Objektiiv Panasonic LEICA DG VARIO-ELMARIT 8-18mm / F2.8-4.0 ASPH. (H-E08018)

Täpsustused:
Fookuskaugus: 8 - 18 mm
Kauba ID: 439862
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
1 11800
Lisa korvi
4225 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Omniva pakiautomaat

14. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

14. maist

199

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

14. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

14. maist

199

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Panasonic LEICA DG VARIO-ELMARIT 8-18mm / F2.8-4.0 ASPH. (H-E08018)

Panasonic LEICA DG VARIO-ELMARIT 8-18mm / F2.8-4.0 ASPH. (H-E08018)

Samm veelgi laiemasse väljendusse

See lainurkobjektiiv ühendab LEICA pildistamisvõimalused liikuvusega. Alates ülikõrge lainurgaga 16 mm maastikest kuni standardsete 36 mm fotodeni (vastab 35 mm kaamerale) tagab kõrge eraldusvõimega LEICA DG objektiiv ülimalt selged nurgad. Samuti kasutab see fotode ja videote loovamaks jäädvustamiseks 67 mm filtrit.

Isegi halbades ilmastikutingimustes sobib see usaldusväärne, mugav ja kvaliteetne objektiiv suurepäraselt välistingimustes pildistamiseks.

Objektiiv LEICA DG – parim optika

Valige LEICA DG objektiiv ja saate parima kvaliteediga optika ning maksimaalse jõudluse Need objektiivid vastavad „Leica Camera AG“ rangetele kvaliteedistandarditele.

Pildid, mis on tehtud kaasaegse ehitusega läätsedega, rõõmustavad erakordse teravusega. Samal ajal on need moonutuste eest kaitstud, nii et pilte saab täpselt ja teravalt reprodutseerida. See on lihtsalt ideaalne tööriist professionaalsete fotode jaoks.

Nanokatega pind - selge vaade iga nurga alt

Vabanege soovimatutest varjudest ja peegeldustest - selle süsteemi objektiivide kõik pinnad on kaetud nanokattega. Selle spetsiaalse üliõhukese katte töötas esmakordselt välja Panasonic, et vähendada tüütuid peegeldusi kogu valgusspektri ulatuses. Tulemuseks: kristallselged pildid, isegi kui pildistate valgusallikat pimedas.

Videokvaliteet - suurepärased videod

Pildi kvaliteedi tugi - see on kõik, mida vajate oma LUMIX-kaameraga pildistamiseks. See ei muuda mitte ainult sujuvalt ava sätteid, et vältida särituse järsket liikumist, vaid töötab vaikselt ka stseeni helide paremaks jäädvustamiseks. Lisaks võimaldab selle objektiivi uskumatult tõhus teravustamine salvestada kvaliteetseid 4K-videoid, kus täpne teravustamine on hädavajalik.

Vastupidav veetilkadele, tolmule ja külmale - loomingulisemad võimalused

Näoelementidega silmitsi - Te ei karda peaaegu ühtegi ilma ega võttekohta. Selle objektiivi konstruktsioon on vastupidav veetilkadele, tolmule ja külmale* ning on piisavalt tugev, et vastu pidada isegi kõige karmimatele välistingimustele. Sisemuses asuv läätsesüsteem kaitstud liiva, vihma ja muude välistingimuste eest, muutes selle ideaalseks ka rasketes oludes. Nüüd ei takista miski loodust või maastikke loomingulisi pilte tegemast.

* Objektiiv toetab seda funktsiooni, kui seda kasutatakse veetilkade, tolmu- ja külmakindlate LUMIX-kaameratega. Veekindluse vastupidavus - objektiivi täiendav kaitsetase, mis pakub kaitset väikese koguse niiskuse, vee või tolmu eest. Vastupidavus veepiisidele ei garanteeri, et kahjustusi saab vältida, kui tekib läätse otsene kokkupuude veega.

H-E08018

15 elementi 10 gruppi:
- 1 asfääriline ülimadala moonutuse objektiiv (angl. „Extra-Low Dispersion“)
- 3 asfäärilist läätse
- 2 ülimadala moonutusega objektiivi
- 1 ülikõrge murdumisnäitajaga objektiiv

Asfäärilise kasutamine (angl. ASPH) äärmiselt madal moonutus (ang. ED) objektiiv väiksema suuruse ja kaaluga ning kõrge eraldusvõimega ja kontrastsed pildid tehakse nurgast nurka. Asfääriliste (ASPH) läätsede kasutamine vähendab suurust ja kaalu ning kaitseb sfäärilise aberratsiooni ja moonutuste eest.

Äärmiselt väikesed moonutused (angl. ED) objektiivid korrigeerivad kromaatilist aberratsiooni, andes heledaid, suure kontrastsusega pilte heledate värvidega kogu laiuse ulatuses.

Äärmiselt kõrge murdumisnäitaja (angl. UHR) objektiiv parandab optiliste seadmete jõudlust, aitab vähendada suurust ja kaalu ning tagab ühtlase pildikvaliteedi pildi keskelt servani.

H-E08018

MTF skeem

Läätsede puhul, mis suudavad kompenseerida moonutusi, näitab mitmepoolse kauplemissüsteemi horisontaaltelg vahemaa korrigeeritud kujutise keskelt.

Üldine tooteinfo: Panasonic LEICA DG VARIO-ELMARIT 8-18mm / F2.8-4.0 ASPH. (H-E08018)

Kauba ID: 439862
Kategooria: Fotoaparaatide objektiivid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,21 x 0,24 m, 1,383 kg
Kaubamärk: Panasonic
Fookuskaugus: 8 - 18 mm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Panasonic tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Panasonic LEICA DG VARIO-ELMARIT 8-18mm / F2.8-4.0 ASPH. (H-E08018)
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Saulius V.
20.08.2021

Soovitan seda igavesti

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki