Argon rippvalgusti Kreta

Täpsustused:
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9403651
22400
Lisa korvi
846 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

31. maist

000

Postkontor

3. juunist

199

Kuller

3. juunist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

3. juunist

199

Kuller

3. juunist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Argon rippvalgusti Kreta

Argon rippvalgusti Crete on oma elegantse teraskonstruktsiooni ja elegantse värvilahendusega silmatorkav täiendus kaasaegsetele või tööstuslikele sisekujundustele. See valgusti sobib ideaalselt neile, kes soovivad teha disainiavalduse, pakkudes kolme lambiga piisavalt valgustust ning selle reguleeritav kõrgus muudab selle mitmekülgseks erinevate ruumide jaoks. Selle must ja kuldne värvus pakub peensust ja soojust, mis on ideaalne söögisaalidesse, köökidesse või mis tahes ruumi, mis vajab segu stiili ja funktsionaalsuse vahel.

  • Vastupidav materjal: Valmistatud terasest, mis tagab vastupidavuse ja elegantse, moodsa välimuse, mis täiendab iga ruumi sisekujundust.
  • Reguleeritav valgustus: Omandab võimsust kolmele lambile, mis võimaldab kohandada heleduse taset vastavalt teie ruumile ja meeleolule.
  • Suured mõõtmed: 600 millimeetri laiuse ja 1200 millimeetri kõrgusega annab märkimisväärse kohaloleku, mis võib ruumi kujunduse kinnistada.
  • Klassikaline pirnide ühilduvus: Kasutab E27-pesasid, mis ühilduvad paljude pirnitüüpidega, muutes pirnide vahetamise ja leidmise lihtsaks.
  • Elegantne värvikombinatsioon: Must ja kuldne värv lisab valgustile luksusliku tunnetuse, mis sobib ideaalselt iga keskkonna atmosfääri parandamiseks.

Üldine tooteinfo: Argon rippvalgusti Kreta

Kauba ID: 9403651
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,66 x 0,66 x 1,22 m, 2 kg
Materjal: Teras
Kaubamärk: Argon
Laius: 600 mm
Kõrgus: 1200 mm
Värv: Kuldne, Must värv
Pirnide arv: 3 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Argon tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Argon rippvalgusti Kreta
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki