Nutikell TicWatch Pro 3 Ultra GPS Shadow Black

Täpsustused:
Veekindlus: Jah
GPS: Jah
Kauba ID: 2936658
18500

SJH hind

26900
-31%
Lisa korvi
699 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

24. maist

000

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: TicWatch Pro 3 Ultra GPS Shadow Black

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS nutikell


TicWatch Pro 3 Ultra GPS on teie isiklik assistent. See vastab MIL-STD-810G vastupidavuse standardile, nii et see võib teiega peaaegu kõikjal kaasas olla. See on varustatud ka GPS-i ja baromeetriga, et rahuldada nõudlike kasutajate vajadusi. Gorilla Glassi ekraan ei jäta sõrmejälgi ja pakub lihtsat juurdepääsu kriitilisele teabele. Kauakestev aku võimaldab kellal töötada kuni 45 päeva, mistõttu sobib see suurepäraselt erinevat tüüpi ekspeditsioonideks. Sellel on terve rida terviseseire funktsioone ja saate seda kasutada ka ostlemise eest tasumiseks, uudiste lugemiseks või võrguühenduseta Spotifys muusika kuulamiseks. Vaata, millega see sind veel üllatada suudab!


Mugav juurdepääs teabele


Mobvoi nutikell on varustatud topelt 2.0 AMOLED Retina ekraaniga, mille diagonaal on 1,4" ja eraldusvõime 454 x 454. Nii on kogu kõige olulisem teave teie käeulatuses. Lisaks eristab ekraani väike energiatarve. saab ka heledust reguleerida.


Sisseehitatud GPS


Hankige endale parim marsruut. Mobvoi nutikellal on juurdepääs kõigile 5 satelliidisüsteemile: GPS, GLONASS, Galileo, QZSS ja Beidou, et aidata planeerida teie parimat reisi, jälgida marsruuti ja viia teid sihtkohta kõikjal maailmas.


Vastupidav aku


Mobvoi nutikell on varustatud 577 mAh akuga, mis tähendab umbes 45 päeva kasutust ühe laadimisega režiimis ESSENTIAL ja 72 tundi, kui lülitate SMART režiimi sisse. Nüüd saate treenida, muretsemata seadme aku ootamatu tühjenemise pärast.


Tõhus toimimine


TicWatch Pro 3 Ultra GPS on ülitõhusa jõudluse ja suure mäluga. Sellel on sisseehitatud Qualcomm Snapdragon 4100 kiip ja Mobvoi protsessor, mis tagab kiire ja usaldusväärse jõudluse. Lisaks on seadme mäluks 1 GB RAM ja 8 GB ROM.


Oma tervise eest hoolitsemine


Mobvoi nutikell on varustatud mitmete kasulike funktsioonidega, mis aitavad teil oma kehal silma peal hoida. TicWatch Pro 3 Ultra GPS mõõdab 24/7 vere küllastumist, jälgib und, pulssi 24/7 ja stressitaset. Sellel on ka hingamisharjutused, mis aitavad teil lõõgastuda. Lisaks mõõdab see müra vahemikus 30 dB kuni 120 dB ja hoiatab, kui see on liiga kõrge, kaitstes kuulmist ja närvisüsteemi.


Spordisõpradele


Kui sulle meeldib aktiivne puhkus, siis Mobvoi nutikell meeldib sulle kindlasti. Ronimine, jooksmine, rattasõit, jooga – need ja teised distsipliinid leiate TicWatch Pro 3 Ultra GPS-ist. Lisaks lisandub pidevalt uusi erialasid, tuleb vaid TicExercise ja TicHealth rakendused uusimale versioonile värskendada. Lisaks annab TicHealth teile põhiteavet teie vormisoleku ja edusammude kohta, et saaksite oma treeninguid tõhustada ja oma eesmärke kiiremini saavutada. Sellel on ka baromeeter, mis annab teile õhurõhku mõõtes kõrgusteavet.


Kerge ja mugav


TicWatch Pro 3 Ultra GPS-i disain on 29% kergem kui eelmistel mudelitel ning aku mahtuvust on suurendatud 40%. Lisaks tagab selle ergonoomiline disain kauakestva mugavuse. Rihm on valmistatud nahasõbralikust silikoonist ja selle oranžid elemendid annavad sellele ainulaadse puudutuse. Bänd eristub vastupidavuse poolest äärmuslikele temperatuuridele, kemikaalidele, õlistele vedelikele ja oksüdatsioonile.


Peaaegu igasuguste ilmastikutingimuste jaoks


Mobvoi nutikell on ette valmistatud erinevate ilmastikutingimuste jaoks. Läbinud mitmeid katseid, on see vastupidav välisteguritele, sealhulgas madalatele ja kõrgetele temperatuuridele, niiskusele, päikesevalgusele, põrutustele, madalale rõhule, tolmule ja liivale. Saab edukalt kaasa võtta ka basseini, see on kaitstud IP68 veekindlustasemega.


Wear OS by Google


Mobvoi nutikell on teie igapäevane abiline. See võimaldab teil teha makseid Google Payga. Liiklusinfo hankimiseks saab kasutada ka Google Assistanti, kaarte jne. Spotifyst on võimalik kuulata ka offline muusikat.


Isikupärastage selle välimus


Kohandage Mobvoi nutikella välimust vastavalt oma vajadustele. Seade pakub laia värvipaletti, mida saab nutikella ekraanil seadistada. Valige 18 saadaolevast värvitoonist üks ja andke TicWatch Pro 3 Ultra GPS-ile ainulaadne välimus.

Kaasas

nutikell

laadimiskaabel

kasutusjuhend


Spetsifikatsioon


Bränd
Mobvoi

Mudel
TicWatch Pro 3 Ultra GPS

Mõõtmed
47 x 48 x 12,3 mm

Kaal
41g

Värv
vari must

Materjal
roostevaba teras, klaaskiuga nailon, silikoon

Ekraan
Corning Gorilla Glass, sõrmejäljevastane kate

Baari pikkus
22 mm

Operatsioonisüsteem
Wear OS by Google

Kiip
Qualcomm® Snapdragon Wear ™ 4100, Mobvoi protsessor

Mälu
RAM: 1 GB / ROM: 8 GB

Ekraan
1,4 tolli

Juhtmeta ühenduvus
Bluetooth 5.0

GNSS
GPS + Beidou + Glonass + Galileo + QZSS

NFC maksed
Google Pay

Andurid
kiirendusmõõtur, güroskoopsensor, HD-südame löögisageduse andur PPG, SpO2 andur, madala latentsusega Off-Body sensor, baromeeter

Aku mahutavus
577 mAh

Vastupidavus
IP68, / MIL-STD-810G

Tööaeg
45 päeva (ESENTIAL režiim), 72 päeva (SMART režiim) 

Nende mudelite uusi ja kvaliteetseid seadmeid iseloomustab kõrge vastupidavus niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame teid, et nende mudelite kasutamise ja loomuliku kulumise tõttu võivad need seadmed olla vähem vastupidavamad niiskuse , pritsmete ja kahjustuste suhtes.

Samuti juhime tähelepanu, et niiskuskindlus määrati puhtas ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi nende mudelite uued seadmed olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas (voolav või pritsmed) on määrdunud.

Palume kodus mitte mingil viisil katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Kuigi need seadmed on loodud niiskuskindlaks ei tähenda see sugugi, et nende mudelite seadmed oleksid 100% veekindlad. Pange tähele, et vedelike põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu nende seadmete mudelid garantiiteenuse alla.

Pulsikell – vere hapnikusisalduse ja pulsisageduse sagedusmõõtur. 1977. aastal leiutas Soome professor Sepp Säynäjäkang Oulu ülikoolist esimese patareiga töötava sõrmeotsaga pulsikella. Tegemist on kompaktse, funktsionaalse ja töökindla mitteinvasiivse füsioloogilise jälgimisseadmega koduseks kasutamiseks, vältimaks arsti vastuvõttu. Kahe erineva pikkusega valguslaine põhimõttel on see ideaalne tervise jälgimiseks kõigile, kes treenivad regulaarselt ja püüavad oma koormust kontrollida või põevad erinevaid kopsu- ja veresoonkonnahaigusi. Kõige populaarsemaid mõõteseadmeid on lihtne kasutada ja neil on sõrmeklamber. Pandeemia ajal on need seadmed muutunud eriti vajalikuks, kuna aitavad diagnoosida, millal koronaviiruse patsient vajab hädaabi. Kui hapnikutase langeb alla 93%, pöörduge viivitamatult arsti poole. Üha enam nutikellade tootjaid varustavad oma seadmeid pulsikella funktsioonidega. Mõned mudelid on ka veekindlad, arvutavad põletatud kaloreid ja samme ning sisaldavad stopperit, kella, kalendrit ja palju muud. Sellest kompaktsest arvestist on saanud tänapäevase elu lahutamatu osa, tagades tasakaalu tervise ja õnne vahel.

Enamikul tänapäevastel nutikelladel on sisseehitatud GPS. Mis täpselt on GPS nutikellas? Sisseehitatud GPS-iga nutikellad saavad teie asukoha määramiseks ja jälgimiseks kasutada globaalset positsioneerimissüsteemi. See sarnaneb teie nutitelefoni GPS-iga, kuid asukohaandmed ja tulemused võivad olenevalt kella satelliidisüsteemist erineda. Eelkõige kasutab globaalne positsioneerimissüsteem satelliite, mis tiirlevad umbes 12 000 miili kõrgusel Maa pinnast. Iga satelliit tiirleb kaks korda päevas etteantud teekonnal ümber Maa ja saadab mikrolainesignaale teie nutikella GPS-vastuvõtjatesse. Teie nutikell kogub signaaliandmeid ja kasutab teie asukoha määramiseks triangulatsiooni. GPS-vastuvõtja peab tuvastama vähemalt kolm satelliiti laius- ja pikkuskraadi määramiseks ning neli satelliiti kõrguse mõõtmiseks. Samuti arvutab see välja, millal signaal satelliidilt saadeti ja millal seade selle vastu võttis. See meetod võimaldab teil määrata, kui kaugel on satelliit teie asukohast.

Nutikas käekell on arvutipõhine kantav nutifunktsioonidega seade. Lisaks kellaaja kuvamisele on paljudel nutikelladel võimalus luua ühendus Bluetoothi ​​kaudu. Kella saab Bluetoothi ​​kaudu telefoniga siduda, et helistada ja vastata kõnedele, lugeda e-kirju ja tekstisõnumeid, n'ha ilmateadet, kuulata muusikat, dikteerida e-kirju ja tekstisõnumeid ning esitada digiassistendile küsimusi. .Nutikellad töötavad ka eraldiseisvate seadmetena. Näiteks koguvad mõned nutikellad andmeid kandja tervise kohta, näiteks jälgivad pulssi. Teised pakuvad globaalse positsioneerimissüsteemi (GPS) andmeid, andes kasutajale teavet kõndimise või sõidu ja praeguse asukoha kohta. Nutikad kellad on tavaliselt seotud kasutaja nutitelefoniga. Paljud telefonis leiduvad funktsioonid ja rakendused on saadaval ka teie kellas ja neid saab sellega sünkroonida.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: TicWatch Pro 3 Ultra GPS Shadow Black

Kauba ID: 2936658
Kategooria: Nutikellad, laste nutikellad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,12 x 0,11 m, 0,2 kg
Tüüp: Nutikellad meestele, Nutikellad naistele
Kaubamärk: TicWatch
Ekraani suurus (tollid): 1.4
Värv: Must
Ekraani tüüp: AMOLED
Ekraani resolutsioon: 454 x 454
Rihma materjal: Silikoon
Veekindluse tase: IP68
Bluetooth: Jah
NFC: Jah
Wi-Fi: Jah
Ühilduvus: Android
Aku maht: 577 mAh
Lisafunktsioonid: Baromeeter, Güroskoop, Kehalise aktiivsuse jälgimine, Kiirendusmõõtur, Mikrofon, Pedomeeter, Põletatud kalorite arvutamine, Spordirežiimid, Stressi jälgimine, Südame löögisageduse sensor, Une jälgimine
Pulsomeeter(HR): Jah
SPO2 (vere hapnikusisaldus): Jah
Lisainfo: Google Pay
Kaal: 41 g
Veekindlus: Jah
GPS: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik TicWatch tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

TicWatch Pro 3 Ultra GPS Shadow Black
4

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(0)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Viljar K.
30.09.2023

Inimesele kes on harjunud kasutama Huawei või Amazfiti kellasid, võib olla selline süsteemi ülesehitus natukene keeruline ja harjumatu aga üldiselt... - Ticwatch plussiks on kindlasti see, et see oskab su ööund lugeda ka siis kui sul on südamerütmi häired(Huawei näiteks ei suuda seda, isegi mitte minu teine kell Huawei Watch 4 Pro). Seega jah, kahe kellapeale kokku, saab ka minusugune inimene reaalse info kokku = Huawei poolt siis reaalajas pulss, sammud, kcal, verehapnik ja Ticwatch siis reaalsed/õiged uneandmed

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki