Nutikell Amazfit T-Rex Ultra Abyss Black

Täpsustused:
Aku eluiga: 480 h
Veekindlus: Jah
GPS: Jah
Kauba ID: 8613101
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
35100

1 tk on jäänud

Lisa korvi
1326 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. maist

000

Omniva pakiautomaat

7. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

7. maist

199

DPD pakiautomaat

7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

7. maist

259

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

7. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

7. maist

199

DPD pakiautomaat

7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

7. maist

259

Kuller

7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Amazfit T-Rex Ultra Abyss Black

Amazfit T-Rex Ultra nutikell (Abyss Black)

"Amazfit T-Rex Ultra on seade, mis on mõeldud ekstreemseteks tingimusteks ja intensiivseks eluviisiks. Tänu täiustatud tervise jälgimise funktsioonidele, ülivõimsale akule ja ulatuslikele GPS-võimalustele on see ideaalne partner aktiivsetele ja nõudlikele kasutajatele. T-Rex Ultra paistab silma äärmise vastupidavuse ja 10 ATM veekindlusega, mistõttu on see valmis igaks väljakutseks. Elegantne disain annab sellele iseloomu ja mugav silikoonist rihm tagab pikaajalise mugavuse. Nutikell pakub laia valikut kõrvalrakendusi, mis teeb sellest usaldusväärse kaaslase igapäevaste tegevuste jaoks.

Amazfit/W2142EU1N/11

Võrratu vastupidavus

Amazfit T-Rex Ultra ühendab endas kvaliteetsed materjalid, mis tagavad võrratu vastupidavuse. Lühvel on valmistatud roostevabast terasest ja muud komponendid on valmistatud kvaliteetsest polümeersulamist. See tähendab, et kell on valmis igaks väljakutseks, olgu selleks siis intensiivne treening või äärmuslikud ilmastikuolud. Tänu sellisele disainile ei pea te muretsema kahjustuste pärast.

Amazfit/W2142EU1N/1

Puhas pildikvaliteet

Eksklusiivsel 1,39-tollisel HD AMOLED-tehnoloogiaga ekraanil on muljetavaldav 1000 nitti heledus, nii et saate lugeda teile olulist teavet mis tahes valgustingimustes. Olenemata sellest, kas treenite ereda päikesevalguse käes või veedate aega tänavavalgustusega valgustatud linnatänavatel, annab ekraan ülimalt selge pildi. See tagab, et te ei jää ilma tähtsatest andmetest.

Amazfit/W2142EU1N/10

Kõrgeim veekindlus

Kui oled veespordi harrastaja või sulle lihtsalt meeldib vihmas jooksmine, on Amazfit T-Rex Ultra just sulle. Tänu 10 ATM veekindlusele saad seda kasutada vee all ilma probleemideta. See tähendab, et saate vabalt ujuda, sukelduda või tegeleda muude veespordialadega, ilma et peaksite muretsema seadme kahjustamise pärast.

Amazfit/W2142EU1N/6

Täiustatud navigatsioon

Amazfit T-Rex Ultra on midagi enamat kui lihtsalt spordikell - see on ka täiustatud navigatsioonisüsteem sinu randmes. Seade toetab nii L1- kui ka L5-GPS-signaale, pakkudes ülitäpset kahesageduslikku positsioneerimist. Kuid see pole veel kõik - kell toetab kuni kuut erinevat satelliidisüsteemi, mis annab sulle laia katvuse üle kogu maailma. Lisaks on sul tänu sisseehitatud kompassile ja baromeetrile võimalus oma ümbrusest paremini aru saada. Need funktsioonid, mida toetavad ilmateateid, muudavad T-Rex Ultra täiuslikuks partneriks mis tahes seikluseks - olgu siis mägedes, merel või džunglis. "T-Rex" toetab ka offline-kaarte.

Amazfit/W2142EU1N/2

Põhjalik tervisekontroll

Amazfit T-Rex Ultra abil saate jälgida peamisi terviseparameetreid, näiteks südame löögisagedust, vere hapnikusisaldust (SpO2), stressitaset ja hingamissagedust. Tänu täiustatud biomeetrilisele sensorile jälgib kell teie tervist 24 tundi ööpäevas, 7 päeva nädalas, isegi kui te ujute. See saadab koheselt hoiatusi, kui teie südame löögisagedus on liiga kõrge. Nende jaoks, kes on aktiivsed või viibivad suurel kõrgusel, on olemas manuaalne SpO2-test vaid 15 sekundi jooksul. PAI tervise hindamise süsteem võimaldab muuta keerulised andmed kergesti arusaadavaks teabeks, mis näitab teie terviseprofiili. T-Rex Ultra pakub ka põhjalikku unekvaliteedi analüüsi, võttes arvesse erinevaid faase ja võimalikke hingamishäireid. Kõik see muudab Amazfit T-Rex Ultra teie isiklikuks terviseassistendiks, mille abil saate parandada oma füüsilist seisundit.

Amazfit/W2142EU1N/4

Täpne lähenemine treeningule

Tänu Zepp Coach™ algoritmile hindab T-Rex Ultra teie treeningu intensiivsuse põhjal teie füüsilist seisundit, väsimust ja treeningseisundit. Selle põhjal pakub see isikupärastatud kavasid ja soovitusi, mis aitavad teil saavutada paremaid tulemusi vähemal ajal. Kui olete heas vormis, soovitab Zepp Coach™ suurendada treeningu intensiivsust, kui olete väsinud või ületreenitud, saate soovitusi, kuidas vähendada pingutust või teha pausi. See funktsioon aitab teil treenida tõhusamalt, individuaalsemalt ja ohutumalt.

Amazfit/W2142EU1N/5

Üksikasjalik treeningu planeerimine

Amazfit T-Rex Ultra pakub koos Zepp-rakendusega väga täiustatud treeningu planeerimist. Saate luua oma treeningmalle, mis ühilduvad 11 erineva spordialaga. Igaüks neist on jagatud etappideks: treening, puhkus ja taastumine, kõik koos soojendus- ja lõõgastumisvõimalusega. Saate määrata kuni 40 treeningfaasi ühe malli kohta ja lisada meeldetuletusi kiiruse, südame löögisageduse, aja, distantsi või põletatud kalorite kohta. Kas olete jõutreeningute entusiast? Kell tunneb automaatselt ära kümneid erinevaid harjutusi ja vastavaid lihasgruppe. Kui oled treeningu lõpetanud, kontrollib rakendus, milliseid kehaosi oled treeninud, ja annab sulle statistikat, näiteks korduste arvu, kasutatud kaalu ja treeninguaega. Jälgi oma edusamme ja naudi hästi kavandatud treeningu nähtavat mõju!

Amazfit/W2142EU1N/3

Kvaliteetne aku

Sa ei pea muretsema oma nutikella sagedase laadimise pärast. Amazfit T-Rex Ultra 500 mAh aku tagab kuni 20 päeva kestva tavakasutuse. Tööaeg sõltub valitud nutikella funktsioonist ja režiimist. Kui valid energiasäästurežiimi, võib aku toita seadet kuni 25 päeva. See tähendab, et võite minna pikale matkale või reisile, ilma et peaksite muretsema, et kellast saab energiat otsa.

Amazfit/W2142EU1N/8

Kuula treeningu ajal muusikat

Amazfit T-Rex Ultra suudab salvestada kuni 270-470 laulu, mida saad treeningu ajal Bluetoothi kaudu kuulata. Lõppude lõpuks ei motiveeri sind miski nii palju treenima kui sinu lemmikpleilist. Kõrvaklappidega saad treeningu ajal lugeda ka treeninguandmeid ja häälteemalisi meeldetuletusi.

Amazfit/W2142EU1N/9

Saadaval aadressil

  • Nutikell (koos tavalise rihmaga),
  • Magnetiline laadimisalus,
  • kasutusjuhend
TootjaAmazfit
MudelT-Rex Ultra
Tootja koodW2142EU1N
VärvAbyss Black
Mõõtmed47,3 × 47,3 × 13,45 mm
Kaal89g
Korpuse materjalRoostevabast terasest raam, polümeersulamist tagakülg, sild, nupud ja keskne ääris.
Nupud4
Veekindluse klass10 ATM

Aku

Laetava aku mahutavus500 mAh (nominaalne)
LaadimismeetodMagnetiline laadimisalus
Teoreetiline laadimisaeg2 tunni jooksul
Tüüpiline kasutusviis20 päeva
Aku säästurežiim25 päeva
Intensiivne kasutamine9 päeva
Kellaaja režiim50 päeva
Täpsus GPS-režiim28 tundi
Energiasäästlik GPS-režiim58 tundi
Kestvus GPS-režiim80 tundi
Väga madal temperatuur (GPS sisse lülitatud)10 tundi
Väga madal temperatuur (GPS välja lülitatud)14 päeva

Andurid

TervisBioTrackerTM 3.0 PPG biomeetriline andur (vere hapniku seire), 6PD + 1LED
LiikumineKiirendusandur, gürosensor, geomagnetiline andur, õhurõhuandur, ümbritseva valguse andur
ÜhendusWLAN 2.4GHz; Bluetooth 5.0 BLE
PositsioneerimineKahesageduslik positsioneerimine ja 6 satelliiti

Rihm

MaterjalSilikoon
LukkKlassikaline poldilukk

Muud

Kõlar-
Mikrofon-
MootorSisseehitatud mootor
Toetatud seadmed" Android 7.0 ja uuemad, iOS 12.0 ja uuemad
OperatsioonisüsteemZepp OS 2.0
RakendusZepp App

Amazfit on kaasaskantavate nutiseadmete kaubamärk, mis hõlmab nutikellasid, nutivõrusid ja muid seadmeid. Amazfit on osa ettevõttest "Huami Technology", mis asutati 2013. aastal.
Amazfiti lubadus on hõlmata tehnoloogiat igapäevaelus ja parandada elustiili. Seda silmas pidades arendab ja toodab Amazfit sisseehitatud pulsijälgimisega nutikaid käevõrusid (sports tracker), mida saab kasutada ka üldise unekvaliteedi parandamiseks. Amazfiti nutikäevõrudel on ka võrratu värviline ekraan ja pikk aku tööaeg.
Nutikellade kujundamisel võtab Amazfit arvesse tänapäevast elurütmi ja kaasaegse elu väljakutseid ning nende tootevalikust leiab igaüks omale sobiva..
Amazfit disainib ja toodab mitut erinevat nutikella seeriat: Amazfit Bip, mida peetakse sageli parima hinna ja kvaliteedi suhtega nutiseadmeks, eriti stiilne Amazfit GTR ja aktiivset elustiili armastavatele tarbijatele Amazfit T-Rex.
 

Amazfit T-Rex Ultra Abyss Black

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Nende mudelite uusi ja kvaliteetseid seadmeid iseloomustab kõrge vastupidavus niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame teid, et nende mudelite kasutamise ja loomuliku kulumise tõttu võivad need seadmed olla vähem vastupidavamad niiskuse , pritsmete ja kahjustuste suhtes.

Samuti juhime tähelepanu, et niiskuskindlus määrati puhtas ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi nende mudelite uued seadmed olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas (voolav või pritsmed) on määrdunud.

Palume kodus mitte mingil viisil katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Kuigi need seadmed on loodud niiskuskindlaks ei tähenda see sugugi, et nende mudelite seadmed oleksid 100% veekindlad. Pange tähele, et vedelike põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu nende seadmete mudelid garantiiteenuse alla.

Pulsikell – vere hapnikusisalduse ja pulsisageduse sagedusmõõtur. 1977. aastal leiutas Soome professor Sepp Säynäjäkang Oulu ülikoolist esimese patareiga töötava sõrmeotsaga pulsikella. Tegemist on kompaktse, funktsionaalse ja töökindla mitteinvasiivse füsioloogilise jälgimisseadmega koduseks kasutamiseks, vältimaks arsti vastuvõttu. Kahe erineva pikkusega valguslaine põhimõttel on see ideaalne tervise jälgimiseks kõigile, kes treenivad regulaarselt ja püüavad oma koormust kontrollida või põevad erinevaid kopsu- ja veresoonkonnahaigusi. Kõige populaarsemaid mõõteseadmeid on lihtne kasutada ja neil on sõrmeklamber. Pandeemia ajal on need seadmed muutunud eriti vajalikuks, kuna aitavad diagnoosida, millal koronaviiruse patsient vajab hädaabi. Kui hapnikutase langeb alla 93%, pöörduge viivitamatult arsti poole. Üha enam nutikellade tootjaid varustavad oma seadmeid pulsikella funktsioonidega. Mõned mudelid on ka veekindlad, arvutavad põletatud kaloreid ja samme ning sisaldavad stopperit, kella, kalendrit ja palju muud. Sellest kompaktsest arvestist on saanud tänapäevase elu lahutamatu osa, tagades tasakaalu tervise ja õnne vahel.

Enamikul tänapäevastel nutikelladel on sisseehitatud GPS. Mis täpselt on GPS nutikellas? Sisseehitatud GPS-iga nutikellad saavad teie asukoha määramiseks ja jälgimiseks kasutada globaalset positsioneerimissüsteemi. See sarnaneb teie nutitelefoni GPS-iga, kuid asukohaandmed ja tulemused võivad olenevalt kella satelliidisüsteemist erineda. Eelkõige kasutab globaalne positsioneerimissüsteem satelliite, mis tiirlevad umbes 12 000 miili kõrgusel Maa pinnast. Iga satelliit tiirleb kaks korda päevas etteantud teekonnal ümber Maa ja saadab mikrolainesignaale teie nutikella GPS-vastuvõtjatesse. Teie nutikell kogub signaaliandmeid ja kasutab teie asukoha määramiseks triangulatsiooni. GPS-vastuvõtja peab tuvastama vähemalt kolm satelliiti laius- ja pikkuskraadi määramiseks ning neli satelliiti kõrguse mõõtmiseks. Samuti arvutab see välja, millal signaal satelliidilt saadeti ja millal seade selle vastu võttis. See meetod võimaldab teil määrata, kui kaugel on satelliit teie asukohast.

Nutikas käekell on arvutipõhine kantav nutifunktsioonidega seade. Lisaks kellaaja kuvamisele on paljudel nutikelladel võimalus luua ühendus Bluetoothi ​​kaudu. Kella saab Bluetoothi ​​kaudu telefoniga siduda, et helistada ja vastata kõnedele, lugeda e-kirju ja tekstisõnumeid, n'ha ilmateadet, kuulata muusikat, dikteerida e-kirju ja tekstisõnumeid ning esitada digiassistendile küsimusi. .Nutikellad töötavad ka eraldiseisvate seadmetena. Näiteks koguvad mõned nutikellad andmeid kandja tervise kohta, näiteks jälgivad pulssi. Teised pakuvad globaalse positsioneerimissüsteemi (GPS) andmeid, andes kasutajale teavet kõndimise või sõidu ja praeguse asukoha kohta. Nutikad kellad on tavaliselt seotud kasutaja nutitelefoniga. Paljud telefonis leiduvad funktsioonid ja rakendused on saadaval ka teie kellas ja neid saab sellega sünkroonida.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Amazfit T-Rex Ultra Abyss Black

Kauba ID: 8613101
Kategooria: Nutikellad, laste nutikellad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,12 x 0,12 x 0,1 m, 0,4 kg
Tüüp: Nutikellad meestele, Nutikellad naistele
Kaubamärk: Amazfit
Ekraani suurus (tollid): 1.39
Värv: Must
Ekraani tüüp: AMOLED
Ekraani resolutsioon: 454 x 454
Puutetundlik ekraan: Jah
Rihma materjal: Silikoon
Veekindluse tase: 10 ATM
Bluetooth: Jah
NFC: Ei
Wi-Fi: Jah
Ühilduvus: Android, iOS
Aku maht: 500 mAh
Lisafunktsioonid: "Find my phone" funktsioon, Pulsometer, sleep monitoring, weather, Smart alarm clock, SMS- ja kõneteated, Spordirežiimid, Stopwatch, Stressi jälgimine
Pulsomeeter(HR): Jah
Pikkus: 4.73 cm
Laius: 4.73 cm
Kõrgus: 1.35 cm
Pakendi sisu: magnetiline laadimiskaabel
Kaal: 89 g
Aku eluiga: 480 h
Veekindlus: Jah
GPS: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Amazfit tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Amazfit T-Rex Ultra Abyss Black
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki