Nutikell Colmi Sky 8 Yellow

Täpsustused:
Veekindlus: Jah
GPS: Täpsustamata
Kauba ID: 2886133

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Colmi Sky 8 Yellow

Colmi SKY 8 nutikell

Kuni 16 spordirežiimi, une jälgimine, pulsimõõtmine ja palju kasulikke funktsioone – need on vaid mõned põhjused, miks peaksite valima Colmi SKY 8. See kerge ja mugav nutikell on varustatud suure 1,3-tollise HD-ekraaniga. mille välimust saate oma maitse järgi kohandada. Seade teavitab teid reaalajas saabuvatest sõnumitest ja selle aku tööiga on ooterežiimis kuni 20 päeva. SKY 8 on ka veekindel IP67 tasemel.

Konfigureeritav HD-ekraan

Nautige lihtsat ja lõbusat nutikella kogemust. Colmi SKY 8 on varustatud 1,3-tollise värvilise puutetundliku ekraaniga, mille eraldusvõime on 240x240 pikslit. Tänu sellele tagab see selge ja loetava pildi peaaegu kõigis tingimustes. Saate hõlpsasti teateid lugeda ja saadaolevaid funktsioone kasutada. Samuti saate selle välimust kohandada – valige lihtsalt üks saadaolevatest ekraanikujundustest või laadige üles oma lemmikfoto!

Hoolitse oma tervise eest

Colmi SKY 8 muudab teie tervise eest hoolitsemise lihtsaks. Nutikell suudab jälgida sinu pulssi reaalajas kuni 24 tundi ööpäevas. Samuti võimaldab see mõõta vererõhku ja hapnikuga küllastumist. See võimaldab hoida kätt kogu aeg pulsil ja reageerida piisavalt kiiresti murettekitavatele sümptomitele. SKY 8 pakub ka une jälgimise funktsiooni, mis tuvastab une faasid ja annab näpunäiteid unekvaliteedi parandamiseks. Nüüd saad lõpuks hea une!

Midagi erilist sportlastele

Kas soovite oma vormi parandada? Nutikell SKY 8 aitab teid! Seade loeb samme, läbitud vahemaid ja põletatud kaloreid ning võimaldab valida 16 spordirežiimi vahel. Jooksmine, jalgrattasõit, vahelejätmine, ujumine, tantsimine või ehk ronimine? Vali oma lemmikspordiala või proovi midagi uut! Tänu täiustatud algoritmidele ja täpsetele anduritele aitab nutikell teil planeerida järgmist treeningut ja jälgida edusamme.

Ärge jätke olulist sõnumit kahe silma vahele

Kas olete kunagi mõne olulise sõnumi vahele jätnud? Colmi SKY 8 abil saate seda vältida! Lihtsalt siduge oma nutikell telefoniga. Kui olete seda teinud, saate sissetulevate sõnumite kohta reaalajas teateid. Seade ühildub paljude populaarsete rakendustega – nüüd võite olla kindel, et te ei jää millestki olulisest ilma!

Veel lahedaid funktsioone

Colmi SKY 8-ga ei ähvarda teid igav! Nutikell pakub lihtsaid mänge, mida saad mängida näiteks rongis reisides või arsti juures järjekorras oodates. Seadet nutitelefoniga sidudes saate mugavalt ligi ka ilmateate. Tõstke lihtsalt ranne, et näha, kas on parem vihmavari enne majast lahkumist kaasa võtta! Nutikella saate kasutada ka telefoni muusikapleieri kaugjuhtimiseks.

Pikk tööaeg

Ärge muretsege, et peate oma nutikella sageli laadima. Colmi SKY 8 on varustatud kauakestva akuga, tänu millele töötab täielikult laetuna kuni 5-7 päeva. Nii saate seadme hõlpsalt kaasa võtta puhkusele, ärireisile või mõnepäevasele rattasõidule või mägimatkale – võimalused on peaaegu lõputud. Ooterežiimis peab nutikell vastu kuni 20 päeva. Selle mugavat laadimist võimaldab kaasasolev magnetkaabel.

Teie jaoks kohandatud

Nutikell Colmi SKY 8 on äärmiselt kerge ja mugav – te ei tunne isegi, et te seda kannate. See on ka vee- ja tolmukindel (IP67), nii et saate seda kartmatult kanda treeningul või rattamatkal. Ei mingit vihmapiiska ega higi! Seade näeb samal ajal välja äärmiselt stiilne. See on saadaval 4 värvitoonis - must, valge, roosa ja kuldne. Valige endale parim versioon!

Kasti

Nutikell
Magnetiline laadimiskaabel
Kasutusjuhend

Spetsifikatsioon

Bränd
Colmi

Mudel
TAEVAS 8

Värv
Kuldne

Mõõtmed
43,5x49,5x10,4 mm

Kaal
36 g

Materjal
ABS + arvuti

Materjal (rihm)
Silikoon

Rihma laius
22 mm

Kiip
GR5515

Välklamp
RAM 256KB, ROM 64MB

Bluetoothi ​​versioon
5.1

Vahemik
Kuni 10m

Ekraan
1,3-tolline TFT, 240x240 pikslit

Veekindel
IP67

Aku mahutavus
200 mAh

Aku tüüp
Liitiumpolümeer

Laadimisviis
2-kontaktiline magnetkaabel

Laadimisaeg
Umbes 2h

Tööaeg
Umbes 5-7 päeva

Ooteaeg
Kuni 20 päeva

Toetatud süsteemid
Android 4.4 või uuem, iOS 8.0 või uuem

Rakendus
Da Fit

Värskendused
OTA

Toetatud keeled (nutikell)
inglise, hiina, jaapani, korea, saksa, prantsuse, hispaania, araabia, vene, traditsiooniline hiina, ukraina, itaalia, portugali, poola, tšehhi keel

Toetatud keeled (rakendus)
inglise, lihtsustatud hiina, jaapani, korea, saksa, prantsuse, hispaania, araabia, vene, traditsiooniline hiina, ukraina, itaalia, portugali, hollandi, poola, rootsi, soome, taani, norra, ungari, tšehhi, bulgaaria, rumeenia , slovaki, läti, indoneesia, tai, türgi, vietnami, hindi, puštu, leedu, eesti, sloveeni, horvaadi, kreeka 

Nende mudelite uusi ja kvaliteetseid seadmeid iseloomustab kõrge vastupidavus niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame teid, et nende mudelite kasutamise ja loomuliku kulumise tõttu võivad need seadmed olla vähem vastupidavamad niiskuse , pritsmete ja kahjustuste suhtes.

Samuti juhime tähelepanu, et niiskuskindlus määrati puhtas ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi nende mudelite uued seadmed olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas (voolav või pritsmed) on määrdunud.

Palume kodus mitte mingil viisil katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Kuigi need seadmed on loodud niiskuskindlaks ei tähenda see sugugi, et nende mudelite seadmed oleksid 100% veekindlad. Pange tähele, et vedelike põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu nende seadmete mudelid garantiiteenuse alla.

Pulsikell – vere hapnikusisalduse ja pulsisageduse sagedusmõõtur. 1977. aastal leiutas Soome professor Sepp Säynäjäkang Oulu ülikoolist esimese patareiga töötava sõrmeotsaga pulsikella. Tegemist on kompaktse, funktsionaalse ja töökindla mitteinvasiivse füsioloogilise jälgimisseadmega koduseks kasutamiseks, vältimaks arsti vastuvõttu. Kahe erineva pikkusega valguslaine põhimõttel on see ideaalne tervise jälgimiseks kõigile, kes treenivad regulaarselt ja püüavad oma koormust kontrollida või põevad erinevaid kopsu- ja veresoonkonnahaigusi. Kõige populaarsemaid mõõteseadmeid on lihtne kasutada ja neil on sõrmeklamber. Pandeemia ajal on need seadmed muutunud eriti vajalikuks, kuna aitavad diagnoosida, millal koronaviiruse patsient vajab hädaabi. Kui hapnikutase langeb alla 93%, pöörduge viivitamatult arsti poole. Üha enam nutikellade tootjaid varustavad oma seadmeid pulsikella funktsioonidega. Mõned mudelid on ka veekindlad, arvutavad põletatud kaloreid ja samme ning sisaldavad stopperit, kella, kalendrit ja palju muud. Sellest kompaktsest arvestist on saanud tänapäevase elu lahutamatu osa, tagades tasakaalu tervise ja õnne vahel.

Nutikas käekell on arvutipõhine kantav nutifunktsioonidega seade. Lisaks kellaaja kuvamisele on paljudel nutikelladel võimalus luua ühendus Bluetoothi ​​kaudu. Kella saab Bluetoothi ​​kaudu telefoniga siduda, et helistada ja vastata kõnedele, lugeda e-kirju ja tekstisõnumeid, n'ha ilmateadet, kuulata muusikat, dikteerida e-kirju ja tekstisõnumeid ning esitada digiassistendile küsimusi. .Nutikellad töötavad ka eraldiseisvate seadmetena. Näiteks koguvad mõned nutikellad andmeid kandja tervise kohta, näiteks jälgivad pulssi. Teised pakuvad globaalse positsioneerimissüsteemi (GPS) andmeid, andes kasutajale teavet kõndimise või sõidu ja praeguse asukoha kohta. Nutikad kellad on tavaliselt seotud kasutaja nutitelefoniga. Paljud telefonis leiduvad funktsioonid ja rakendused on saadaval ka teie kellas ja neid saab sellega sünkroonida.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Colmi Sky 8 Yellow

Kauba ID: 2886133
Kategooria: Nutikellad, laste nutikellad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,12 x 0,11 m, 0,2 kg
Tüüp: Nutikellad naistele
Kaubamärk: Colmi
Ekraani suurus (tollid): 1.3
Värv: Kuldne
Ekraani tüüp: Pole täpsustatud
Ekraani resolutsioon: Pole täpsustatud
Rihma materjal: Silikoon
Bluetooth: Jah
NFC: Jah
Wi-Fi: Jah
Ühilduvus: Pole täpsustatud
Pulsomeeter(HR): Jah
Veekindlus: Jah
GPS: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Colmi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Colmi Sky 8 Yellow
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki