Endon rippvalgusti Infinity

Täpsustused:
Pirnide arv: 8 tk
Pirni võimsus: 28 W
Sokkel: G9
Kauba ID: 9553331
1 13900
Lisa korvi
4304 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. juunist

000

Postkontor

14. juunist

199

Kuller

14. juunist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. juunist

199

Kuller

14. juunist

1599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Endon rippvalgusti Infinity

Endon Infinity rippvalgusti on peen valgustivalik neile, kes hindavad elegantset moodsat disaini. Selle klaasi ja kroomi materjalide segu muudab selle pimestavaks keskpunktiks, mis sobib kõige paremini kaasaegsetesse elutubadesse või keerukatesse söögikohtadesse. Tänu sellele, et see mahutab mitu lambipirni, pakub see rohkelt valgustust, luues samas kutsuva atmosfääri.

  • Silmatorkavad materjalid: Kombineerides klaasi ja kroomitud aktsente, peegeldab valgusti Infinity kaunilt valgust, lisades igale ruumile luksusliku puudutuse.
  • Rohke valgustus: See rippvalgusti mahutab kaheksa lambipirni ja tagab, et teie ruum on kaetud sooja valgusega, mis sobib ideaalselt nii intiimseteks õhtusöökideks kui ka elavateks koosviibimisteks.
  • Keerukas viimistlus: Valgusti hõbedane värvus aitab kaasa selle kaasaegsele atraktiivsusele, muutes selle suurepäraseks fookuspunktiks söögilaua kohal või elutoa keskel.
  • Mõeldud G9-pirnide jaoks: Infinity valgusti vajab G9-pirne, mis on tuntud oma kompaktse suuruse ja tõhusa valgusvoo poolest, luues hästi valgustatud ruumi hubase atmosfääri.
  • Suured mõõtmed: 720 millimeetri laiuse ja 520 millimeetri kõrgusega rippvalgusti äratab tähelepanu ja täiendab avaraid interjööre.

Üldine tooteinfo: Endon rippvalgusti Infinity

Kauba ID: 9553331
Kategooria: Rippvalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,729 x 0,53 m, 5,12 kg
Materjal: Klaas, Kroom
Kaubamärk: Endon
Laius: 720 mm
Kõrgus: 520 mm
Värv: Hõbedane
Pirnide arv: 8 tk
Pirni võimsus: 28 W
Sokkel: G9
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Endon tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Endon rippvalgusti Infinity
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki