Nutikell Garmin vívofit® jr. 3 Star Wars The Mandalorian™

Täpsustused:
Veekindlus: Jah
GPS: Ei
Kauba ID: 5284042
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
8590

SJH hind

8999
Lisa korvi
897 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. maist

000

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

9. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

9. maist

199

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Garmin vívofit® jr. 3 Star Wars The Mandalorian™

SÕPRUS ÜHENDAB. SEIKLUS OOTAB.

vívofit jr. 3 pole kõigest laste aktiivsusmonitor. See on interaktiivne kogemus, mille käigus avab sinu lapse aktiivsus põnevaid Tähesõdade rakenduse seiklusi vanemate hallatavas nutitelefoni rakenduses. Ja ta võib valida omale kujunduseks The Mandalorian™-i või Grogu™-i.

See vastupidav aktiivsusmonitor on veekindel – ideaalne terves maailmas seiklevale lapsele.

Lustimist pole vaja laadimiseks peatada. Selle hõlpsalt vahetatava patarei tööiga on kuni üks aasta.

Tänu värvilisele ekraanile ja mitmele kellakuva valikule on su laps mistahes galaktikaks valmis.

Vanemad saavad nutitelefoni rakenduse Garmin Jr. kaudu ülesandeid hallata ja oma väikesele seiklejale autasusid anda.

Mida toredat sinu laps leiab? Mänguaeg avab Tähesõdade seiklusi, mänge ja ikoone.

Saa sammude ja une jälgimise ning igapäevase aktiivsusmonitori funktsioonid. See on nagu maagia.

KAKS KUJUNDUST

Luba oma lapsel valida, kuidas ta soovib läbi galaktika reisida – kas Mandaloriani või Grogu kujunduse seltsis. Värviline ekraan tagab, et tal on seiklusteks kõik vajalik.

LOODUD KOGU PÄEVA KESTVAKS MÄNGUKS

Selle tugeva ja veekindla aktiivsusmonitori aku kestab kuni üks aasta – laadida pole vaja. Rihma saab kohandada nii, et see sobiks mugavalt ka kõige väiksematele randmetele.

Galaktika ootab.

TEGEVUS AVAB SEIKLUSE

Sinu abiga pääseb su laps R2-D2™-i ja C-3PO™-i abil Darth Vader™-i eest, suudab koos Han Solo™-i ja Chewie™-iga võidelda Impeeriumiga ja astuda Rey™-i ning BB-8™-i abil vastu First Order™-ile.

TOKSAMISVÄLJAKUTSE MÄNG

60 minutit igapäevaseid tegevusi seikluste vabastamiseks – mida rohkem tegevusminuteid laps logib, seda rohkem võimalusi saab ta põnevas toksamisväljakutses osaleda.

KOGUTAVAD AUTASUD

Igapäevaste eesmärkide täitmine annab lapsele tasuks autasusid. Neid saab ta kasutada seikluskaardil kosmoselahingute avamiseks.

FITNESSIKAARDID

Juhendaja Mando abil õpib sinu laps uutelt treeningukaartidelt põhilisi harjutusi, sh käärhüppeid, allavaatava koera ja mägironija harjutusi jpm.

Võimalda lapsel randmelt rohkem ette võtta.

AJASTATUD TEGEVUSED

Uued ajastatud tegevused võimaldavad lastel jälgida tehtud samme ja pargis mängimise, jalgapallimängu ja palju muu ajal läbitud hinnangulist vahemaad. Salvestatud tegevusi saad hiljem vaadata rakenduses Garmin Jr.™1.

TEGELASKUJUDEGA KELLAKUVAD

Lubage lastel oma aktiivsusmonitore isikupärastada 20 erineva kella sihverplaadi valikuga, sealhulgas populaarsete Star Warsi ja Mandaloriani sarjade tegelastega.

ICE (HÄDAOLUKORRA) VIDIN

Valmis tasub olla kõigeks. Sisesta lapse hädaolukorra kontakti andmed ICE vidinasse, et sellele saaks vajadusel kiiresti ligi.

Abikäsi vanematele.

TEGEVUSE JÄLGIMINE

Rakendusega Garmin Jr. saavad vanemad vaadata lapse tegevusi, kohustusi, uneaega ja ülesannete andmeid, kui on selle sünkrooninud oma ühilduva seadmega.

ÜLESANDED JA TASUD

Määra rakenduses ülesandeid ja tasusid1 ning anna auhinnaks virtuaalraha. Rakendusesisest raha saab laps kasutada auhindade lunastamiseks.

SÕBRALIKUD MEELDETULETUSED

Kui määrad ülesanded ja ajastatud hoiatused, annab sinu lapse aktiivsusmonitor talle tehtavast ikooniga teada. Saad määrata iganädalased või isegi igapäevased tööd.

SAMMU VÄLJAKUTSED

Sammuväljakutsega Toe-to-Toe™ saavad lapsed sõpradega sünkroonida ja võistelda ajastatud sammuvõistluses. Rakendusega Toe-to-Toe ja ühilduva kantava Garmini seadmega saavad lustimisest ka vanemad osa võtta

OLGE KOOS AKTIIVSED

Lingi rakenduses Garmin Connect™ oma lapse sõbrad ja loo rakenduses Garmin Jr.1 ühendus teiste perekondadega. Suhtle nendega ja võta osa iganädalastest perekondlikest sammude väljakutsest.

LAPSEREŽIIM

Aktiveeri rakenduses Garmin Jr.1 lapserežiim ja anna oma lapsele piiratud ligipääs oma ülesannete jälgimiseks ja kontrollimiseks ning seikluse uusima missiooni vaatamiseks.

Garmin

Garmin on rahvusvaheline GPS-i ja kaasaskantavate nutiseadmete ettevõte, mis asub Ameerika Ühendriikides. Ettevõte asutati 1983. aastal ProNav nime all sõjaliseks kasutamiseks mõeldud navigatsioonisüsteemi arendamiseks.
Garmini tootevalikus on nutivõrud ja nutikellad/aktiivsusmonitorid,  mida hindavad kõrgelt isegi sporditreenerid. Ettevõte pakub laia valikut tooteid erinevatele valdkondadele, mille seas on kõige populaarsemad:
- nutivõrud Vivofit ja Vivosmart - aktiivsuse jälgimiseks;
- Forerunneri nutikellad, vastavad kõige paremini jooksuhuviliste vajadustele;
- ülitugevad Fenixi ja veespordi Quatix kellad.
Alates ettevõtte loomisest on Garmin tuntud kui kvaliteetse navigatsiooniseadme looja, tootes endiselt oma klassi parimaid ja kõrgelt auhinnatud GPS-seadmeid nii igapäevaseks kui ka professionaalseks kasutamiseks.

Garmin vívofit® jr. 3 Star Wars The Mandalorian™ Garmin

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Nende mudelite uusi ja kvaliteetseid seadmeid iseloomustab kõrge vastupidavus niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame teid, et nende mudelite kasutamise ja loomuliku kulumise tõttu võivad need seadmed olla vähem vastupidavamad niiskuse , pritsmete ja kahjustuste suhtes.

Samuti juhime tähelepanu, et niiskuskindlus määrati puhtas ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi nende mudelite uued seadmed olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas (voolav või pritsmed) on määrdunud.

Palume kodus mitte mingil viisil katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Kuigi need seadmed on loodud niiskuskindlaks ei tähenda see sugugi, et nende mudelite seadmed oleksid 100% veekindlad. Pange tähele, et vedelike põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu nende seadmete mudelid garantiiteenuse alla.

Laste nutikellad

Kui teil on nutikell, võite avastada, et ka teie laps on sellest vaimustuses. Kuigi viieaastase lapse jaoks Apple Watchi soetamine võib olla natuke palju, on lastele mõeldud nutikellade puhul palju muid võimalusi. Paljud lastele mõeldud nutikellad pakuvad sarnaseid eeliseid nagu täiskasvanutele mõeldud kellad - aktiivsuse jälgimine, eesmärkide seadmine ja elujuhtimise funktsioonid, näiteks kalendrid. Mõned lähevad veelgi kaugemale ja sisaldavad GPS-i, helistamist ja mõnel on isegi kaamerad. Kuidas valida oma lapsele parim nutikell? Lapsevanemad võivad kaaluda vanemliku kontrolli tähtsust, näiteks unehäirete seadmist või juurdepääsu piiramist teatavatele funktsioonidele. Mõned nutikellad pakuvad mängukomponente, nagu väljakutsed, virtuaalsed auhinnad ja avatarid, mida lapsed tavaliselt eelistavad, kuid tasub kaaluda, kas need funktsioonid on teie lapse huvides.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Garmin vívofit® jr. 3 Star Wars The Mandalorian™

Kauba ID: 5284042
Kategooria: Nutikellad, laste nutikellad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,12 x 0,11 m, 0,2 kg
Tüüp: Laste nutikellad
Kaubamärk: Garmin
Ekraani suurus (tollid): 0.56
Värv: Roheline
Ekraani tüüp: MIP
Ekraani resolutsioon: 112 x 112
Rihma materjal: Silikoon
Veekindluse tase: 5 ATM
Bluetooth: Jah
NFC: Ei
Wi-Fi: Ei
Ühilduvus: Android, iOS
Lisafunktsioonid: AEG, Äratus, Data, Kiirendusmõõtur, Pedomeeter, Spordirežiimid, Stopper, Taimer, Une jälgimine
Pulsomeeter(HR): Ei
Randme ümbermõõt (cm): 13 - 17.5
Lisainfo: Bluetooth
Kaal: 25 g
Veekindlus: Jah
GPS: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Garmin tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Garmin vívofit® jr. 3 Star Wars The Mandalorian™
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki