Vaip Elle Decoration Premier Alagnon, 200x300 cm

Täpsustused:
Pikkus: 300 cm
Laius: 200 cm
Materjal: Polüester, Viskoos
Kauba ID: 1005657

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Vaip Elle Decoration Premier Alagnon, 200x300 cm

Elle Decoration vaibad on ilus kompositsioon üheteistkümnest erinevast kollektsioonist, mis ühendavad elegantsust ja ekstravagantsust.





Kui otsite oma interjööri jaoks uut inspiratsiooni, leiate selle populaarse brändi valikust erinevaid ideid. Vaibad Teie koju - kvaliteetsed ja kaasaegsed. Erinevaid suurused ja mustrid.





Tootjad on vaipade tootmisel lisanud vaipadele palju armastust, pingutust ja loovust, koondades kõik kaasaegsed stiilid uute funktsioonide ja mõnede valitud Prantsuse elementidega.





Sellest vaibakollektsioonist leiavad kõik vastavalt oma maitsele ja nõudmistele vaiba! 







  • Mõõdud: 200x300 cm;


  • Toodetud: 55% viskoos, 45% polüester; 


  • Tihedus: 1600 g/m2;


  • Paksus: 6 mm;


  • Värv: kreem; 


  • Eriti vastupidav ja kergesti puhastatav;


  • Sobib soojendusega põrandatele;


  • Hooldus: peske vaibašampooniga/vahuga.






Viskoosi ajalugu ulatub aastasse 1924, mil seda algselt nimetati kunstsiidiks. Nimetus "viskoos" tuleneb toodetud kiu tüübist: viskoos on viskoosmeetodil saadud tselluloosist valmistatud regenereeritud kiudude üldnimetus.
Viskoos ei ole loodusliku päritoluga kiud (nagu puuvill, vill või siid), kuid see pole ka sünteetiline kiud (nagu nailon või polüester) – see on kuskil keskel. Viskoos on keemiliselt sarnane puuvillaga, kuid sellel võivad olla erinevad omadused olenevalt sellest, kuidas see on valmistatud.
Viskoosil on palju kasulikke omadusi: see on mitmekülgne, kohandub hästi ja seguneb teiste kiududega, on hingav, laseb kehal hingata, on tihe, hoiab hästi värve, on kerge, kuid vastupidav, pehme, mugav ja suhteliselt odav. Võrreldes teiste materjalidega on seda ka väga lihtne puhastada.
Nende omaduste tõttu on see väga hinnatud ja kasutatud mitmel viisil. Tänu oma ainulaadsele mitmekülgsusele kasutatakse viskoosi väga erinevates tööstusharudes, alates moe- ja meditsiinitoodetest kuni igapäevase kodusisustuseni, nagu mitmesugused vaibad.

Eksklusiivsed

Vaibast võib saada toa või terve kodu keskpunkt. See võib olla suur või väike vaip, mis kaunistab magamistuba, elutuba, lastetuba või muud ruumi. Meie valikust leiate palju erinevaid vaipade tüüpe. Üks populaarsemaid on eksklusiivne vaip. Seda on mitmesugustes värvides, väikeste või suurte mustritega ning see lisab teie ruumile hubasuse ja mugavuse. Seda tüüpi vaip on sageli stiililt tagasivaade minevikku ja seda nimetatakse sageli vintageks. Meie sortimendist saate valida kollase, kuldse, valge, sinise, oranži ja teiste valitud värvide vahel. Erinevate mõõtmetega vaibad sobivad iga ruumi suurusega ning olenevalt mudelist on neid lihtne puhastada ja hooldada.

Ühevärvilised

Vaiba valimisel tuleb teha nii palju otsuseid: vaiba stiil, kiu tüüp, muster, kvaliteet ja lõpuks värv. Vaiba värvi on klientidel sageli kõige raskem otsustada. Värvimuutus võib teie interjööri dramaatiliselt mõjutada ja mõnikord on vaiba värvi muutmine lihtsalt hirmutav. Kui te ei ole kindel, millisest värvist alustada, kaaluge ühevärvilist, mustrita vaipa. Vaiba värv võib muuta kogu ruumi tunnet, seega valige värv hoolikalt ja targalt. Mõelge sellele, kuidas trendid võivad aastate jooksul muutuda, ja veenduge, et värv, mida täna armastate, meeldiks teile ka hiljem. Ühevärvilised vaibad on klassika, millest olenevalt ruumi sisustusest võib saada kaasaegne detail. Ühevärvilised vaibad ei nõua mööbli või seinavärvide sobitamisel erilist hoolt, kuna tegemist on lihtsalt hubase ja mittedomineeriva ruumi detailiga.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Vaip Elle Decoration Premier Alagnon, 200x300 cm

Kauba ID: 1005657
Kategooria: Vaibad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 2 x 0,2 x 0,2 m, 9,6 kg
Tüüp: Eksklusiivsed, Kaasaegsed, Ühevärvilised
Vaade: Elle Decoration, eksklusiivsed vaibad, Elle Decoration, kaasaegsed vaibad, Elle Decoration, Ühevärvilised vaibad
Kaubamärk: Elle Decoration
Värv: Beež
Tihedus: 1600 g/m²
Pikkus: 300 cm
Laius: 200 cm
Materjal: Polüester, Viskoos
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Elle Decoration tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Vaip Elle Decoration Premier Alagnon, 200x300 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki