Objektiiv Fujifilm XF 8mm f/3.5 R WR

Täpsustused:
Fookuskaugus: - mm
Kauba ID: 9031956
81934
Lisa korvi
3096 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Fujifilm XF 8mm f/3.5 R WR

Laienda oma vaadet Fujifilm XF 8mm f/3.5 R WR objektiiviga ja naudi vaadet. Ülilai vaateväli annab dünaamilise vaatenurga, mis toob objektid lähemale, lükates samal ajal tausta lõpmatuseni. XF 8mm f/3.5 R WR objektiiv sobib ideaalselt tavalise suumobjektiiviga kaasaskandmiseks – see aitab hädast välja, kui oled kitsas kohas, või ulatab abikäe videote fimimisel, näiteks vlogimisel.

Midagi ei jää peitu
Üle 120-kraadise vaateväljaga saad jäädvustada laiema vaate kui inimsilm seda suudab. Naudi dünaamilist vaadet, mida XF 8mm f/3.5 R WR pakub, jäädvustades maailma täiesti uuel viisil.

Tähelepanu servadel
Objektiiv summutab aberratsioone äärest ääreni ning tagab selge ja kvaliteetse pildi tänu kolmele asfäärilisele objektiivile ja kahele ED-objektiivile. See kindlustab, et kaader on ideaalne servast servani, mitte ainult keskel.

Ülainurk, kõikjal Sinuga
Vaid 215 g kaaluv objektiiv ei tee kompromisse pildikvaliteedi osas ega tee fotokotti ülemäära raskeks. Ilmastikukindlad tihendid kogu objektiivi konstruktsioonis kaitsevad seda tolmu ja vihma eest, võimaldades seda kõige keerulisemates keskkondades muretult kasutada. 62 mm filtrikeere võimaldab kergesti filtreid kasutada.

Kiire ja sujuv
Terve maailm fookuses; sättides 36 cm peale f/8 avaga, teravustab objektiiv kõik, mis Sinu ees on, alates minimaalsest teravustamiskaugusest kuni lõpmatuseni. Kiire autofookus koos vaevumärgatava fookuse nihke ehk hingamisega muudab objektiivi suurepäraseks videosalvestuskaaslaseks.

Fujifilm on üks tuntumaid fotograafiabrände. Selle turu teerajajana alustas Fujifilm filmi tootmist 1934. aastal. Tänapäeval seostatakse seda nime mitte ainult kvaliteetse fototehnikaga, vaid ka tervise, ilu ja graafilise kunsti tooteid.
Jaapanis asutatud ettevõte demonstreerib tõeliselt kõiki selle riigi parimaid väärtusi. Erakordselt kvaliteetsed ja tehnoloogiliselt laitmatud Fujifilmi kaamerad ja muud fototooted on olnud liidrid juba aastaid. Fujifilmi kaamera objektiividega jäädvustatud erakordselt terav pilt köidab nii professionaalseid kui ka amatöörfotograafe. Lai valik erineva fookuskaugusega Fujifilmi objektiive on saadaval erinevate stseenide jäädvustamiseks portreedest maastikuni.
Parima pildistamiskogemuse ja fotograafile vajaliku korvi pakkumiseks projekteerib ja toodab Fujifilm kõike, mida pildistamiseks vaja läheb: kaamerad, nende objektiivid ja filtrid, aga ka kaameraümbrised ja kotid. Erinevates suurustes ning otstarbeks akud ja kaamera laadijad. 

Fujifilm XF 8mm f/3.5 R WR

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Fujifilm XF 8mm f/3.5 R WR

Kauba ID: 9031956
Kategooria: Fotoaparaatide objektiivid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,36 x 0,19 m, 1 kg
Kaubamärk: Fujifilm
Fookuskaugus: - mm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fujifilm tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Fujifilm XF 8mm f/3.5 R WR
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki