Azzardo rippvalgusti Agnes AZ5021

Täpsustused:
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 60 W
Sokkel: LED
Kauba ID: 9446726
65100
Lisa korvi
2460 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

4. juunist

000

Kuller

5. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

5. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Azzardo rippvalgusti Agnes AZ5021

Azzardo rippvalgusti Agnes AZ5021 on kaasaegse disaini ja funktsionaalsuse tunnistus, mistõttu on see suurepärane valik neile, kes hindavad minimalistlikku esteetikat koos tõhusa valgustusega. See alumiiniumist ja plastikust valmistatud sile valge rippvalgusti õhkab kaasaegset elegantsi ja sobib ideaalselt koduomanikele, kes soovivad teha julgeid avaldusi sellistes ruumides nagu elutuba või söögilaud.

  • Stiilne ja kaasaegne disain: Azzardo rippvalgusti Agnes AZ5021 puhas, valge viimistlus lisab mis tahes siseruumile elegantsi.
  • Vastupidavad materjalid: Kvaliteetsest alumiiniumist ja plastikust valmistatud rippvalgusti on loodud kestma, säilitades samal ajal oma šiki välimuse.
  • Tõhus valgustus: LED-pesa Agnes AZ5021 pakub heledat ja energiasäästlikku valgustust, mis sobib ideaalselt teie kodu või kontori erinevatesse ruumidesse.
  • Suured mõõtmed: Rippvalgusti laius on 780 millimeetrit ja maksimaalne kõrgus 2000 millimeetrit, mis võimaldab märkimisväärset kohalolekut, mis suurendab selle ümbrust.
  • Mitte-äge lihtsus: See seade on keskendunud lihtsale funktsionaalsusele ja ei ole nutikas vidin, mis muudab selle kasutajasõbralikuks neile, kes eelistavad traditsioonilist kasutamist.
  • Turvaline siseruumides kasutamiseks: IP20 klassifikatsiooniga valgusti sobib hästi siseruumidesse, tagades ohutuse ja pikaealisuse teie eluruumides.

Üldine tooteinfo: Azzardo rippvalgusti Agnes AZ5021

Kauba ID: 9446726
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,8 x 0,8 x 0,2 m, 4,8 kg
Materjal: Alumiinium, Plastik
Kaubamärk: Azzardo
Tootjamaa: Poola
Laius: 780 mm
Kõrgus: 2000 mm
Pinge: 230 V
Värv: Valge
Nutiseade: Ei
IP kaitseklass: IP20
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 60 W
Sokkel: LED
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Azzardo tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Azzardo rippvalgusti Agnes AZ5021
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki