Nutikas elektrooniline lukk Woox, R7056 ZigBee

Täpsustused:
Tüüp: Nutikas pesa
Kauba ID: 6164287

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Nutikas elektrooniline lukk Woox, R7056 ZigBee

Smart Electronic Smart Lock Woox R7056 ZigBee

Kui oled tüdinenud raskete koduvõtmete taskus kandmisest, on aeg soetada elektrooniline nutilukk, mille saad hõlpsasti avada nutitelefoni/tahvelarvuti, RFID-kaardi või spetsiaalse koodiga.

TURVALINE
Elektrooniline nutilukk on suurepärane lahendus ka olemasolevale standardvõtmele ruumides, kus ruumi sissepääs peab olema täiesti turvaline. „Android“ ja „iOS“ tasuta rakendusega „WooxHome“ saate määrata teistele kasutajatele ajaliselt piiratud juurdepääsu ning hankida täieliku sisse- ja väljapääsu logi.

Lukku saab avada mitmel viisil: kasutades nutitelefoni rakendust, sisestades luku klahvistikul koodi või kasutades RFID-kaarti.

PAIGALDAMINE
Lukk on ette nähtud paigaldamiseks sisemusse, standardse olemasoleva lukusisu asemele ja võimaldab sujuvalt kinnitada enamiku standardsete 55-105 mm paksuste uste külge.

GATEWAY WOOX ZIGBEE R7070
Woox R7056 elektrooniline nutilukk kuulub Woox Zigbee tooteperekonda, nutitelefoni/tahvelarvutiga luku kasutamiseks on vaja WOOX Zigbee pääsupunkti nagu R7070 (ei kuulu komplekti). Woox R7056 nutikas elektrooniline lukk, mis on seotud WOOX Zigbee pääsupunktiga, saab ühendada teiste WOOX seadmetega.

WOOX HOME rakendus teie nutitelefonile või tahvelarvutile
Tänu tasuta Woox Home rakendusele (iOS või Android) saate oma telefoni või tahvelarvutisse teate, kui lukk on aktiveeritud, samuti saate selle ühendada teiste seadmetega, näiteks Woox nutilambiga, et see automaatselt sisse lülitada. valguse peal. kui lukk on lukust lahti. Nutikas elektrooniline lukk R7056 töötab ka hääljuhtimisteenustega nagu „Amazon Alexa“ ja „Google Assistant“.

WOOX ZIGBEE SEADMED
Seni on WOOX pakkunud ainult 2,4 GHz WiFi-seadmeid, mis ühendatakse otse WiFi-ruuteriga, nii et suureneva nõudlusega turvaseadmete, nagu liikumisandurid, veelekke andurid, avanemisandurid või ukselukud, järele on Woox välja töötanud oma Zigbee seadmed, mis saavad töötada, suhelda ja luua ühenduse WOOX Home rakenduse kaudu koos olemasolevate Wi-Fi seadmetega, ainus erinevus on see, et Zigbee seadmed peavad suhtlema WOOX Zigbee lüüsiga, millega nad ühenduse loovad. WOOX Zigbee seadmed töötavad personaalses Zigbee võrgus, mis pakub kiirust, stabiilsust ja turvalisust.

ZIGBEE kohta
Zigbee on IEEE 802.15.4 standardil põhinevate traadita võrkude andmesideprotokollide spetsifikatsioon, mis võimaldab traadita andmeedastust sagedusalades 2,4 GHz (ülemaailmselt) ning 868 MHz ja 915 MHz, mis on mõeldud madala võimsusega ja madala andmeedastuskiirusega (kuni 250 kbit/s) seadmetele. ) ja vahemikus 50 m ulatusega sõlmed, mida kasutatakse näiteks koduautomaatika, häiresüsteemide, valvesüsteemide või meditsiiniseadmete andmete kogumiseks. „Zigbee“ on väikese võimsusega, läheduse (st isikliku piirkonna) traadita "ad hoc" võrk.

Ühildub Amazon Alexa ja Google Assistantiga, võimaldades häälkäsklustega juhtida
Lülitage seade hõlpsasti sisse või välja, klõpsates rakenduse ikoonil.
Koostalitlusvõime teiste WOOX-toodetega võimaldab laiaulatuslikku turvalisust ja automatiseerimist.
Äärmiselt lihtne ja intuitiivne paigaldus, ruuteri seadistamine ei ole vajalik
Töötamine Zigbee 3.0 tehnoloogiaga
Hallatav tasuta WooxHome'i rakendusega Androidile ja iOSile.
 

Tehnilised parameetrid:

Juhtmevaba ühendus: 2,4 GHz WiFi ja Zigbee 3.0
Toide: 3 AAA  patareid (lisatud).
Teave aku tühjenemise kohta
Edastussagedus: 2,4-2,483GHz
Töötemperatuur: -20 ° ∼ + 60 ° C
Töötamise niiskus: 0-80% RH (mittekondenseeruv)
Sobib ustele paksusega 55-105 mm
Luku avamine: „Android“ ja „iOS“ rakenduse kasutamine, RFID-kaartide kasutamine või lukustusklaviatuurile sisestatud koodi kasutamine
Hõbedast värvi
 

Pakendis:

Nutikas elektrooniline lukk Woox R7056
Kolm AAA patareid
Kolm RFID-kaarti
Kaks kuuskantvõtit
Kasutusjuhend

Üldine tooteinfo: Nutikas elektrooniline lukk Woox, R7056 ZigBee

Kauba ID: 6164287
Kategooria: Nutiseadmed ja lisatarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,044 x 0,044 m, 0,3 kg
Kaubamärk: Woox
Nutiseade: Jah
Tüüp: Nutikas pesa
Vaade: Woox, nutikas pesa nutiseadmed ja lisatarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Woox tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nutikas elektrooniline lukk Woox, R7056 ZigBee
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki