Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas!
12200
Lisa korvi
766 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. juunist

000

Postkontor

11. juunist

199

Omniva pakiautomaat

11. juunist

219

DPD pakiautomaat

11. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

11. juunist

259

Kuller

11. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

11. juunist

199

Omniva pakiautomaat

11. juunist

219

DPD pakiautomaat

11. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

11. juunist

259

Kuller

11. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Argon rippvalgusti Kaser 4344

Argon Kaser 4344 rippvalgusti, mis on disainitud kaasaegsete materjalide ja klassikalise silueti kombinatsiooniga, sobib hästi neile, kes soovivad lisada oma koju elegantsi ja soojust. Selle disain võimaldab seda sujuvalt integreerida nii kaasaegsetesse kui ka traditsioonilistesse ruumidesse, luues keeruka fookuspunkti, mis on sama funktsionaalne kui ilus. See tuntud kaubamärgi Argon valmistatud valgusti sobib ideaalselt kutsuva atmosfääri loomiseks söögitubades, elutubades või köögisaarte kohal.

  • Keerukas materjalikombinatsioon: See metallist ja tekstiilist valmistatud rippvalgusti pakub vastupidavat struktuuri koos pehme, kutsuva viimistlusega, mis parandab iga ruumi atmosfääri.
  • Ühe pirniga elegantsus: Disainis on üks pirn, mis muudab selle ideaalseks esemeks, et luua konkreetsesse piirkonda keskendunud, hubane valgustus.
  • Mitmekülgsed värvivalikud: Valge, halli ja kuldse tooniga valgusti on saadaval nii, et see sobib mitmesuguste sisekujunduste värvilahendustega.
  • Optimaalsed mõõtmed: Valgusti kõrgus tagab märkimisväärse kohaloleku ja laius võimaldab valguse ulatuslikku hajutamist, mistõttu on valgusti saavutanud täiusliku tasakaalu suuruse ja funktsiooni vahel.
  • Lihtne pirnide vahetus: E27-pesa ühildub laialdaselt erinevate pirnitüüpidega, võimaldades lihtsat pirnide vahetust ja mitmekülgseid valgustusvõimalusi.
  • Mitte-intelligentne, puhas disain: Ilma nutiseadmete ühendatavuse komplikatsioonideta keskendub see valgusti puhtale disainile ja lihtsale funktsionaalsusele.

Üldine tooteinfo: Argon rippvalgusti Kaser 4344

Kauba ID: 9419486
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,32 x 0,32 x 0,4 m, 1 kg
Materjal: Metall, Tekstiil
Kaubamärk: Argon
Tootjamaa: Poola
Laius: 300 mm
Kõrgus: 1030 mm
Pinge: 230 V
Värv: Hall, Kuldne, Valge
Nutiseade: Ei
IP kaitseklass: IP20
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Argon tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Argon rippvalgusti Kaser 4344
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki