Kaamera statiiv Pgytech for sports camera

Täpsustused:
Tüüp: Kaamera statiiv
Kauba ID: 8733476

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Pgytech for sports camera

PGYTECH professionaalne statiiv seikluskaameratele (must)
PGYTECH statiiv on kohustuslik lisavarustus kõigile, kes soovivad oma fotode ja videote kvaliteeti parandada. See sobib suurepäraselt mitte ainult ainulaadsete kaadrite jäädvustamiseks, vaid ka mugavate grupiselfide tegemiseks. Kerge ja kompaktne disain võimaldab teil seda igale reisile kaasa võtta ning „Cold Shoe“ adapter muudab lisatarvikute kinnitamise lihtsaks. See ühildub paljude populaarsete seikluskaamerate, kaamerate ja isegi nutitelefonidega (nutitelefoni hoidik ei kuulu komplekti).


„Selfie Stick“ ja statiiv ühes
Kas soovite jäädvustada suuremat gruppi inimesi? Pole probleemi, saate oma statiivi kiiresti muuta praktiliseks selfie-pulgaks! Saate seda pikendada kuni 47 cm, mahutage kõik lihtsalt ühte raami. Kokkupandult võtab selfiepulk teie seljakotis väga vähe ruumi, selle pikkus on vaid 18 cm. Lisaks võimaldab kuulpea reguleerida nurka vahemikus 145°, et saaksite katsetada erinevaid vaatenurki ja luua loomingulisemaid kaadreid!


Kerge ja kaasaskantav disain
Kas plaanite puhkust? Või äkki mäeekspeditsiooni koos sõpradega? Võtke statiiv kaasa, et jäädvustada erilisi hetki kauem! Statiiv paistab silma oma kerge ja kompaktse disaini poolest, kaaludes vaid 274 g. Sellel on magnetilised jalad, mis võimaldavad teil selle kiiresti ja lihtsalt väikeseks voltida, mis on reisimisel äärmiselt kasulik. Libisemisvastane käepide tagab salvestamise ajal kindla haarde.


Mitu võimalust
PGYTECH statiivil on Cold Shoe kinnitus, mis võimaldab kinnitada erinevaid tarvikuid, nagu mikrofon või lisavalgustus. ¼-tolline keere pakub laia valikut ühilduvust populaarsete tegevuskaamerate turvaliseks paigaldamiseks maksimaalse koormusega kuni 1 kg. Lisaks on lisaseadmel topeltlukustusmehhanism, mis ei taga mitte ainult teie varustuse stabiilsust, vaid ka turvalisust.


Pakend sisaldab:

  • Statiiv
  • Adapter seikluskaameratele
  • 1/4" adapter
  • Kruvi
  • Kuuskantvõti

Spetsifikatsioonid:

  • Tootja PGYTECH
  • Mudel P-GM-218
  • Värv Must
  • Materjal Alumiiniumisulam + PA + GF + TPR
  • Kaal 274 g
  • Mõõdud 180 x 31 x 55 mm
  • Maksimaalne kandevõime 1 kg

Üldine tooteinfo: Pgytech for sports camera

Kauba ID: 8733476
Kategooria: Lisatarvikud videokaameratele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,26 x 0,23 x 0,25 m, 2 kg
Kaubamärk: Pgytech
Tüüp: Kaamera statiiv
Vaade: Pgytech, kaamera statiiv lisatarvikud videokaameratele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Pgytech tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Pgytech for sports camera
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki