Azzardo rippvalgusti Halo AZ4964

Täpsustused:
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 55 W
Sokkel: LED
Kauba ID: 9446926
68100
Lisa korvi
2573 / kuus
Sinu linn

Kuller

24. juulist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

24. juulist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Azzardo rippvalgusti Halo AZ4964

Elegantse kuldse viimistlusega Azzardo rippvalgusti Halo AZ4964 on mõeldud neile, kes hindavad moodsat disaini koos luksusliku puudutusega. Akrüülist ja alumiiniumist valmistatud valgusti sobib ideaalselt kaasaegse, kuid samas küllusliku tunnetuse lisamiseks igasse interjööri. Selle üks LED-valgusallikas on ideaalne keskendunud, ümbritseva valgustuse loomiseks, mis teeb sellest väljapaistva eseme kõrgetasemelistesse eluruumidesse, stiilsetesse kontoritesse või butiikidesse.

  • Ainulaadne materjalikombinatsioon: Akrüülist ja alumiiniumist valmistatud valgusti pakub vastupidavust ja elegantset, kaasaegset välimust, mis täiendab mis tahes kaasaegset sisekujundust.
  • Silmatorkav disain: Valgusti kuldne värvus lisab teie ruumile luksusliku puudutuse, luues elegantse ja sooja atmosfääri.
  • Võimas valgustus: Tänu spetsiaalsele LED-valgusallikale pakub see valgusti rikkalikku valgustust, olles samal ajal energiatõhus.
  • Suurepärased mõõtmed: Muljetavaldav pikkus ja laius tagavad, et see rippvalgusti on iga ruumi keskne tähelepanu keskpunkt.
  • Valmistatud Poolas: See valgusti on pärit riigist, mis on tuntud oma käsitööoskuste poolest, ning tagab kvaliteedi ja Euroopa disaini tipptaseme.

Üldine tooteinfo: Azzardo rippvalgusti Halo AZ4964

Kauba ID: 9446926
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 1 x 0,2 m, 8 kg
Materjal: Akrüül, Alumiinium
Kaubamärk: Azzardo
Tootjamaa: Poola
Laius: 1000 mm
Kõrgus: 4000 mm
Pinge: 230 V
Värv: Kuldne
Nutiseade: Ei
IP kaitseklass: IP20
Pirnide arv: 1 tk
Pirni võimsus: 55 W
Sokkel: LED
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Azzardo tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Azzardo rippvalgusti Halo AZ4964
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki