Nutikell Garmin Enduro 2 Black UltraFit Nylon

Täpsustused:
Aku eluiga: 150 h
Veekindlus: Jah
GPS: Jah
Kauba ID: 6513462

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Garmin Enduro 2 Black UltraFit Nylon

ASU JULGELT TEELE

Aku kasutusiga pikendava päikesepaneeli „Power Glass™“ ja suurepäraste treeningufunktsioonidega „Enduro 2“ GPS-kell sobib ideaalselt kestvussportlastele. Just nagu sina.

  • Seadme laadimisvajaduse vähendamiseks kasutage päikeseenergiat.
  • Äärmiselt ere LED-taskulamp aitab teil ümbritsevat hästi näha. 
  • Püsi tippvormis täiustatud taastumistaimeri, maastikujooksu VO2 näitude ja muu abil.
  • Kerge, kuid vastupidav – ka väga karmide võistlusolude jaoks.
  • SatIQ™ tehnoloogia tagab aku maksimaalse tööea, säilitades samal ajal vajaliku asukoha täpsuse. 
  • Püsige kindlalt õigel rajal GPS-vastuvõtjaga, isegi kõige kaugemates piirkondades.
  • Ärge peatuge: aku kestab GPS-režiimis kuni 150 tundi1.

LOODUD VÕISTLEMA

„Enduro 2“-l on alati aktiivne 1.4“ ekraan, mis on päikesevalguses ja ka liikudes hõlpsalt loetav. Lisaks on sellel meie parimad treeningfunktsioonid ja ülitõhus protsessor, mis võimaldab teil mõelda pigem võistlusele, kui aku kestvusele.

MÄÄRATUD KESTMA

See vastupidav ja ilmastikukindel kell on loodud karmide võistlusolude jaoks – ka roostevabast terasest korpus või kerge kriimustuskindla teemandilaadsest süsinikust kattega titaankorpus kinnitab seda. Lisaks on sellel äärmiselt kerge sportlikus stiilis rihm, mis on elastne, reguleeritav ja vastupidav.

Hankige väsimatu võimsus.

PÄIKESEENERGIAGA LAETAV AKU

Aku kestab GPS-režiimis1 kuni 80 tundi, maksimaalses akusäästurežiimis 1 kuni 300 tundi ja päikeseenergiat kasutades nutikellarežiimis2 kuni 65 päeva.

TOITEHALDUR

Vaata, kuidas erinevad sätted ja andurid mõjutavad sinu kella aku kasutusaega, et saaksid kiiresti teha aku kasutusaega pikendavaid muudatusi.

MAASTIKUJOOKSU VO2 MAX

Maastikujooksu VO2 max hindab maastikujooksjate kardiovaskulaarset vormi ja kohandub raja- ja maastikuolude järgi, mis võivad jooksusooritust mõjutada.

ULTRAJOOKS

Kasuta ultrajooksu puhkeajataimerit ning logi joogipunktides veedetud aeg.

FUNKTSIOON CLIMBPRO

Kasutage „ClimbPro“ reaalajas tõusuplaneerija tööriista, et näha teavet praeguste ja tulevaste tõusude kohta, sealhulgas kallakute kohta. „ClimbPro“ lisafunktsioonid pakuvad teavet ka nõlvade ja tasandike kohta, et saada rohkem keskkonnateavet.

MTB DÜNAAMIKA

Jälgige iga sõidu üksikasju, kasutades maastikuratta mõõdikuid ning spetsiaalseid raskuse ja sujuvuse mõõtmisi, mis hindavad raja raskust ja laskumise sujuvust ning annavad teavet, mida järgmisel korral saab parandada.

KUUMUSE JA KÕRGUSEGA KOHANEMINE

Valmistuge igaks keskkonnaks ette. Õppige, kuidas teie keha kohaneb erinevate keskkondadega kuumuse ja kõrgusega aklimatiseerumisega.

SOORITUSE MÕÕTEANDMED

Vaadake täiustatud treeningmõõdikuid, sealhulgas jooksudünaamikat, kuumuse ja kõrguse järgi reguleeritud VO2 max, taastumisnõuandeid ja palju muud3.

TAASTUMISNÕUSTAJA

Puhkus treeningute vahel on teie keha jaoks väga oluline. Pärast iga trenni ütleb sisseehitatud tugevuse taastamise näpunäidete funktsioon teile, kui kaua enne järgmist jõupingutust puhata.

IGAPÄEVASED TREENINGSOOVITUSED

Treeningjuhiste funktsioon pakub soovitusi, mis põhinevad teie praegusel treeningkoormusel ja treeningu olekul, mis põhinevad konkreetselt teie ja teie kehalise võimekuse tasemel.

Ükski finiš ei ole liiga kaugel.

MITME SATELLIITVÕRGU TUGI

Ligipääs mitmetele globaalsetele satelliitnavigatsioonisüsteemidele (GPS, GLONASS ja „Galileo“), et jälgida keerulisemas keskkonnas kui ainult GPS-iga.

NAVIGATSIOONIANDURID

Ületage oma järgmine rada nn ABK-anduritega: kõrgusemõõtja, ilmabaromeeter ja 3-teljeline elektrooniline kompass.

SPORT PROGRAMM:

Kasutage maastikusõiduks, ujumiseks, sörkjooksuks, rattasõiduks, matkamiseks, sõudmiseks, suusatamiseks, golfiks ja muuks eelnevalt kavandatud tegevusprofiile.

PACEPRO ™ TEHNOLOOGIA

Ainulaadne „PacePro“ funktsioon aitab kallakutega arvestavate soovituste abil jooksutempot hoida.

MÄESUUSATAMINE

Lume nautimisel on alati teave oluline. Eelsalvestatud profiil suudab eristada suusatamise ronimisest ja kuvab automaatselt tõusu või laskumisega seotud näitajad.

SURFIFUNKTSIOONID

Ole valmis laineid püüdma. Kui Enduro on ühilduvas nutitelefonis rakendusega Surfline Sessions™ seotud, saad luua video igast lainest, millel „Surfline®“ kaamera ees sõidad. Hiljem saad videoid vaadata ja oma sooritust hinnata.

Jälgi oma füüsilist vormi.

PULSI MÕÕTMINE RANDMEL

Optilise pulsimonitori3 tehnoloogia mõõdab stressitaseme määramiseks aktiivsuse intensiivsust ja pulsi varieeruvust. See töötab ka vee all ilma pulsivööd kasutamata.

PULSSOKSÜMEETRI ANDUR

Kõrgusega kohanemise või une jälgimiseks kasutab pulssoksümeetria4 andur valguskiiri. Sel viisil hindab see, kuidas teie keha hapnikku omandab.

TÄIUSTATUD UNE JÄLGIMINE

Vaata põhjalikku ülevaadet oma unemustrite, sh kerge, sügava ja REM-unefaasi kohta, ning ka pulssoksümeetria4 ja hingamisandmeid. Vaadake uneandmeid spetsiaalses vidinas, mis kuvab teie uneskoori ja muid näitajaid.

„BODY BATTERY™“ ENERGIA JÄLGIMINE

Jälgi oma keha energiataset, kasutades selleks pulsisageduse vaheldumise näitajaid, stressi-, une- ja muid andmeid ning saad teada, millal olla aktiivne ning millal peaksid puhkama.

HÜDRATSIOONI JÄLGIMINE

Registreerige päevane vedelikutarbimine ja jälgige, kas joote piisavalt vedelikke. Kui eesmärk on täidetud, siis näed ka hinnangulist higistamise taset peale treeningut. Neid andmeid silmas pidades kohandatakse teie eesmärk vastavalt.

HINGAMISE JÄLGIMINE

Vaadake, kuidas teie hingamine päeva jooksul muutub, magades, tehes hingamisharjutusi ja harjutades joogat.

Hoidke treeningu ajal ühendust.

NUTIKAD SÕNUMID

Võtke vastu e-kirjad, tekstsõnumid ja märguanded otse teie kellalt, kui olete sidunud selle ühilduva seadmega.

„GARMIN PAY™“ VIIPEMAKSED

Läbi kassajärjekorrad kiirelt, kasutades „Garmin Pay“ viipemakse lahendust5. Tasugevastavate pakkujate süsteemides.

TURVALISUS JA JÄLGIMISE FUNKTSIOONID

Kui sa ei tunne end turvaliselt või on sinu kell tuvastanud juhtumi, saadavad abiteenus ja juhtumituvastuse funktsioon6 sinu asukoha hädaabikontaktidele.

„CONNECT IQ™“ POOD

Laadige alla kohandatud kella sihverplaadid, lisage andmevälju ning hankige rakendusi ja vidinaid „Connect IQ“ poest7.

Täiendavad rihmad QuickFit ® aitavad teil kohandada oma stiili ilma tööriistu kasutamata.

Vaata statistikat ja jälgi oma eesmärke rakenduses „Garmin Connect ™“.

Kohanda oma Garmini seadet „Connect IQ™ Store“ kaudu.

1 Eeldusel, et kella kasutatakse kogu aeg 50 000 luksi juures.
2 Eeldusel, et kella kasutatakse 3 tundi päevas 50 000 luksi juures.
3Aktiivsuse jälgimise ja füüsilise vormi näitajate täpsus.
4 See ei ole meditsiiniline seade ega ole mõeldud ühegi meditsiinilise seisundi diagnoosimiseks ega jälgimiseks; vaadakeGarmin.com/ataccuracy. Pulssoksümeetri väärtust ei kuvata kõigis riikides.
Saate vaadata teavet praegu toetatavate riikidemaksevõrkude ja emiteerivate pankade kohta,.
6 Kui see on seotudühilduva nutitelefoniga. Ohutus- ja jälgimisfunktsioonide nõuded leiad aadressilt Garmin.com/safety.
7 Kui olete ühendatud arvuti võiühilduva nutitelefoniga, mille rakendus „Connect IQ“ on alla laaditud.

Garmin

Garmin on rahvusvaheline GPS-i ja kaasaskantavate nutiseadmete ettevõte, mis asub Ameerika Ühendriikides. Ettevõte asutati 1983. aastal ProNav nime all sõjaliseks kasutamiseks mõeldud navigatsioonisüsteemi arendamiseks.
Garmini tootevalikus on nutivõrud ja nutikellad/aktiivsusmonitorid,  mida hindavad kõrgelt isegi sporditreenerid. Ettevõte pakub laia valikut tooteid erinevatele valdkondadele, mille seas on kõige populaarsemad:
- nutivõrud Vivofit ja Vivosmart - aktiivsuse jälgimiseks;
- Forerunneri nutikellad, vastavad kõige paremini jooksuhuviliste vajadustele;
- ülitugevad Fenixi ja veespordi Quatix kellad.
Alates ettevõtte loomisest on Garmin tuntud kui kvaliteetse navigatsiooniseadme looja, tootes endiselt oma klassi parimaid ja kõrgelt auhinnatud GPS-seadmeid nii igapäevaseks kui ka professionaalseks kasutamiseks.

Garmin Enduro 2 Black UltraFit Nylon Garmin

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Nende mudelite uusi ja kvaliteetseid seadmeid iseloomustab kõrge vastupidavus niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame teid, et nende mudelite kasutamise ja loomuliku kulumise tõttu võivad need seadmed olla vähem vastupidavamad niiskuse , pritsmete ja kahjustuste suhtes.

Samuti juhime tähelepanu, et niiskuskindlus määrati puhtas ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi nende mudelite uued seadmed olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas (voolav või pritsmed) on määrdunud.

Palume kodus mitte mingil viisil katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Kuigi need seadmed on loodud niiskuskindlaks ei tähenda see sugugi, et nende mudelite seadmed oleksid 100% veekindlad. Pange tähele, et vedelike põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu nende seadmete mudelid garantiiteenuse alla.

Pulsikell – vere hapnikusisalduse ja pulsisageduse sagedusmõõtur. 1977. aastal leiutas Soome professor Sepp Säynäjäkang Oulu ülikoolist esimese patareiga töötava sõrmeotsaga pulsikella. Tegemist on kompaktse, funktsionaalse ja töökindla mitteinvasiivse füsioloogilise jälgimisseadmega koduseks kasutamiseks, vältimaks arsti vastuvõttu. Kahe erineva pikkusega valguslaine põhimõttel on see ideaalne tervise jälgimiseks kõigile, kes treenivad regulaarselt ja püüavad oma koormust kontrollida või põevad erinevaid kopsu- ja veresoonkonnahaigusi. Kõige populaarsemaid mõõteseadmeid on lihtne kasutada ja neil on sõrmeklamber. Pandeemia ajal on need seadmed muutunud eriti vajalikuks, kuna aitavad diagnoosida, millal koronaviiruse patsient vajab hädaabi. Kui hapnikutase langeb alla 93%, pöörduge viivitamatult arsti poole. Üha enam nutikellade tootjaid varustavad oma seadmeid pulsikella funktsioonidega. Mõned mudelid on ka veekindlad, arvutavad põletatud kaloreid ja samme ning sisaldavad stopperit, kella, kalendrit ja palju muud. Sellest kompaktsest arvestist on saanud tänapäevase elu lahutamatu osa, tagades tasakaalu tervise ja õnne vahel.

Enamikul tänapäevastel nutikelladel on sisseehitatud GPS. Mis täpselt on GPS nutikellas? Sisseehitatud GPS-iga nutikellad saavad teie asukoha määramiseks ja jälgimiseks kasutada globaalset positsioneerimissüsteemi. See sarnaneb teie nutitelefoni GPS-iga, kuid asukohaandmed ja tulemused võivad olenevalt kella satelliidisüsteemist erineda. Eelkõige kasutab globaalne positsioneerimissüsteem satelliite, mis tiirlevad umbes 12 000 miili kõrgusel Maa pinnast. Iga satelliit tiirleb kaks korda päevas etteantud teekonnal ümber Maa ja saadab mikrolainesignaale teie nutikella GPS-vastuvõtjatesse. Teie nutikell kogub signaaliandmeid ja kasutab teie asukoha määramiseks triangulatsiooni. GPS-vastuvõtja peab tuvastama vähemalt kolm satelliiti laius- ja pikkuskraadi määramiseks ning neli satelliiti kõrguse mõõtmiseks. Samuti arvutab see välja, millal signaal satelliidilt saadeti ja millal seade selle vastu võttis. See meetod võimaldab teil määrata, kui kaugel on satelliit teie asukohast.

Nutikas käekell on arvutipõhine kantav nutifunktsioonidega seade. Lisaks kellaaja kuvamisele on paljudel nutikelladel võimalus luua ühendus Bluetoothi ​​kaudu. Kella saab Bluetoothi ​​kaudu telefoniga siduda, et helistada ja vastata kõnedele, lugeda e-kirju ja tekstisõnumeid, n'ha ilmateadet, kuulata muusikat, dikteerida e-kirju ja tekstisõnumeid ning esitada digiassistendile küsimusi. .Nutikellad töötavad ka eraldiseisvate seadmetena. Näiteks koguvad mõned nutikellad andmeid kandja tervise kohta, näiteks jälgivad pulssi. Teised pakuvad globaalse positsioneerimissüsteemi (GPS) andmeid, andes kasutajale teavet kõndimise või sõidu ja praeguse asukoha kohta. Nutikad kellad on tavaliselt seotud kasutaja nutitelefoniga. Paljud telefonis leiduvad funktsioonid ja rakendused on saadaval ka teie kellas ja neid saab sellega sünkroonida.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Garmin Enduro 2 Black UltraFit Nylon

Kauba ID: 6513462
Kategooria: Nutikellad, laste nutikellad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,28 x 0,06 x 0,05 m, 0,2 kg
Tüüp: Nutikellad meestele
Kaubamärk: Garmin
Ekraani suurus (tollid): 1.4
Värv: Must
Ekraani tüüp: MIP
Ekraani resolutsioon: 280 x 280
Puutetundlik ekraan: Jah
Rihma materjal: Nailon
Veekindluse tase: 10 ATM
Bluetooth: Jah
NFC: Jah
Wi-Fi: Jah
Ühilduvus: Android, iOS
Mälu: 32 GB MB
Pulsomeeter(HR): Jah
SPO2 (vere hapnikusisaldus): Jah
Aku eluiga: 150 h
Veekindlus: Jah
GPS: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Garmin tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Garmin Enduro 2 Black UltraFit Nylon
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki