Aldex rippvalgusti Bosso

Täpsustused:
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 5 W
Sokkel: G9
Kauba ID: 9402861
19900
Lisa korvi
752 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

4. juunist

000

Kuller

5. juunist

1099

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

5. juunist

1099

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Aldex rippvalgusti Bosso

Aldexi rippvalgusti Bosso on vapustav valgustuslahendus, mis õhkab elegantsust ja modernsust. Terase ja klaasi segust valmistatud valgusti sobib ideaalselt neile, kes hindavad minimalistlikku disaini koos luksusliku hõnguga. Kuldne toon lisab soojust igasse ruumi, mistõttu sobib see ideaalselt nii kaasaegsetesse kui ka klassikalistesse interjööridesse. Selle unikaalne lambikujundus tagab, et sellest saab igas ruumis väljapaistev ese, mis annab piisavalt valgustust, säilitades samas keerulise esteetika.

  • Peen materjalikoostis: Rippvalgusti on valmistatud terasest ja klaasist, mis pakub vastupidavat konstruktsiooni koos elegantse ja rafineeritud välimusega.
  • Ühe pirniga elegantsus: Ühe pirniga disainiga rippvalgusti pakub kontsentreeritud valgustust, mis võib luua intiimse atmosfääri.
  • Silmatorkav kuldne värvus: Valgusti kuldne värvus lisab teie sisustusele rikkaliku, sooja aktsendi, mis sobib ideaalselt ruumidesse, mis vajavad veidi külluslikkust.
  • Suurepärane kõrgus: Rippvalgusti muljetavaldav kõrgusmõõt tagab, et see võib olla keskne element isegi kõrgete lagedega ruumides.
  • Mugav lambipaigaldus: See on varustatud G9-sokliga, mis võimaldab lihtsat lambivahetust ja ühilduvust paljude lambitüüpidega.

Üldine tooteinfo: Aldex rippvalgusti Bosso

Kauba ID: 9402861
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,2 x 2 m, 2 kg
Materjal: Klaas, Teras
Kaubamärk: Aldex
Laius: 140 mm
Kõrgus: 2000 mm
Värv: Kuldne
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 5 W
Sokkel: G9
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Aldex tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Aldex rippvalgusti Bosso
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki