Aldex rippvalgusti Dione

Täpsustused:
Pirnide arv: 9 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E14, E27
Kauba ID: 9402661
73200
Lisa korvi
2766 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

4. juunist

000

Kuller

5. juunist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

5. juunist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Aldex rippvalgusti Dione

Aldexi rippvalgusti Dione on peen valgustuslahendus, mis ühendab graatsiliselt funktsionaalsuse ja kunstilise disaini. See sobib kõige paremini neile, kes hindavad kaasaegset esteetikat ja vajavad julget valgustust, mis äratab tähelepanu ja valgustab suurt ruumi. Valgusti metallist ja klaasist materjalid peegeldavad vastupidavuse ja elegantsi segu, mis sobib ideaalselt kaasaegsetesse eluruumidesse või äriruumidesse, mis soovivad rafineeritust.

  • Silmatorkav disain: Aldex Dione on valmistatud harmoonilisest metalli ja klaasi segust, mis pakub moodsat ja stiilset täiendust igasse interjööri.
  • Ambientne valgustus: See rippvalgusti pakub üheksa lambiga piisavalt valgust, mistõttu sobib see ideaalselt suuremate ruumide valgustamiseks sooja ja kutsuva valgusega.
  • Paindlik ühilduvus: Sellel on nii E14 kui ka E27 pirnide pesad, mis võimaldab mitmekülgsust ja sobivate pirnide leidmise lihtsust.
  • Reguleeritavad mõõtmed: Rippvalgusti on suure laiuse ja reguleeritava kõrgusega, mis tagab, et see võib olla silmapaistev ka kõrgete lagedega ruumides.
  • Värvide valik: Saadaval nii klassikalises valges kui ka keerulises mustas värvitoonis, mis võimaldab sujuvalt integreeruda erinevatesse sisustuskavadesse.

Üldine tooteinfo: Aldex rippvalgusti Dione

Kauba ID: 9402661
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,7 x 0,4 x 2 m, 3 kg
Materjal: Klaas, Metall
Kaubamärk: Aldex
Laius: 1700 mm
Kõrgus: 2000 mm
Värv: Must värv, Valge
Pirnide arv: 9 tk
Pirni võimsus: 40 W
Sokkel: E14, E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Aldex tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Aldex rippvalgusti Dione
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki