Azzardo rippvalgusti Andrea AZ5100

Täpsustused:
Pirnide arv: 2 tk
Pirni võimsus: 70 W
Sokkel: LED
Kauba ID: 9446871
61300
Lisa korvi
2316 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

4. juunist

000

Kuller

5. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

5. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Azzardo rippvalgusti Andrea AZ5100

Azzardo rippvalgusti Andrea AZ5100 on moodsa valgustuse kehastus, mis ühendab alumiinium- ja silikoonmaterjale, et luua kaasaegsetele interjööridele sobiv välimus. See säravvalge või rafineeritud musta viimistlusega valgusti sobib kõige paremini neile, kes hindavad minimalistlikke, kuid julgeid disainielemente oma elu- või tööruumides. Selle kahelambiline konfiguratsioon heidab rohkelt valgust, mis on ideaalne keskendunud või ambientse atmosfääri loomiseks.

  • Silmatorkav materjalikoostis: Alumiiniumi ja silikooni kasutamine tagab vastupidava ja stiilse valgusti, mis lisab igasse ruumi kaasaegse nüansi.
  • Ambientne valgustus: Kahe lambiga varustatud valgusti pakub piisavat valgustust erinevatesse ruumidesse, alates intiimsetest söögikohtadest kuni produktiivsete tööruumideni.
  • Energiatõhus LED-tehnoloogia: Tänu LED-pesadele tagab see pikaajalise jõudluse ja energiateadliku töö, mis sobib keskkonnateadlikele kasutajatele.
  • Elegantne viimistlus: Andrea AZ5100 on saadaval klassikalises valges või julges mustas värvitoonis, mis võimaldab sujuvalt integreeruda erinevatesse sisekujunduskavadesse.
  • Suurepärane suurus mõjub: 800 millimeetri laiuse ja 1500 millimeetri kõrgusega rippvalgusti mõjub efektselt, pakkudes samal ajal ulatuslikku valguse katvust.

Üldine tooteinfo: Azzardo rippvalgusti Andrea AZ5100

Kauba ID: 9446871
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,82 x 0,82 x 0,2 m, 7 kg
Materjal: Alumiinium, Silikoon
Kaubamärk: Azzardo
Tootjamaa: Poola
Laius: 800 mm
Kõrgus: 1500 mm
Pinge: 230 V
Värv: Must värv, Valge
IP kaitseklass: IP20
Pirnide arv: 2 tk
Pirni võimsus: 70 W
Sokkel: LED
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Azzardo tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Azzardo rippvalgusti Andrea AZ5100
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki