Argon rippvalgusti Cruz

Täpsustused:
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 7 W
Sokkel: E14
Kauba ID: 9403911
24500
Lisa korvi
926 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

31. maist

000

Kuller

3. juunist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

3. juunist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Argon rippvalgusti Cruz

Argon rippvalgusti Cruz on elegantne valgustuslahendus, mis toob elegantse nüansi igasse interjööri. Terase ja klaasi seguga disainitud valgusti sobib ideaalselt neile, kes hindavad kaasaegset disaini koos klassikalise kulla varjundiga. See rippvalgusti sobib eriti hästi ruumidesse, kus soovitakse ühte, kontsentreeritud valgusallikat, et luua intiimne atmosfäär.

  • Elegantne materjalikombinatsioon: terasest ja klaasist valmistatud Cruz rippvalgusti väljendab kvaliteeti ja vastupidavust, pakkudes samas selget, helendavat sära.
  • Intiimne valgustus: Ühe pirniga disain pakub kontsentreeritud valgust, mis sobib ideaalselt söögikoha või hubase lugemisnurga esiletõstmiseks.
  • Peenike kuldne elegants: kuldne värvus lisab sooja ja luksusliku puudutuse, mis muudab selle stiilseks keskse elemendiks, mis sobib mitmesuguste sisekujundustega.
  • Mugav pirnide ühilduvus: E14-pesa kasutamine võimaldab hõlpsasti vahetada ja valida kuni 7-vatiseid pirnid, võimaldades valgustuse intensiivsuse kohandamist.
  • Suurepärane kõrgus: Rippvalgusti kõrgus loob dramaatilise vertikaalse elemendi, mis sobib ideaalselt kõrgete lagedega ruumidesse või fookuspunkti kohale paigutamiseks.

Üldine tooteinfo: Argon rippvalgusti Cruz

Kauba ID: 9403911
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,2 x 1,7 m, 2 kg
Materjal: Klaas, Teras
Kaubamärk: Argon
Laius: 160 mm
Kõrgus: 1700 mm
Värv: Kuldne
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 7 W
Sokkel: E14
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Argon tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Argon rippvalgusti Cruz
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki