Aldex rippvalgusti Nature

Täpsustused:
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: LED
Kauba ID: 9402906
37500
Lisa korvi
1417 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

6. juunist

000

Kuller

7. juunist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

7. juunist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Aldex rippvalgusti Nature

Aldexi rippvalgusti Nature pakub oma metallist ja puidust materjalide harmoonilise seguga mahedat elegantsi igasse ruumi. See sobib kõige paremini neile, kes hindavad looduslikke tekstuure ja sooja, kutsuvat atmosfääri oma kodus või kontoris. Disain on lihtne, kuid mõjuv, ideaalne fookuspunkti loomiseks söögilaua kohal või eluruumides.

  • Natural Material Fusion: Kombineerides metalli ja puuelemente, toob Aldex Nature valgusti teie sisustusse tasakaalustatud, orgaanilise tunnetuse.
  • Ühe pirniga disain: See rippvalgusti keskendub lihtsusele ja selgusele, pakkudes rohkelt valgust ühest allikast, mis muudab selle nii elegantseks kui ka tõhusaks.
  • Muljetavaldav kõrgus: Muljetavaldava pikkusega valgusti mõjub kõrgete lagedega ruumides hästi, suurendades vertikaalset ruumi ja tõmmates pilku ülespoole.
  • LED-ühilduvus: Mõeldud kasutamiseks LED-pirnidega, mis on tuntud oma energiatõhususe ja pika eluea poolest, pakkudes moodsat valgustustehnoloogiat loomulikus esteetikas.
  • Rikkalik värv: Valgusti pruun toon lisab valgusele sooja ja hubase varjundi, mis aitab kaasa mugavale ja külalislahkele õhkkonnale.

Üldine tooteinfo: Aldex rippvalgusti Nature

Kauba ID: 9402906
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,44 x 0,44 x 2 m, 2 kg
Materjal: Metall, Puit
Kaubamärk: Aldex
Laius: 450 mm
Kõrgus: 2000 mm
Värv: Pruun
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: LED
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Aldex tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Aldex rippvalgusti Nature
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki