Endon rippvalgusti Aerith

Täpsustused:
Pirnide arv: 12 tk
Pirni võimsus: 28 W
Sokkel: G9
Kauba ID: 9553381
77700
Lisa korvi
2936 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

26. juunist

000

Postkontor

27. juunist

199

Kuller

27. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

27. juunist

199

Kuller

27. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Endon rippvalgusti Aerith

Endon Aerithi seinale paigaldatav valgusti on väljapaistev ese, mis sobib kõige paremini neile, kes hindavad kaasaegset disaini ja heledat, rikkalikku valgustust. See metallist ja klaasist kombinatsiooniga valmistatud valgusti on elegantse ja moodsa esteetikaga. See on suurepärane valik suurte ruumide, näiteks elutubade või söögisaalide elegantseks valgustamiseks, kus see võib olla nii valgusallikaks kui ka sisekujunduse fookuspunktiks.

  • Stiilne kompositsioon: Kvaliteetsest metallist ja klaasist valmistatud Endon Aerith annab igale ruumile kaasaegse ja elegantse tooni.
  • Särava valgustus: Kokku 12 valgustiga pakub see põleti heledat ja ulatuslikku valgustust, mis tagab teie ruumi hea valgustuse.
  • Optimaalne suurus mõju saavutamiseks: 540 millimeetri laiuse ja 600 millimeetri kõrguse tõttu on pesur igas ruumis märkimisväärselt esindatud, ilma et see oleks üle jõu käiv.
  • Võimas jõudlus: Iga 12 G9-pesa toetab 28-vattist pirnipirni, mis tagab, et pesur mitte ainult ei näe uimastavalt välja, vaid annab ka piisavalt valgust.
  • Selge värviline viimistlus: Klaaskomponentide selge värvus lisab valguse üldmuljele puhta ja karge atmosfääri, suurendades valgustuse selgust ja eredust.

Üldine tooteinfo: Endon rippvalgusti Aerith

Kauba ID: 9553381
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,54 x 0,6 m, 3,1 kg
Materjal: Klaas, Metall
Kaubamärk: Endon
Laius: 540 mm
Kõrgus: 600 mm
Värv: Läbipaistev
Pirnide arv: 12 tk
Pirni võimsus: 28 W
Sokkel: G9
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Endon tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Endon rippvalgusti Aerith
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki