Seinale kinnitatav metallriiul 38x13x16 cm

Täpsustused:
Riiuli tüüp: Riputatavad
Funktsioon: Avatud
Laius: 38 cm
Materjal: Metall, Puitplaat (MDF)
Kauba ID: 9316246
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas!
1459
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. maist

000

Postkontor

20. maist

199

Omniva pakiautomaat

20. maist

219

DPD pakiautomaat

20. maist

249

Smartpost pakiautomaat

20. maist

259

Kuller

20. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

20. maist

199

Omniva pakiautomaat

20. maist

219

DPD pakiautomaat

20. maist

249

Smartpost pakiautomaat

20. maist

259

Kuller

20. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Seinale kinnitatav metallriiul 38x13x16 cm


  • PRAKTILINE - musta metallkonstruktsiooniga mitmeotstarbeline riiul. Riiuli alus on valmistatud MDF-ist. Tugeva konstruktsiooniga ja stabiilne. Riiul on hingedega. Komplektis on kaasas montaažikomplekt. Riiuli välismõõtmed: 38 x 13 x 16 cm.

  • INDUSTRIAALNE STIIL - säilib tööstuslik LOFT stiil. Mdf-plaadi ja musta värvi kombinatsioon muudab selle ideaalselt sobivaks igasse interjööri, seega sobib see nii modernse kui ka klassikalise stiiliga.

  • riiuli raamil on lehtede motiiv, mis annab riiulile originaalse välimuse.

  • UNIVERSAALNE - see leiab rakendust köögis, vannitoas, koridoris, elutoas, magamistoas ja isegi kontoris või tööruumis. See sobib ideaalselt riiuliks vürtside jaoks köögis, kosmeetikatoodete jaoks vannitoas või suveniiride jaoks elutoas. Riiul on dekoratiivne element igas interjööris. Seda saab kasutada aksessuaaride, fotode, suveniiride või muude esemete hoidmiseks.

  • Riputatav - riiulit saab riputada, näiteks naeltega, mis tahes ruumi. Elutoas või tööruumis on see ideaalne koht erinevate esemete hoidmiseks.


  •  

Riiul on väga mitmekülgne ja seda saab kasutada igas eluruumis. Köögis sobib see ideaalselt köögitarvete, vürtside ja maitsetaimede hoidmiseks. Vannitoas saab sellel hoida vannitoatarbeid, kosmeetikatooteid ja šampoone. Elutoas või magamistoas võib see olla ainulaadne koht suveniiride või fotode hoidmiseks. Komplektis on kaasas kokkupanekukomplekt. Hollandi kaubamärgi Home Styling Collection originaaltoode. Valmistatud Euroopa standardite kohaselt.

Neile, kes soovivad leida usaldusväärse, kuid odavama alternatiivi puidule, sobivad puitkiudplaat tooted . See materjal koosneb keskmise tihedusega puitkiududest, mis on sulatatud ja pressitud kõrgel temperatuuril ning siduvast materjalist. Puitkiudplaadi peamised eelised on tugevus ja üsna pikk kasutusaeg , seega kasutatakse neid plaate mööblitööstuses tihti.

Seda materjali on kerge töödelda, seega üllatab puitkiudplaadist valmistatud mööbel erinevate kujude ja konfiguratsioonidega. Kui teisi plaate lõigatakse ainult sirgjooneliselt, siis neid saab lõigata erinevate nurkade alt või mitmekesistada mööblit huvitavate detailidega. Sellised tooted võivad tuua särtsu monotoonsesse ruumi või saada isegi ruumi aktsendiks.

Sile pealispind, mis koosneb eriti pisikestest osadest, võimaldab saada erinevaid puidu toone ja ka värvida mööblit erinevate toonidega või katta seda teiste kattevärvidega. Värvide valikus pettuma ei pea.

Sellest plaadist valmistatud mööblit hinnatakse kõrgelt tänu selle tugevusele ja vastupidavusele, seetõttu võib sellest saada kauakestev lahendus teie kodus. Selliseid tooteid on kerge hooldada ja puhastada, ning tänu selle unikaalsele struktuurile Seinale kinnitatav metallriiul 38x13x16 cm on vastupidav kahjustustele, kuumusele ja deformatsioonile. Pange tähele, et osa puitkiudplaadist valmistatud mööblist võib olla ka niiskuskindel.

Hinna ja kvaliteedi optimaalne suhe on veel üks MDF plaatide suureks eeliseks - kui otsite usaldusväärset mööblit taskukohase hinnaga, on see valik üks parimaid.

Seinale kinnitatav metallriiul 38x13x16 cm

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Seinale kinnitatav metallriiul 38x13x16 cm

Kauba ID: 9316246
Kategooria: Riiulid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,2 x 0,15 m, 2 kg
Värv: Must, Pruun
Stiil: Tööstuslik
Kaubamärk: Home Styling Collection
Kõrgus: 16 cm
Sügavus: 13 cm
Päritolumaa: EU
Riiuli tüüp: Riputatavad
Vaade: Home Styling Collection, riputatavad riiulid
Funktsioon: Avatud
Laius: 38 cm
Materjal: Metall, Puitplaat (MDF)
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Home Styling Collection tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Seinale kinnitatav metallriiul 38x13x16 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki