Videokaamera Redleaf RD6300 LTE

Täpsustused:
Kauba ID: 9052106
15100
Lisa korvi
738 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Redleaf RD6300 LTE

Redleaf RD6300 LTE on mitmekülgne rajakaamera, millel on fotolõksu funktsioon. LTE-ühenduvusega saad kaablitest ja WiFi-võrkudest sõltumatu olla, kui paned kaamerasse lihtsalt SIM-kaardi sisse. Reaalajas vaatamine on võimalik nutitelefoni rakenduse kaudu. Sisseehitatud liikumisandur reageerib 0,4 sekundi jooksul ning seejärel saad rakenduse märguande. Tänu infrapuna LED-idele saab salvestada ka täielikus pimeduses. Kaamera on vastupidav karmidele ilmastikutingimustele (IPX5 standard) – see võimaldab töötada temperatuuridel -20–60 °C. Ühest aku laadimisest piisab kuni 6 kuuks. Kahepoolseks suhtluseks on kaameral ka mikrofon ja kõlar. Kaamera andmeid saab salvestada microSD-kaardile, nutitelefoni mällu või pilve.
  • Mitmekülgne rajakaamera, mis pakub LTE-ühenduvust
  • Kasutusalad: loomade vaatlemine looduskeskkonnas, elupaigavaatlus, rändevaatlus, väliuuringud, loomade söötjate seire, aiandus, taimekasvu vaatlus, metsandus, jahindus, puidu seire, ebaseadusliku jäätmete metsa viimise ja salaküttimise kontroll, kariloomade ja põllukultuuride järelevalve, kalatiikide vaatlus, viljapuuaedade ja põldude seire, samuti kruntide, majade, garaažide ja parklate valve
  • Pärast SIM-kaardi seadmesse paigaldamist saad luua kaameraga juhtmevaba ühenduse sõltumata WiFi juurdepääsust
  • 0,4-sekundiline reageerimisaeg
  • Kolm tundlikkuse režiimi
  • Öörežiim
  • IPX5 ilmastikukindel disain
  • Töötemperatuur: -20–60 °C
  • 3 × 18650 akut tagavad ühe laadimisega kuni 6 kuud tööaega
  • Toida kaamerat või laadi akusid USB-C liidese kaudu
  • Sisseehitatud mikrofon ja kõlar heli salvestamiseks või kahesuunaliseks suhtluseks
  • Tasuta mobiilirakendus, mis pakub reaalajas vaatamist
  • Võimalus salvestada fotosid ja videoid kuni 128 GB mahutavusega microSD-kaardile, ühendatud nutitelefoni mällu või pilve
  • Automaatne videosalvestus liikumistuvastusega (5–30 sekundit)
  • QHD 2560 × 1440 lahutusvõimega videod
  • 5120 × 2880 lahutusvõimega fotod


Juhtmevaba LTE-ühendus
Redleaf RD6300 LTE rajakaamera pakub Sulle vaadet mis tahes kohas, kuhu mobiilside levi ulatub. SIM-kaarti kasutades saavutad täieliku sõltumatuse WiFi juurdepääsust, mis avab uued jälgimisvõimalused. Seadet ei pea paigaldamiskohast eemale viima iga kord, kui soovid kontrollida, milliseid videoid on jäädvustatud. Kus iganes Sa ka poleks, pead vaid haarama oma nutitelefoni, et avada rakendus ja kontrollida reaalajas, mida kaamerasilm parajasti jäädvustab.

Nutitelefonirakendus
Redleaf RD6300 LTE rajakaamera ühildub tasuta Ucon mobiilirakendusega, mille saad mugavalt alla laadida Google Playst või App Store’ist. Selle abiga saad alustada salvestamist, pildistada või seadistada fotolõksu vastavalt konkreetsetele vajadustele.

Tundlik iga liikumise suhtes
Liikumisandur, millega Redleaf RD6300 LTE on varustatud, reageerib vaid 0,4 sekundiga. Selle tulemusel töötab seade hästi kõikjal, kus tahad kiiret reageerimisaega. Kaamera salvestab edukalt videomaterjali, et tuvastada lähenevad loomad nii päeval kui ka öösel. RD6300 LTE abil on võimalik ka oma vara ööpäevaringne jälgimine: kaamera valvas silm tagab, et ükski sissetungija ei jääks märkamata.

Looduse ilu QHD lahutusvõimega
Kas soovid üksikasjalikke fotosid ja videoid, mis jäädvustavad ümbritseva looduse ilu? Või otsid võimalust tuvastada sissetungija, kes viskab regulaarselt lähedalasuvasse metsa prügi? Tänu QHD eraldusvõimele saad nautida jäädvustatud videomaterjali suurepärast kvaliteeti. Redleaf RD6300 LTE rajakaamera võimaldab teha ka suuri ja selgeid fotosid 5120 × 2880 eraldusvõimega.

Kahesuunaline heli
Tundliku mikrofoni abil võimaldab Redleaf RD6300 LTE kaamera Sul diskreetselt salvestada loomade hääli nende loomulikus elupaigas. Selle abil jäädvustad hõlpsalt lindistustele lindude laulu, ulguvate huntide öökontserte ja metskitsede kutseid. Seadmel on ka sisseehitatud kõlar. Pole tähtis, kus Sa oled, kui kaamerale läheneb volitamata isik, saad nutitelefoni kasutades kiiresti reageerida ja sissetungijaga reaalajas vestlust alustada.

Vastupidav disain
Redleaf RD6300 LTE rajakaamera vastab IPX5 standardile, nii et saad seda kasutada isegi tugeva vihmasaju korral. Kui paigaldad selle õue, ei pea Sa muretsema varikatuse ega täiendavate kaitsevahendite pärast. Suletud korpus tagab kaamera korraliku töö nii lumetuisu, tugeva vihma kui ka eriti kuumade päevade ajal. Seda seetõttu, et seade võib töötada temperatuuridel -20–60 °C.

Suurepärane nähtavus ka öösel
Päeva jooksul pakub Redleaf RD6300 LTE kaamera Sinu videote ja fotode jaoks värvilisi kaadreid. Pärast pimedat saad kasutada öörežiimi, mida toetavad tipptasemel infrapuna LED-id. Seejärel jäädvustab kaamera mustvalget videomaterjali ja fotosid isegi täielikus pimeduses. Oluline on see, et infrapunariba on palja silmaga täiesti nähtamatu. See hoiab ära loomade hirmutamise traditsioonilise „sähvatusega”.

6 kuud kasutust ühe laadimisega
Redleaf RD6300 LTE kaameraga on kaasas kolm 2500 mAh mahutavusega vahetatavat 18650 akut. Täielikult laetud elemendid tagavad kaamera töö kuni kuueks kuuks. Selle aja jooksul tehakse fotosid või videoid, kui kaamera läheduses tuvastatakse liikumine. Akut ja aku laetuse taset saad mugavalt kontrollida telefonirakendusest. Ja kui akud tühjaks saavad, saad neid lihtsalt USB-C kaabli abil laadida ilma neid fotokabiinist eemaldamata.

Kuni 128 GB ruumi videote ja fotode jaoks
Suletud korgi all, SIM-kaardi pesa kõrval, leiad microSD-kaardi pesa. Seade toetab mälukaarti mahuga kuni 128 GB. See võimaldab Sul arhiveerida fotosid ja videoid nädalatest või isegi kuudest. See on ideaalne, kui Sa ei taha ühestki kaamera salvestatud tegevusest ilma jääda.

Pilve salvestamine
Redleaf RD6300 LTE kaameraga jäädvustatud salvestistele pääseb juurde kõikjalt tänu pilveruumile. Mälukaardi rike või kaamera ootamatu kadumine selle paigaldamiskohast ei riku Sinu plaane. Lihtsalt käivita Ucon rakendus, kust leiad kõik oma salvestised. Videote pilve salvestamine pole mitte ainult turvaline, vaid ka mugav – Sul on neile lihtne juurdepääs kõikjal ja igal ajal.
NB! Pärast ühekuulise prooviperioodi lõppemist nõuab pilvele juurdepääs tellimuse ostmist.

Mugav paigaldussüsteem
Redleaf RD6300 LTE rajakaameraga on kaasas paigaldustarvikud, mis muudavad paigaldamise kiireks ja mugavaks. Spetsiaalne rihm, mille tõmbad läbi seadme korpusel asuvate aukude, võimaldab fotolõksu hõlpsalt puutüvele asetada. Seinakinnitus ja spetsiaalne 1/4-tollise keermega pea on ideaalne valik, kui soovid kaamerat seinale kinnitada ja objektiivi täpselt suunata.

SIM-kaart kaasas
Kaasas on ka ettemakstud SIM-kaart, mis võimaldab kaamerat kohe karbist välja võttes testida. See töötab EIOTCLUB võrgus ja on mõeldud Euroopa turule. Pärast paari esimest kasutuspäeva saad otsustada, kas soovid seda edasi kasutada või eelistad mõnda kodumaist mobiilse interneti pakkujat.
NB! Pärast SIM-kaardi aktiveerimist saad 100 MB andmemahtu – kasutada 7 päeva jooksul aktiveerimisest. Pärast selle aja möödumist tuleb raha peale laadida või kasutada oma SIM-kaarti mobiilse LTE interneti jaoks.

Üldine tooteinfo: Redleaf RD6300 LTE

Kauba ID: 9052106
Kategooria: Videokaamerad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,1 x 0,2 m, 1 kg
Kaubamärk: Redleaf
Sobivad mälukaardid: Micro SD kaardilugeja
Vaade: Redleaf, micro sd kaardilugeja videokaamerad
LCD ekraan: Pole täpsustatud "
Salvestusformaadid: JPG, MP4
Komplektis sisaldub: Kaamera, Kinnitus
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Redleaf tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Redleaf RD6300 LTE
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki