Nutikell Watchmark Kardio Focus Gray

Täpsustused:
eSIM: Ei
Veekindlus: Jah
GPS: Ei
Kauba ID: 9869007

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Watchmark Kardio Focus Gray

Focus on KARDIO sarja kuuluv tervist edendav käekell, mis aitab teil hoolitseda oma tervise eest. Kellal on uuenduslikud funktsioonid terviseparameetrite, nagu vererõhu, küllastuse, pulsi ja temperatuuri jälgimiseks. Mõõtmistulemused kuvatakse kella ekraanil. Nutikell Focus võimaldab teil jälgida oma edusamme ja saavutusi ning parandada oma füüsilist vormi ja jõudlust, jälgides sammude arvu, läbitud vahemaad ja põletatud kaloreid. Sellel nutikellal on suure eraldusvõimega ekraan, mis võimaldab teil mugavalt vaadata teateid ja rakendusi. Selle ristkülikukujuline ekraan annab teile suurema ekraanipinna kui tavaline ümmargune käekellapind.

Nutikell Focus pakub kiiret ühendust telefoniga, nii et saate olla kursis kõigega, mis teie elus toimub. Unikaalne disain, kauakestev aku ja vastupidav alumiiniumsulamist ümbris teevad Focus'ist täiusliku valiku aktiivsetele inimestele.

Watchmark Focus nutikell - keskendu olulisele!

Vererõhk

Watchmark Focus nutikell on kell, mis mõõdab vererõhku. Tänu sellele funktsioonile saad seda hõlpsasti jälgida igal pool ja igal ajal, ilma et oleks vaja lisaseadmeid või arsti juures käimist. Mõõtmistulemus on usaldusväärne ja andmed salvestatakse mobiilirakendusse, mis võimaldab kasutajal tulemusi analüüsida ja oma tervist regulaarselt jälgida.

Vererõhu jälgimise funktsiooni regulaarne kasutamine võib aidata varakult avastada hüpertensiooniprobleeme, mis omakorda aitab ennetada haigusi. Lisaks saavad kasutajad reageerida kõrge vererõhu tulemustele, võttes asjakohaseid meetmeid, näiteks muutes elustiili, toitumist ja liikumist.

Nutikella vererõhu mõõtmise funktsioon on äärmiselt mugav ja käeulatuses kättesaadav. Nutikell mõõdab vererõhku regulaarselt ja kasutajad saavad oma tervise üle täieliku kontrolli.

Küllastus

Nutikella küllastuse mõõtmise funktsioon on äärmiselt kasulik vahend, mis võib olla teie tervisliku elustiili võtmeelemendiks. See võimaldab teil hõlpsasti ja mugavalt jälgida oma vere hapnikutaset, mis võib aidata tuvastada võimalikke terviseprobleeme.  

See funktsioon võib olla väga kasulik mitte ainult terviseprobleemidega inimestele, vaid ka sportlastele, kes soovivad jälgida oma sooritust treeningu ajal.  

Nutikell, millel on vere hapnikusisalduse mõõtmise funktsioon, on ideaalne valik inimestele, kes hindavad tervist ja mugavust. See annab teile kindlustunde, et teie keha toimib korralikult ja võimalikud terviseprobleemid on võimalik varem avastada.  

 Südame löögisagedus

Pulsi mõõtmine on üks olulisemaid nutikellafunktsioone nende jaoks, kes hoolivad oma tervisest ja tervislikust seisundist. See on hindamatu abivahend, mis võimaldab teil hõlpsasti ja mugavalt mõõta pulssi ja jälgida oma füüsilist jõudlust. See mudel pakub ka pidevat pulsimõõtmist, mis võimaldab teil oma tervist veelgi paremini jälgida. Lisaks, kuna südame löögisageduse andur on nutikellasse sisse ehitatud, on see teil alati kaasas - kodus, tööl, jõusaalis või õues toimuva tegevuse ajal. Ilma lisaseadmete vajaduseta saate jälgida oma südame löögisagedust reaalajas ja hoolitseda oma tervise eest.  

Kehatemperatuuri mõõtmine

Nutikella temperatuuri mõõtmise funktsioon on hindamatu abivahend, mis võimaldab teil oma tervist hõlpsasti ja mugavalt jälgida. See võimaldab teil jälgida oma kehatemperatuuri reaalajas ja tuvastada kõik kõrvalekalded, mis on tänapäeval eriti oluline.  

See funktsioon võib olla eriti kasulik inimestele, kellel on terviseprobleeme, näiteks infektsioonid, gripp või kroonilised haigused, mis nõuavad kehatemperatuuri jälgimist. Kui te hoolite oma tervisest ja tervislikust seisundist, siis on temperatuuri mõõtmise funktsiooniga nutikell teie jaoks ideaalne valik. 

Laserravi

Laserravi on nutikellale kättesaadav täiustatud funktsioon, mis kasutab 650 nm lasersondi, et aktiveerida punaseid vereliblesid, parandada vere voolavust ja viskoossust ning lahustada kiiresti trombid ja toksiinid. See tähendab, et selle funktsiooni abil aitab nutikell puhastada verd ja reguleerida vererõhku, mis omakorda viib tervislikuma eluviisini.  

Unejälgimisseade

Nutikella une jälgimine pakub tervisele ja igapäevasele toimimisele palju kasu. Nutikellaga saab jälgida puhkeoleku tundide arvu, see eristab ka sügavat ja kerget und, mis võimaldab teil paremini mõista oma und ja selle mõju teie kehale. Unekvaliteedi jälgimine aitab teil tuvastada probleeme uinumise ja päevase unisusega ning planeerida paremat unegraafikut. Kui olete pühendunud heale tervisele, heaolule ja tõhususele kogu päeva jooksul, siis on une jälgimisega nutikell teie jaoks ideaalne valik.

Teated

Nutikella teavituste funktsioon on väga kasulik inimestele, kes soovivad oma aega ja teavet tõhusalt hallata. Nutikell toetab Bluetooth-ühendust. Tänu sellele on teil kiire ja lihtne juurdepääs telefoni kõige olulisematele teadetele, ilma et peaksite seda taskust või seljakotist välja võtma. Sa ei pea enam vahele jätma olulist teavet, näiteks tekstisõnumeid, telefonikõnesid, e-kirju või sotsiaalmeedia teateid. Kogu see teave kuvatakse nutikella ekraanil, andes teile täieliku kontrolli oma teavituste üle.

Lisaks pakub see nutikell teavituste personaliseerimisfunktsioone, mis võimaldab teil kohandada neid vastavalt oma vajadustele. Saate valida, milliseid teateid soovite oma nutikellale saada. Kuna teated on alati kaasas, saate keskenduda oma igapäevastele tegevustele ja ülesannetele, ilma et teid katkestataks. Nutikella teavituste funktsioon aitab teil olla produktiivsem, säästa aega ja hoida ühendust teistega. Kui soovid oma aega ja teavet tõhusalt hallata ning oma tootlikkust suurendada, on teavitamisfunktsiooniga nutikell sinu jaoks ideaalne valik.  

Spordirežiimid  

Nutikella spordirežiimid pakuvad palju kasu neile, kes on füüsiliselt aktiivsed. Sõltuvalt valitud kehalisest tegevusest saab nutikell mõõta sammude arvu, põletatud kaloreid, distantsi ja südame löögisagedust. See võimaldab teil jälgida oma treeningu edusamme ja motiveerib teid jätkama. Lisaks aitab kell selle funktsiooniga seada treeningueesmärke ja jälgida oma edusamme ning tuletab meelde, et peaksite regulaarselt liikuma. Spordifunktsioone on mugav ja lihtne kasutada ning kuna kell on alati randmel, saate jälgida oma edusamme reaalajas ja muidugi võtta selle ka jõusaali kaasa.   

Spordirežiimid saadaval: kõndimine, jooksmine, ronimine, rattasõit, jooga, orbiit.

Lisafunktsioonid - stopper, taimer, alarm, ilm, muusika juhtimine.   

Kellal on mitmeid lisafunktsioone - stopper ja taimer on vahendid, mida saab kasutada erinevates olukordades, näiteks treeningul või toiduvalmistamisel. Äratus on põhiline võimalus, mis võimaldab seadistada äratuskella või meeldetuletusi olulisteks kuupäevadeks ja ülesanneteks. Nutikella ilmavaatlus võimaldab teil kiiresti kontrollida ilmaennustust ja kohandada oma riietust vastavalt praegustele tingimustele. Muusikakontrolli saab kasutada treeningu, jooksu või lihtsalt vabal ajal. Funktsioon "Find Watch" on seevastu kasulik ja praktiline funktsioon, mis võimaldab kadunud kella hõlpsasti ja kiiresti üles leida. Funktsioon "Find Watch" on rakenduses saadaval. Kuna kõik need funktsioonid on nutikellal saadaval, muutub nutikell mitmekülgsemaks abivahendiks, mis aitab aega hallata ja igapäevaseid tegevusi korraldada.   

Rakenduses saadaval olevad funktsioonid: 

  • sammude arv, läbitud marsruut, põletatud kalorite arv, une pikkus, pulss, rõhk. 

  • Kellakella isikupärastamine - spetsiaalne rakendus võimaldab teil alla laadida piiramatu arvu kellakilde, et sobitada kella ideaalselt teie stiiliga.  

  • G-sensor - ekraani valgustus randme liikumise järgi 

  • Pidev südame löögisageduse jälgimine 

  • Inaktiivsuse ja vedeliku tarbimise meeldetuletus  

  • Rakenduse teavitamise seaded 

  • Kaugkaamera  

Spetsifikatsioonid: 

  • Ühildub iOS-iga alates versioonist 11.4 ja Androidiga alates versioonist 6.0. 

  • Mobiiltelefonirakendus: FitCloudPro 

  • IP67 veekindlus - IP67 standard lubab veetemperatuuri +10 kuni +35 kraadi Celsiuse järgi kuni 30 minuti jooksul kuni 1 m sügavusele sukeldumist. Saate nutikella kasutada igapäevaste tegevuste ajal, näiteks käte pesemisel või vihmase päeva ajal, ilma et peaksite muretsema vee sattumise pärast. 

  • 280 mAh aku 

  • Bluetooth versioon 5.0 

  • Kaks füüsilist nuppu 

  • Laserteraapia sond: GLD-650W005 

  • EKG-andur: TI ADS1291 

  • Südame löögisageduse/verioksiidi andur: 2703+4404 

  • 1,69-tolline värviline puuteekraan 320x240 resolutsiooniga  

  • Kella mõõtmed: ümbrise suurus - 42mm x 37mm, kogupikkus - 250mm 

Nutikellal saadaval olevad funktsioonid: 

  • Kellaaeg, kuupäev, nädalapäev 

  • Sammuloendur 

  • Kalorite loendur 

  • Läbitud vahemaa 

  • Ekraani taustavalgustuse heleduse reguleerimine 

  • Tervisemõõtmised: vererõhk, veresurve, pulss, temperatuur 

  • Laserteraapia 

  • Stoppkell 

  • Häire 

  • Unejälgimisseade 

  • Ilm 

  • Muusika juhtimine 

  • Spordirežiimid: kõndimine, jooksmine, ronimine, jalgrattasõit, jooga, orbiter 

  • Valikuklahvi teema ja menüü kujunduse muutmine 

  • Ära häiri" režiim 

  • "Telefoni leidmise funktsioon 

Kaasas: 

  • Watchmark Focus nutikell 

  • Mitmekeelne kasutusjuhend 

  • Laadimiskaabel 

Nende mudelite uusi ja kvaliteetseid seadmeid iseloomustab kõrge vastupidavus niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame teid, et nende mudelite kasutamise ja loomuliku kulumise tõttu võivad need seadmed olla vähem vastupidavamad niiskuse , pritsmete ja kahjustuste suhtes.

Samuti juhime tähelepanu, et niiskuskindlus määrati puhtas ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi nende mudelite uued seadmed olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas (voolav või pritsmed) on määrdunud.

Palume kodus mitte mingil viisil katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Kuigi need seadmed on loodud niiskuskindlaks ei tähenda see sugugi, et nende mudelite seadmed oleksid 100% veekindlad. Pange tähele, et vedelike põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu nende seadmete mudelid garantiiteenuse alla.

Pulsikell – vere hapnikusisalduse ja pulsisageduse sagedusmõõtur. 1977. aastal leiutas Soome professor Sepp Säynäjäkang Oulu ülikoolist esimese patareiga töötava sõrmeotsaga pulsikella. Tegemist on kompaktse, funktsionaalse ja töökindla mitteinvasiivse füsioloogilise jälgimisseadmega koduseks kasutamiseks, vältimaks arsti vastuvõttu. Kahe erineva pikkusega valguslaine põhimõttel on see ideaalne tervise jälgimiseks kõigile, kes treenivad regulaarselt ja püüavad oma koormust kontrollida või põevad erinevaid kopsu- ja veresoonkonnahaigusi. Kõige populaarsemaid mõõteseadmeid on lihtne kasutada ja neil on sõrmeklamber. Pandeemia ajal on need seadmed muutunud eriti vajalikuks, kuna aitavad diagnoosida, millal koronaviiruse patsient vajab hädaabi. Kui hapnikutase langeb alla 93%, pöörduge viivitamatult arsti poole. Üha enam nutikellade tootjaid varustavad oma seadmeid pulsikella funktsioonidega. Mõned mudelid on ka veekindlad, arvutavad põletatud kaloreid ja samme ning sisaldavad stopperit, kella, kalendrit ja palju muud. Sellest kompaktsest arvestist on saanud tänapäevase elu lahutamatu osa, tagades tasakaalu tervise ja õnne vahel.

Nutikas käekell on arvutipõhine kantav nutifunktsioonidega seade. Lisaks kellaaja kuvamisele on paljudel nutikelladel võimalus luua ühendus Bluetoothi ​​kaudu. Kella saab Bluetoothi ​​kaudu telefoniga siduda, et helistada ja vastata kõnedele, lugeda e-kirju ja tekstisõnumeid, n'ha ilmateadet, kuulata muusikat, dikteerida e-kirju ja tekstisõnumeid ning esitada digiassistendile küsimusi. .Nutikellad töötavad ka eraldiseisvate seadmetena. Näiteks koguvad mõned nutikellad andmeid kandja tervise kohta, näiteks jälgivad pulssi. Teised pakuvad globaalse positsioneerimissüsteemi (GPS) andmeid, andes kasutajale teavet kõndimise või sõidu ja praeguse asukoha kohta. Nutikad kellad on tavaliselt seotud kasutaja nutitelefoniga. Paljud telefonis leiduvad funktsioonid ja rakendused on saadaval ka teie kellas ja neid saab sellega sünkroonida.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Watchmark Kardio Focus Gray

Kauba ID: 9869007
Kategooria: Nutikellad, laste nutikellad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,21 x 0,1 x 0,3 m, 0,203 kg
Tüüp: Nutikellad meestele, Nutikellad naistele
Kaubamärk: Watchmark
Ekraani suurus (tollid): 1.69
Värv: Hall
Ekraani tüüp: TFT
Ekraani resolutsioon: 320 x 240
Puutetundlik ekraan: Jah
Rihma materjal: Silikoon
Veekindluse tase: IP67
Bluetooth: Jah
NFC: Ei
Wi-Fi: Ei
SIM-kaardi pesa: Ei
Ühilduvus: Android, iOS
Aku maht: 250 mAh
Lisafunktsioonid: "Find my phone" funktsioon, Aktiivsed meeldetuletused, Automaatne ekraani taustvalgus (ekraan lülitub kallutamisel automaatselt sisse), Füüsiline aktiivsus ja une rütmi seire, Hapnikutase veres, Kaugjuhitava kaamera juhtimine, Kõnede ja SMS märguanded, Konfigureeritav ekraan, Muusika Kaugjuhtimine, Muusikamängija, Pedomeeter, SpO2 sensor, Vererõhu mõõtur
Pulsomeeter(HR): Jah
SPO2 (vere hapnikusisaldus): Jah
Pikkus: 25 cm
Pakendi sisu: Kasutusjuhend
Ühendused: Bluetooth
eSIM: Ei
Veekindlus: Jah
GPS: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Watchmark tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Watchmark Kardio Focus Gray
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki