Nutikell Colmi C60 Black

Täpsustused:
Veekindlus: Jah
GPS: Ei
Kauba ID: 8037830

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Colmi C60 Black

Full C60 nutikell (must)
Pilnas C60 on funktsionaalne nutikell tipptasemel IPS puutetundliku ekraaniga. See pakub arvukalt tervise jälgimise funktsioone ja kuni 19 spordirežiimi. Sellel on pikk aku tööiga ja kerge, veekindel disain.

Tippklassi ekraan
C60-l on 1,9-tolline (240 x 280 PX) IPS puutetundlik ekraan. See pakub eredaid, loomulikke värve ja mugavat seadme juhtimist. Valige funktsionaalsuse ja mugavuse kombinatsioon – kompromisse pole!

Lai funktsionaalsus
Seade on ideaalne valik inimestele, kes juhivad aktiivset elustiili. See pakub koguni 19 spordirežiimi – kindlasti leiate midagi enda jaoks. Lisaks on sellel vereküllastuse andur ning funktsioon pulsi ja une kvaliteedi jälgimiseks. Hoolitse oma tervise eest oma keha kohta teabeallika abil!

Läbimõeldud disain
Nutikas kella toiteallikaks on võimas 210 mAh aku, mis tagab kuni 5-7 päeva töö. Lisaks paistab seadme disain silma erakordselt kerge kaalu ja IP67 veekindluse poolest. Sellel on ka sisseehitatud mikrofon ja kõlar.

Rohkem võimalusi
Täielik C60 võimaldab nutitelefoni märguannete abil sünkroonida valitud rakendusi nagu Facebook, SMS, Instagram, Twitter jne. See toetab ka sissetulevate kõnede juhtimist. Selle seadmega ei jää te kindlasti olulistest uudistest ilma!

Komplekt sisaldab:

  • Nutikas käekell
  • Laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Pilnas
Mudel C60
Kiibistik „RealTek RTL8762DK“
Andur Hasa 00
Pilt Puuduta seda IPS 1.9 ", 240 x 280 px
Aku Liitiumpolümeer, 210 mAh
Tööaeg 5–7 päeva (ooterežiimis kuni 30 päeva)
Laadimisaeg Umbes 2 tundi
Mikrofon Jah
Kõlar Jah
Süsteemi ühilduvus „Android 4.4“ või uuem, iOS 8.0 või uuem, Harmony OS
Veekindel klass IP67
Kaal 48 g
Mõõtmed 43 x 36,5 x 10,6 mm
Liidese keeled hiina, inglise, hispaania, portugali, saksa, itaalia, prantsuse, vene, jaapani, poola, vietnami, araabia, heebrea, tai, horvaadi, türgi, türgi, malaisia, soome, soome, kreeka, kreeka, rumeenia

Nende mudelite uusi ja kvaliteetseid seadmeid iseloomustab kõrge vastupidavus niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame teid, et nende mudelite kasutamise ja loomuliku kulumise tõttu võivad need seadmed olla vähem vastupidavamad niiskuse , pritsmete ja kahjustuste suhtes.

Samuti juhime tähelepanu, et niiskuskindlus määrati puhtas ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi nende mudelite uued seadmed olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas (voolav või pritsmed) on määrdunud.

Palume kodus mitte mingil viisil katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Kuigi need seadmed on loodud niiskuskindlaks ei tähenda see sugugi, et nende mudelite seadmed oleksid 100% veekindlad. Pange tähele, et vedelike põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu nende seadmete mudelid garantiiteenuse alla.

Nutikas käekell on arvutipõhine kantav nutifunktsioonidega seade. Lisaks kellaaja kuvamisele on paljudel nutikelladel võimalus luua ühendus Bluetoothi ​​kaudu. Kella saab Bluetoothi ​​kaudu telefoniga siduda, et helistada ja vastata kõnedele, lugeda e-kirju ja tekstisõnumeid, n'ha ilmateadet, kuulata muusikat, dikteerida e-kirju ja tekstisõnumeid ning esitada digiassistendile küsimusi. .Nutikellad töötavad ka eraldiseisvate seadmetena. Näiteks koguvad mõned nutikellad andmeid kandja tervise kohta, näiteks jälgivad pulssi. Teised pakuvad globaalse positsioneerimissüsteemi (GPS) andmeid, andes kasutajale teavet kõndimise või sõidu ja praeguse asukoha kohta. Nutikad kellad on tavaliselt seotud kasutaja nutitelefoniga. Paljud telefonis leiduvad funktsioonid ja rakendused on saadaval ka teie kellas ja neid saab sellega sünkroonida.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Colmi C60 Black

Kauba ID: 8037830
Kategooria: Nutikellad, laste nutikellad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,2 x 0,2 m, 85 kg
Tüüp: Nutikellad naistele
Kaubamärk: Colmi
Ekraani suurus (tollid): 1.9
Värv: Must
Ekraani tüüp: IPS
Ekraani resolutsioon: 240 x 280
Rihma materjal: Silikoon
Veekindluse tase: IP67
Bluetooth: Jah
NFC: Ei
Wi-Fi: Ei
Ühilduvus: Android, Bluetooth, HarmonyOS, iOS
Pulsomeeter(HR): Ei
Veekindlus: Jah
GPS: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Colmi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Colmi C60 Black
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki