Argon rippvalgusti Ponte Plus 2145

Täpsustused:
Pirnide arv: 5 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kauba ID: 9420361
74600
Lisa korvi
2819 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

31. maist

000

Postkontor

3. juunist

199

Kuller

3. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

3. juunist

199

Kuller

3. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Argon rippvalgusti Ponte Plus 2145

Argoni rippvalgusti Ponte Plus 2145 on hämmastav valgustuslahendus, mis ühendab suurepäraselt funktsionaalsuse ja kunstilisuse. Maineka kaubamärgi Argon valmistatud rippvalgusti sobib kõige paremini neile, kes hindavad moodsa ja klassikalise disaini elegantset koosmõju, kusjuures selle terasest ja tekstiilmaterjalidest valmistatud valgusti annab rafineeritud tooni. See sobib ideaalselt söögi- või eluruumi valgustamiseks ja kaunistamiseks oma kutsuva valguse ja stiilsete roheliste ja kuldsete toonidega.

  • Vastupidavad ja elegantsed materjalid: See terasest ja tekstiilist valmistatud valgusti pakub püsivat ehituskvaliteeti koos visuaalselt ahvatleva tekstuuriga.
  • Rohke valgustus: Ponte Plus 2145 mahutab viis pirnipirni ja tagab teie ruumi hea valgustuse, luues sooja ja külalislahke atmosfääri.
  • Klassikaline pirnide ühilduvus: Kasutades standardset E27-pesa, võimaldab see lihtsat asendamist ja laia valikut kuni 15 vatise võimsusega lambipirne.
  • Kultuurne disainimõju: Poolast pärit valgusti kannab endas Euroopa disainitunnetust, mis lisab igale interjöörile klassikalisust.
  • Rikkalik värviskeem: Roheliste ja kuldsete värvide kombinatsioon pakub ainulaadset ja külluslikku välimust, mis võib täiendada erinevaid interjööripalette.

Üldine tooteinfo: Argon rippvalgusti Ponte Plus 2145

Kauba ID: 9420361
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,6 x 0,27 m, 4,9 kg
Materjal: Tekstiil, Teras
Kaubamärk: Argon
Tootjamaa: Poola
Laius: 710 mm
Kõrgus: 630 mm
Pinge: 230 V
Värv: Kuldne, Roheline värv
Nutiseade: Ei
IP kaitseklass: IP20
Pirnide arv: 5 tk
Pirni võimsus: 15 W
Sokkel: E27
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Argon tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Argon rippvalgusti Ponte Plus 2145
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki