Käevõru (maksimaalne pikkus - minimaalselt 20 cm - 14 cm), laadimiskaabel ja juhend. Tech-Protect Stainless Samsung Galaxy Watch 3 (45MM), must

1429
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

17. maist

199

Omniva pakiautomaat

17. maist

219

DPD pakiautomaat

17. maist

249

Smartpost pakiautomaat

17. maist

259

Kuller

17. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Tech-Protect Stainless Samsung Galaxy Watch 3 (45MM), must

Kellarihm Tech Protect Stainless 

 

Tech Protect Steelband - kellarihm on valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest.  Käevõru koosneb linkidest ja selle pikkust saab hõlpsasti reguleerida, eemaldades lingitud lingid, lükates neid ühendava tihvti välja. Tavaliselt on käevõrul 2 - 3 pühendunud liiget. Käevõru kinnitamine kella külge on tavaline, mõlemalt poolt, eemaldatavate aasade abil. Sõltuvalt mudelist saab käevõru pikkust reguleerida ka sulgemismehhanismi abil. Tech Protect roostevabast terasest kellarihm on suurepärane aksessuaar Sinu kellale, mis mitte ainult ei täida oma tegelikku funktsiooni, vaid annab Sinu kellale ka uue välimuse!

 

TOOTE OMADUSED:

- 100% ehtne Tech-Protect toode

- Elegantne

- Täpselt valmistatud

- Pakitud Tech-Protect originaalpakendisse

 

Tech-Protect - Tai plaatGSM (ülemaailmne mobiilside standard) lisatarvikute kaubamärk, mis kuulub ühele kõige kiiremini kasvavale Poola ettevõttele GSM-kaubanduses. Tech-Protect - 2015. aastal sündinud kaubamärk, mis põhineb 100%-liselt kogemustel. Kõik Tech-Protecti logoga tooted pakuvad funktsionaalsust, mis põhineb aastatepikkusel kogemusel GSM-tööstuses ja ulatuslikel teadmistel nutikate mobiilseadmete kohta. Tech-Protecti eesmärk on pakkuda laia valikut tarvikuid väga taskukohase hinnaga, rõhutades samas kvaliteeti, mis tagab pikaajalise kasutamise. Tech-Protect toodete disain põhineb lihtsal minimalistlikul stiilil, võttes arvesse tänapäeva mobiilsideseadmete kõige populaarsemaid trende ja GSM-tööstuse praeguseid disainisuundumusi. See suund kaubamärgi tooteportfellis võimaldab kasutusele võtta lisaseadme, mis rõhutab selle seadme välimust, mille jaoks see on mõeldud, või lisab sellele täiendavaid ja atraktiivseid visuaalseid elemente.

Käevõru

Uue kellarihma valimisel tuleb arvestada erinevate teguritega. Nende hulka kuuluvad suurus, materjali tüüp, disain. Tõenäoliselt on teil põhjus(ed), miks te soovite rihma vahetada. See võib olla tingitud funktsionaalsusest, nt soovite rihma, mis sobib paremini sportimiseks, või stiilist, nt soovite rihma, mis sobib teie riietusega. Suurus - teine asi, mida tuleb arvesse võtta, on teie nutikella kasutatava rihma suurus. Enamik nutikellasid kasutab 22mm või 20mm rihma. On ka mõned, mis kasutavad 18 mm rihma. Mõnel juhul tuleb arvesse võtta numbrimõõdu suurust. Materjali tüüp – nüüd, kui teate, miks soovite uut rihma valida, tuleb järgmiseks kaaluda materjali, millest rihm on valmistatud.

Üldine tooteinfo: Tech-Protect Stainless Samsung Galaxy Watch 3 (45MM), must

Kauba ID: 7405155
Kategooria: Nutikellade aksessuaarid ja tarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,12 x 0,11 m, 0,2 kg
Kaubamärk: Tech Protect
Värv: Must
Randme ümbermõõt (cm): 17-22.5
Tüüp: Käevõru (maksimaalne pikkus - minimaalselt 20 cm - 14 cm), laadimiskaabel ja juhend.
Ühilduvus: Samsung Galaxy Watch 3 (45 mm)
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Tech Protect tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Tech-Protect Stainless Samsung Galaxy Watch 3 (45MM), must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki