Aldex rippvalgusti Bosso

Täpsustused:
Pirnide arv: 6 tk
Pirni võimsus: 5 W
Sokkel: LED
Kauba ID: 9403006
91900
Lisa korvi
3473 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

3. juunist

000

Kuller

4. juunist

3999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

4. juunist

3999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Aldex rippvalgusti Bosso

Aldexi rippvalgusti Bosso on tõeline statement-ese, mis ühendab endas funktsionaalsuse ja kunstnikutöö. Metallist ja klaasist valmistatud valgusti on mõeldud neile, kes hindavad kaasaegset valgustust loomingulise väändega. Bosso mahutab kuus LED-valgustit ja sobib ideaalselt suuremate ruumide valgustamiseks või keskpunktiks ruumis, kus valgustus ei ole ainult praktiline, vaid ka osa sisustusest.

  • Elegantne disain: Bosso rippvalgusti on segu tugevast metallist ja õrnast klaasist, mis loob rafineeritud välimuse, mis sobib igasse kaasaegsesse ruumi.
  • Mitu valgusallikat: mahutab kuus LED-pirni, mis tagavad piisava valgustuse, võimaldades samas energiatõhusat valguslahendust.
  • Reguleeritav kõrgus: Maksimaalse kõrgusega kaks tuhat viissada valgustit saab reguleerida vastavalt erinevatele laekõrgustele ja eelistustele.
  • Mitmekülgne värvipalett: Bosso on saadaval erinevates värvides, pakkudes paindlikke kujundusvõimalusi, mis sobivad teie ruumi esteetikaga.

Üldine tooteinfo: Aldex rippvalgusti Bosso

Kauba ID: 9403006
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,6 x 2,5 m, 3 kg
Materjal: Klaas, Metall
Kaubamärk: Aldex
Laius: 570 mm
Kõrgus: 2500 mm
Värv: Erinevad värvid
Pirnide arv: 6 tk
Pirni võimsus: 5 W
Sokkel: LED
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Aldex tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Aldex rippvalgusti Bosso
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki