Statiiv Puluz PU860

Täpsustused:
Maksimaalne töökõrgus: 22.7 cm
Kauba ID: 8755971

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Puluz PU860

PULUZ painduv kaugjuhtimispuldiga statiiv DSLR-i, GoPro ja mobiiltelefonide jaoks.
Nüüd saate ekspeditsioonide ajal luua veelgi paremaid fotosid! Statiivi Puluz võimaldab teil hõlpsasti reguleerida kaamera nurka ja asendit, et saada täiuslikud võtted. Tänu kasutatud kvaliteetsetele materjalidele pole see mitte ainult tugev, vaid ka kerge ja mugav – võite selle kaasa võtta igale reisile. See ühildub paljude seadmetega, sealhulgas DSLR-kaamerate, digikaamerate, spordikaamerate ja nutitelefonidega. Leiad ka kaugjuhtimispuldi, mis aitab kaamerat eemalt juhtida.


Suurepärased kaadrid erinevatest vaatenurkadest.
Kus iganes te ka poleks, Puluzi statiiv aitab teil erilisi hetki mitmest vaatenurgast jäädvustada! Statiivil on kuulpea, mis võimaldab täielikku kontrolli kaamera nurga ja asendi üle. Paindlikud jalad hõlbustavad erinevate vaatenurkade katsetamist, nii et saate raame, mida te varem ei osanud realiseerida. Statiivi saab hõlpsasti kinnitada ükskõik kuhu, näiteks vardale, aiale, oksale või toolile.


Kerge ja kompaktne.
PULUZ statiiv on loodud inimestele, kes hindavad kvaliteeti ja mugavust. Selle vastupidav ABS-plastkonstruktsioon tagab töökindluse kõikides tingimustes. Väike suurus ja kerge kaal tähendab, et saate selle kõikjale kaasa võtta, ilma et peaksite oma seljakotti koormama. Libisemiskindlad statiivi jalad tagavad vajaliku stabiilsuse erinevatel pindadel ka raskel maastikul.


Lai ühilduvus.
Te ei pea muretsema ühilduvusprobleemide pärast! Reisimine töötab suurepäraselt erinevate seadmetega, sealhulgas peegelkaamerate, nutitelefonide ja spordikaameratega. Saate seda edukalt kasutada Nikoni, Canoni, Kodaki või GoPro Action kaameraga.


Komplektis:

statiiv
Pult
Telefoni hoidja
adapter
polt
Tehnilised andmed:

Tootja Puluz
Mudel PU860
Materjal ABS
Maksimaalne koormus 2 kg
Mõõdud 22,7 cm x 3,5 cm

Üldine tooteinfo: Puluz PU860

Kauba ID: 8755971
Kategooria: Fotoaparaatide statiivid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,27 x 0,29 m, 2 kg
Kaubamärk: Puluz
Maksimaalne koormus: 2 kg
Kaal: -
Maksimaalne töökõrgus: 22.7 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Puluz tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Puluz PU860
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki