12300
Lisa korvi
772 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

16. aprillist

000

Postkontor

17. aprillist

199

Kuller

17. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

17. aprillist

199

Kuller

17. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Vaip Pierre Cardin Trocadero 701 80x150 cm

Vaip loob koju hubasuse, dikteerib teie stiili. See on nagu maja hing - enamasti toa keskel, kõigile nähtaval kohal, kõige sagedamini puudutatud ese.  See - pole mitte ainult eluruumi osa, vaid ka aksessuaar, mis võimendab ideed interjööri disainist endast, on eluruumis liidripositsioonil.

  • sobib põrandaküttega kodudesse
  • ei vaja erilist hoolt - selle pealt pole mustust ega muud prahti näha
  • kiu kõrgus 13 mm
  • kogukaal 3100 g/m2
  • koostis 100% akrüül
  • punktide tihedus 1 008 000 p/sqm
  • 3D pinnaefekt
  • valmistatud Türgis.

*Toote tegelik värvus võib erineda pildil olevast sõltuvalt Teie ekraani kvaliteedist (foto edasiandmisest) ja värvi seadetest.

Pierre Cardin

Pierre Cardini moemaja asutati 1950. aastatel. Selle asutas prantsuse disainer Pierre Cardin, kes on tuntud kui naiste rõivaste disainer ja on igaveseks muutnud ka meeste kõrgmoe tähendust. Täna on Pierre Cardini meesterõivad, eriti särgid ja püksid, on armastatud paljude meeste poolt kogu maailmas tänu rõivastele, mida on lihtne kohandada nii ärikeskkonnas kui ka vaba aja veetmiseks.
Pierre Cardin on maailma esimene disainer, kes on saavutanud ülemaailmse tuntuse ja rajanud kauplusi kõikidele mandritele. Pierre Cardini kaubamärgi rõivad ja aksessuaarid on äratuntavad nende huvitavate geomeetriliste kujundite ja uuenduslike materjalide kasutamise tõttu. Varajane laienemine võimaldas kõik Pierre Cardini rõivad teha kõigile kättesaadavaks ülimalt taskukohaste hindadega. Kaubamärk toodab ka mitmesuguseid naiste ja meeste aksessuaare, aluspesu ja kodutooteid.

 

Vaip Pierre Cardin Trocadero 701 80x150 cm Pierre Cardin

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Eksklusiivsed

Vaibast võib saada toa või terve kodu keskpunkt. See võib olla suur või väike vaip, mis kaunistab magamistuba, elutuba, lastetuba või muud ruumi. Meie valikust leiate palju erinevaid vaipade tüüpe. Üks populaarsemaid on eksklusiivne vaip. Seda on mitmesugustes värvides, väikeste või suurte mustritega ning see lisab teie ruumile hubasuse ja mugavuse. Seda tüüpi vaip on sageli stiililt tagasivaade minevikku ja seda nimetatakse sageli vintageks. Meie sortimendist saate valida kollase, kuldse, valge, sinise, oranži ja teiste valitud värvide vahel. Erinevate mõõtmetega vaibad sobivad iga ruumi suurusega ning olenevalt mudelist on neid lihtne puhastada ja hooldada.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Vaip Pierre Cardin Trocadero 701 80x150 cm

Kauba ID: 1011087
Kategooria: Vaibad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,8 x 0,15 x 0,15 m, 3,8 kg
Tüüp: Eksklusiivsed
Vaade: Pierre Cardin, eksklusiivsed vaibad
Kaubamärk: Pierre Cardin
Värv: Beež
Kollektsioon: Pierre Cardin
Pikkus: 150 cm
Laius: 80 cm
Materjal: Akrüül
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Pierre Cardin tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Vaip Pierre Cardin Trocadero 701 80x150 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki