neljapäeval, 9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR

Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR

Ülimalt kompaktne telefoto muutuva fookusega objektiiv

Lähete reisile? Laia suumivahemikuga 24-200 mm ja klanitud ühendamise efektiga võib see kiiret teravustamist võimaldava muutuva fookusega objektiiv muude kui peegelkaamerate jaoks olla ainus objektiiv, mida vajate. See on kerge, sobib väiksematesse tarvikute korvidesse ja jäädvustab äärmiselt detailsed fotod ja salvestused. Lisaks on see objektiiv suletud, et kaitsta seda tolmu ja niiskuse eest.

  • 24–200 MM F/4–6,3
  • „ARNEO“ DANGA
  • FLUORO DANGA
  • SOBIB SUUREPÄRASELT FILMIMISEKS

Seda täiskaadrilist objektiivi saab kasutada mitmel viisil, nii lainurkobjektiivina kui ka teleobjektiivi muutuva fookusega objektiivina. See jäädvustab detaile, rikkalikke värvifotosid ja filme sujuva segamisefekti saavutamiseks. Objektiiv teravustab kiiresti ja vaikselt ning selle integreeritud VR-tehnoloogia aitab tagada, et iga kaader on stabiilse fookusega. See on täiuslik objektiiv hämaras puude pildistamiseks või filmimaks päikest, mis langeb laiale tasandikule.

Kõrge kontrastsus

Asfääriline ED-klaas ja asfäärilised läätsed tagavad suumimisseade valimisega moonutuste minimeerimise. Ükskõik, kas pildistate lainurk- või teleobjektiiviga, saate jäädvustada erksaid, rikkalikke värve ja suure kontrastsusega pilte.

Erksad ja selged pildid

„Nikon“ ARNEO kate kaitseb piltide dubleerimise ja välgudefektide eest selgemate piltide saamiseks, isegi lainurga all otsest valgusallikat pildistades. Punktikujulisi valgusallikaid, nagu näiteks tänavavalgustid öösel, reprodutseeritakse veatult.

Stabiilsus halvas valguses

Objektiivi integreeritud stabiliseerimine võimaldab teil pildistada kuni 4,5 korda pikema säriajaga kui see muul moel võimalik on.¹ Jäädvustage teravaid teleobjektiivi kaadreid hämaras või salvestage lainurk-filme ilma kaamera soovimatu värinata.

Terav lähivõte

Betoonist lill. Maastikupildid ja portreed. Vaid 0,5 m (24 mm) teravustamiskaugusega on teil lähivõtete tegemisel täielik kontroll kaadri kompositsiooni üle.

Salvestage NIKKOR täiustatud optiliste funktsioonidega kvaliteetset täiskaadrilist kaadrit, mis võimaldavad teil täielikult ära kasutada „Nikon“ Z-seeria kaamera suurepärast pildikvaliteeti. Autofookus on äärmiselt vaikne. Sujuv ja stabiilne ava kontroll tagavad särituse loomuliku muutumise. Kaadri liikumine fookuse ajal on vähenenud, samuti ka teravustamise nihutamine.

Kompaktne, tasakaalustatud ja kaitstud

See täiskaadriline peegelkaamera objektiiv tõestab, et teleobjektiiviga muutuva fookusega objektiiviga reisimine on nali. Lai Z-kinnitus on ainulaadne disainilahendus, mis võimaldab suurepärase tasakaalu ja juhtimise tagamiseks objektiivi tagaosas asetada suuremad objektiivid.

Reisimiseks kõikjal

Lisaks on see objektiiv suletud, et kaitsta seda tolmu ja niiskuse eest. Fluorkate kaitseb tõhusalt tolmu ja mustuse eest, seega jääb fotode kvaliteet veatuks.

Tehke ükskõik mida

Ainult 570 g kaaluvat objektiivi saab kasutada 67 mm filtritega. Suumi lukustuslüliti tagab objektiivi täieliku sissetõmbamise, kui seda kotis hoitakse.

Nikon Corporation on rahvusvaheline ettevõte, mis asub Jaapanis Tokyos. See toodab kaameraid, binokleid, mikroskoope ja mõõteriistu. Ajaloolise Apollo 15 missiooni salvestamiseks kasutati Nikoni kaameraid. 1971. aastal toetas Nikon paljusid teisi kosmoseuuringute missioone ja satelliite. Nikon on aastaid keskendunud kosmosele. Tänapäeva tootmine sõltub täpsetest mõõtmistest, mis on Nikoni eriteadmisvaldkond. Nikoni mõõdikud aitavad parandada toodete kvaliteeti, töökindlust ja ohutust, alates elektroonilistest komponentidest kuni autode ja lennukiteni välja. Meditsiiniuuringute toetamine hõlmab nii tervishoidu kui bioloogiat ning regeneratiivmeditsiini ja uuenduslike ravimite arendamist. Teadlased kasutavad Nikoni seadmeid elusate iPS-rakkude analüüsimiseks ühiskonna hüvanguks. Tehes koostööd ülikoolide ja ettevõtetega, tõstab Nikon meditsiiniuuringute profiili. See töötab pidevalt selle nimel, et parandada inimeste elukvaliteeti üle kogu maailma ning tänu uusima tehnoloogia kasutuselevõtule pakuvad peegelkaamerad laia valikut kvaliteetseid kunstilisi kaadreid, mida suudavad saavutada nii professionaalid kui ka amatöörid. Lisaks on tänapäevaste peegelkaamerate kasutamine uskumatult lihtne. Peegelkaamera on modulaarse disainiga, mis võimaldab valida esmalt kaamera keha ning seejärel seda järk-järgult laiendada ja täiendada lisatarvikutega. Peegelkaamera ostmine annab fotograafidele palju valikuvõimalusi. Saate vahetada objektiive, välklampe, pulte ja muud varustust.

Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR

Kauba ID: 2299443
Kategooria: Fotoaparaatide objektiivid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,15 m, 1 kg
Kaubamärk: Nikon
Fookuskaugus: 24 - 200 mm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nikon tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki